Anita0802 kérdése:
November végén születő babának milyen babkocsit ajánlotok? Vidéken lakom
Figyelt kérdés
2011. júl. 30. 21:10
11/14 anonim válasza:
kedves utolsó én Pest szélén a Bippa kft-nél vettem 69000ft ért ott mindig van!!Fent van a honlapukon a pontos cime is ha érdekel nézd meg
12/14 A kérdező kommentje:
a Pierre cardin PS646-ts-ről mi a véleményetek? újszülöttnek télen nem túl hűvös,nem növi ki túl hamar stb?
2011. júl. 31. 20:19
13/14 anonim válasza:
az a baj vele hogy csak hordozó és sport kocsi!!A hordozóba nem valami jó a babának hosszú távon sz inkább kocsiba jó autós ülésnek!!Legalább is szerintem!!
14/14 A kérdező kommentje:
nekem is kétségeim vannak főleg télire.csak az apuka hirtelen felindulásból megvette nélkülem.aztán most nem tudom mi legyen vele de félek hogy nem lesz jó nekünk.szerintem inkább már tavasszal és nyáron jó minimum 1 évesnek. de lehet hogy csak én nem értek hozzá.
2011. júl. 31. 20:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!