Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Debrecen klinikán jó fogadott...

Debrecen klinikán jó fogadott szülészorvos? Kit ajánlotok?

Figyelt kérdés
Nem tudunk sok pénzt adni kb 40-50eft-ott.januárban fogok szülni.
2011. aug. 24. 11:50
 1/4 anonim ***** válasza:
Dr Ormos Márk.Én tavaly szültem nála,nagyon nagyon meg voltunk elégedve vele,a szülés előtt is,közben,és utána is.Ha lesz még babám,azt is nála szeretném szülni.
2011. aug. 24. 13:02
 2/4 anonim ***** válasza:

Dr.Bartha Tünde!!!

Tavaly progis császárral szültem és 50-et adtam.Az egész 9 hónapba beletette szívét-lelkét!!!

2011. aug. 24. 13:07
 3/4 anonim ***** válasza:
Én Dr. Ormos Márknál vizsgálaton voltam, és ott is nagyon kedves volt. Pedig egyértelmű,hogy abból semmi haszna nem származott. Gondolom,ha pénz nélkül is kedves,akkor az lesz,ha nem tudsz sokat adni is. De szerintem az bőven elég. Én sem fogok 50-nél többet adni.
2011. aug. 24. 16:03
 4/4 anonim ***** válasza:
Mi 40-et adtunk,plussz a vizsgálatoért,de akkor nem minden vizsgálatnál adtam.Nekem nagyon szimpi doki.Első voltam.
2011. aug. 24. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!