Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen babakocsit ajánlotok?

Milyen babakocsit ajánlotok?

Figyelt kérdés
A kritériumok: kicsire csukható, mózes legyen hozzá és bevásárlórész. Ki mit ajánl?
2010. márc. 27. 21:05
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Nagyban függ az ártól is... Én pont ma vettem Kunert Vip babakocsit. Kicsire összecsukható, van hozzá mózeskosár, és alul nagy bevásárlórész. Két oldalról tolható, átalakítható sportkocsivá is. Természetesen tartozék az esővédő, szúnyogháló, lábzsák is.

És nem utolsósorban nagyon de nagyon jó áron van, és remekül is néz ki! :)

35.000 Ft-ért lehet kapni.

28 hetes kismama

2010. márc. 27. 21:09
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

szia. en is most keszulok kcsit venni, en arra gondoltam, hogy nem is annyira az a fontos hogy kicsire ossz tudjam csukni, de ha lehet az se baj szerintem. en olyanra gondoltam amit lehet teljesen fekvore is allitani es olyan design ami sportos kocsi, igy ha nagyobb lesz a babo, sport kocsinak is megy, es persze az aljan legyen bevasarloresz, meg alegyen hova teni a cuccokat:)

nekem a mozes nem annira szimpatikus, valahogy sosem tetszett nem nyerte el a tetszesem. de te tudod milyet akarsz, rajtad mulis vegulis milyet valasztasz.

2010. márc. 27. 21:12
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok és a második hozzászólónak üzenem, hogy a Kunert Vip kocsit lehet teljesen fekvőre állítani. Csak egy ötlet :)
2010. márc. 27. 21:14
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is két funkciósat ajánlanék, tehát ami mózes és sportkocsi egyben, tehát vizszintesig dönthető, átalakitható. Külön rárakható mózes csak pocsékolás, nekünk a baba hipp-hopp kinőtte, utálta, hogy csak az eget látja... Nyáron meleg is lesz. Mi a 3. babakocsit emésztjük emiatt, az elsőt eladtuk a mózes miatt, a 2.-at eladtuk, mert kicsinek jó volt, de 1 évesen kinőtte, a 3. most ok, ez egy Peg Perego Pliko P3. Szóval én legközelebb tuti egy 2 az egyben Peg Peregot fogok venni :D Ha nem is kicsi annyira. A kicsi sajnos más hátrányokkal rendelkezik majd később, ha nem fér el benne a baba :S Tökéletes szerintem nincs.
2010. márc. 27. 21:27
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia!Nekünk ilyen van:))!!

[link]

2010. márc. 28. 07:56
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

bebe confort streety

peg perego switch

quinny buzz

maxi cosi citi cx

jelenleg ezek vannak itthon,mind megfelel a kritériumnak

A kunert nehéz is meg nagy is összecsukva

2010. márc. 28. 08:34
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
baby merc agat lux.44000 ft.gyönyörű kocsi.teljesen fektetni is lehet.és sport kocsivá is alakítható.van hozzá mózes+lábzsák+esővédő+az aélján van bevásárló rész.két írányból tolható.kicsire összecsukható,enek ellenére tágas,nagy kocsi.2-3 éves koráig lehet használni.mi azt rendeltük meg,holnap megyünk érte.
2010. márc. 28. 09:24
 8/10 anonim ***** válasza:

Mi Giraffe Club SH-618-ast vettünk, van hozzá mózeskosás, sportkocsi, autósülés, és mindenféle egyéb: lábzsák, biztonsági öv, esővédő, minden ami kell.

nagy kerekei vannak amitől jó stabil, de bemásolom a linket keress rá:

[link]

Jó vásárlást babavárást :)

2010. márc. 28. 11:36
 9/10 anonim ***** válasza:
A Baby marc agat lux szinte megszólalásig hasonlít a Kunert Vip kocsira :) Mindkettő gyönyörű, sokáig kihasználható. Kunert Vip 36.000 Ft.
2010. márc. 28. 12:41
 10/10 anonim ***** válasza:

Baby marc agat lux:

[link]

Kunert Vip detto ugyanez. Baby marc 15 kb, Kunert Vip 12 kg. Mindkettő lengyel, strapabíró.

28 hetes kismama

2010. márc. 28. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!