Kétségbe esett "tini mami" vagyok. Mit tehetnék, ha a szüleim ellenem vannak?
01.06.-án leszek 7 hetes terhes. ez csupán egy hete derült ki, nagyon meglepődtünk hogy ilyen "öreg" a baba.Anyukám hisztérikus rohamot kapott, ezt meg is értem.Apukám nyugodtan elbeszélgetett velem erről, hogy nekem milyen nehéz is...aztán elmentünk engedélyt kérni, stb. 01.06.-án lenne az abortuszom. Csakhogy sikeresen mandula gyulladást kaptam, így nem altathatnak el. Mikor ezt anyukám megtudta, úgy hisztizett velem mintha még azis az ÉN HIBÁM lenne, hogy megbetegettem.
És van mégvalami, ami nagyon bánt:meg sem kérdezték, hogy akarom-e a babát.A józeneszem tudja, hogy nem lehet, de az utcán akárhányszor meglátok egy kis totyogót, elszorul a szívem.A párommal 6 hónapja vagyunk együtt, és azt mondta, ha megtartom a babánkat, feleségül vesz és dolgozni fog.1000szer átgondoltam ezt, és én megakarnám tartani.Az bánt a leginkább, hogy a saját véleményüket akarják rámeröltetni.Ez a kisbaba nem tehet a szülei felelőtlenségéről, és a saját hülyeségem miatt oltsak ki egy életet?
Nagyon bánt a dolog...ennyit még életemben nem sírtam...
12:33
nem anyádról van szó... de úgy látom, tényleg lázadásból IS szeretnéd nekik megmutatni, mire vagy képes. Csak sajnos gyerekkel kísérletezni nem túl etikus. Mert mi van, ha kiderül, mégse jön össze?
Nem ellened vagyok, csak ted fel magadnak ezeket a kérdéseket. Ha úgy érzed, menni fog, akár egyedülálló anyaként és a szüleid nélkül, olyan kevés pénzen, hogy a villanyt is lekapcsolják a fejed felől, akkor ne állítson meg semmi! Még az itteni hsz-ek se!
Lenne egy kérdésem (veszekedés helyett)
MEG FOGOD TARTANI A BABÁT????
Hát.., jó nagy marhaságot csinálsz!
16 éves vagyok én is! van barátom ( 1,5 éve), de nem élünk együtt. Mind ketten tanulunk, gyerekre nem gondolunk egyelőre. A mai világba??? tanulj, dolgozz, teremts megfelelő körülményeket a gyerekeknek mielőtt ezen gondolkodnál. Hidd el nekem, anyukádnak igaza van! Gyereknek gyerek? Remélem átrágjátok rendesen a dolgot, egy élet NEM JÁTÉK!!!! ( 6 hónaposan bölcsibe????Na, ne!!!! Kinek szülöd?! )
Minden jót Nektek.
Szia!
24 éves, boldog házasságban élő, nagycsaládban felnevelkedett, diplomás lány vagyok. És kit érdekel a diploma? Senkit. Ennek "hiányában" is bárki lehet okos, bolodg, netán intelligens. Ezeket nem a diplomával osztogatják.
Ezeken kívül 3 hete veszítettük el a 16. héten az első (és egyben NAGYON VÁRT) Babánkat. Senkinek nem kívánom ezeket az érzéseket. És nem tudni, miért történt. A kórházban nem egy, nem kettő abortuszost láttam. A velünk történtek óta méginkább haragszom rájuk. Ha valaki nem tud felnevelni egy babát, az vagy gondolkozzon és védekezzen, vagy szülje meg a gyereket, és adja örökbe. Számtalan házaspár vár gyermekáldásra... Szerintem az abortusz deformálja az "anya" lelkét. Sose bocsátanád meg magadnak, ha elvetetnéd, és egyszer rájönnél, hogy TE mondtad ki a saját gyereked halálos ítéletéd. Ha máskor nem, ez majd akkor villana be, amikor pár év múlva gyereket szülnél.
Lehet segítséget kérni, vannak ilyen lehetőségek. És rengetegen szültek már 16 évesen, akik el tudták látni a családjukat, érezték a feladatuk súlyát, és rengetegen szültek 30 évesen, akik aztán veszélyeztették és félrenevlték a gyereküket. Persze, az ellenkezőjükre is van példa.
Jól gondold meg, hogy döntesz, mert visszafordíthatatlan. MÉG A MŰTŐ AJTAJÁBAN IS MEGGONDOLHATOD MAGAD, DE JOBB INKÁBB ELŐTTE!!!
Hajrá! Merj JÓL dönteni!
Majd írj!!!
13:O3
Hasonló okokból én is nagyon-nagyon haragszom az abortuszosokra. 4. lombik próbálkozásra méhenkívülim lett, meg kellett öljük a babát, aki élt :( Mellettem egy szintén lombikos 4O éves kismama feküdt vérzés miatt. A szomszéd kórteremben pedig felelőtlen tinik gyilkoltatták a gyerekeket halomra.
Add örökbe, kérdező!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!