Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit ajánlotok, mit tegyek?

Mit ajánlotok, mit tegyek?

Figyelt kérdés
PCOS-em van 16 éves koromtól, most 22 vagyok. Most kezdtek jelentkezni jobban a tünetei, pl.: 4 havonta menstruálok, erősen szőrösödik a hasam, az arcom, nagyon görcsöl a hasam mikor meg kéne, hogy jöjjön(csak nem bír), és hiába diétázok, kerülöm az egészségtelen ételeket, egyre jobban hízom karra, és hasra! A volt nőgyógyászom megmondta, hogy nem valószínű, hogy teherbe tudok esni, és ezen nagyon kibuktam. A párom mondogatja, hogy szeretne gyermeket, és persze én is, de úgy érzem, hogy genetikai hulladék vagyok, mert nem tudom megadni neki.Jövőhéten ismét megyek orvoshoz, és eldöntöttem, ha azt mondja Ő is, hogy esélytelen a gyermek akkor elhagyom, mert nem szeretném tönkre tenni az Ő életét is. Ti mit ajánlotok? Mit kellene tennem? Én ebbe beleőrülök!!!
2011. jún. 25. 12:27
 1/5 anonim ***** válasza:
Én nagyon sok kismama kérdését olvastam itt aki PCOS-s. Írd be a keresőbe, biztos ki fogja dobni. Szóval így is teherbe eshetsz, csak gondolom sokkal nehezebb. Ne add fel!
2011. jún. 25. 12:35
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha ez miatt elhagyod a párod akkor nem is szereted igazán...az orvostudomány fejlett,nagy valoszinüséggel tudnak a problémádon segiteni,de ne csak egy dokit hallgass meg!!
2011. jún. 25. 12:45
 3/5 anonim ***** válasza:
Én is azt tanácsolom, mint az előző hozzászóló, NE ADD FEL! Lehet, hogy nehezebb lesz így teherbe esned, de nem kizárt. És szerintem(ha más problémátok nincs) emiatt ne hagy el a párod. Ha természetes úton nem sikerül, még számtalan módja van... Fel a fejjel és sok boldogságot Nektek!!
2011. jún. 25. 12:47
 4/5 A kérdező kommentje:
Persze, hogy imádom a páromat, jó néha veszekszünk, na de ki nem? Én csak úgy érzem, hogy emiatt nem vagyok jó neki!De azért köszönöm a tanácsokat!!:)
2011. jún. 25. 15:20
 5/5 anonim válasza:

Szia, akkor most felvidítalak! :)

Én is PCO vagyok 2010. decembertől kezdve szedtem Metfogamma 1000mg.- gyógyszert és januártól rendesen megjött.

E mellett, rendszeresen tornáztam és 5X ettem keveset. Fogytam 8 kg.

Jelenleg 8 hetes nagyon boldog kismama vagyok.

Hidd el sikerülni fog Neked is, nem szabad feladni.

Nekem is azt mondták, hogy alig van esély a babára.

Kitartást, üdv:

Eszter

2011. jún. 25. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!