Kétségbe esett "tini mami" vagyok. Mit tehetnék, ha a szüleim ellenem vannak?
01.06.-án leszek 7 hetes terhes. ez csupán egy hete derült ki, nagyon meglepődtünk hogy ilyen "öreg" a baba.Anyukám hisztérikus rohamot kapott, ezt meg is értem.Apukám nyugodtan elbeszélgetett velem erről, hogy nekem milyen nehéz is...aztán elmentünk engedélyt kérni, stb. 01.06.-án lenne az abortuszom. Csakhogy sikeresen mandula gyulladást kaptam, így nem altathatnak el. Mikor ezt anyukám megtudta, úgy hisztizett velem mintha még azis az ÉN HIBÁM lenne, hogy megbetegettem.
És van mégvalami, ami nagyon bánt:meg sem kérdezték, hogy akarom-e a babát.A józeneszem tudja, hogy nem lehet, de az utcán akárhányszor meglátok egy kis totyogót, elszorul a szívem.A párommal 6 hónapja vagyunk együtt, és azt mondta, ha megtartom a babánkat, feleségül vesz és dolgozni fog.1000szer átgondoltam ezt, és én megakarnám tartani.Az bánt a leginkább, hogy a saját véleményüket akarják rámeröltetni.Ez a kisbaba nem tehet a szülei felelőtlenségéről, és a saját hülyeségem miatt oltsak ki egy életet?
Nagyon bánt a dolog...ennyit még életemben nem sírtam...
Persze, mert gyárban munkát azonnal találsz... Én diplomával állok a szalag mellett, édesem, és hetenteakkor te érettségi nélkül? Nem mintha gyárban azt néznék, hány dipód van. És ráadádul sorra zárják be a mi fejünk felett is a gyárakat. Egyáltalán nem biztos, hogy csettintésre megy, max ha van protekciótok. Aműúgy fél évig is keresgethetitek a munkahelyet.
Nagyon átgondolatlan és éretlen vagy. 6 hónap neked tartós kapcsolat... a fuú le fog pattanni, fiatal még, nem élte ki magát... az se valami vígasztaló, amit mondott, hogy harcolna a ygerekért, ha különmennétek. Akkor ha annyir aszeret, miért agyal ilyenen?
Hú, kiscsaj, szüleidnek igaza van, nyakig vagytok a sz@rban, és az abortusz pont ilyen helyzetre való. A gyerek nem születne jó körülmények közé, és talán a család is kettészakad, mire világra jönne... Gondold meg anyukád tanácsát.
Ha most abbahagyod a sulit, akkor soha nem fogsz 70 ezernél többet keresni. Biztos, hogy így tervezted az életedet? Az sem megoldás, hogy a fiú agyondolgozza magát értetek, mert akkor a családi életetek rovására megy.
Amúgy a totyogósok tényleg nagyon édesek, de legközelebb majd figyeld meg a karikákat is az anyukák szeme alatt, mert mondjuk a baba hónapok óta nem aludt át egy éjszakát sem. Nagyon kemény dolog ez!
A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:06
ez egy VIDETON nevű gyár, ahol a dolgozók 50 %-a 16 és 18 év között van. a páromat már fel is vették, és énis goldoltam rá, hogy jelentkezek.
amúgy meg gratulálhatok neked is, most azért mert diplomád van, mivel vagy különb? értékesebb ember vagy ettől? hisz te is oda jársz dolgozni, ahová a szakmunkásokat nyomják be végső esetben...
Szerintem ezt gondold át mégegyzser!
Nem támadni akarlak, ne vedd úgy, a szüleid sem bántani akarnak, csak segíteni, ez tuti!
Szóval néhány gondolat:
- Számold ki, hogy mennyi lenne az albérlet, rezsi, pelenka, ruha, babakaja, saját kajátok, utazási költség stb költség. Számold ki a párod mennyit keresne + 25 ezer Ft gyes, amit Te kapsz. Ez elég lenne?
- 6 hónap után be lehet adni bölcsibe, de akkor még nagyon picik. Az első fél évben nagyon-nagyon sokat lenne beteg, a 2 éveseknél is kb minden 2. hét betegség. Akkor otthon kell lenned vele, mert gondolom még anyukád bőven dolgozik, nem nyugdíjas. ezt nem fogják egy gyárban tolerálni, hisz minden állásra 10 jelentkező van.
- ezt éretten meg kellene beszélned a szüleiddel,ha nem tudod, akkor a gyerekre sem vagy érett.
12:06 vagyok
Buta vagy, nem kérkedtem a diplomámmal, okom sincs rá, hiszen nem dolgozom a munkakörben.VCsak azt magyarázom, hogy ha diplomával nincs állás, akkor érettségi nélkül mi van szerinted? Gondokkodj már, és ne a támadást lásd minden sorban! mert ez nem az volt, csak fel akarom nyitni a szemed! De látod ilyen éretlen vagy, a jószándékot sem ismered fel az emberben! Én erről a gyárról nem tudtam, de én is ott melózok, tisztelem a munkám és a többi embert is aki ott tapos! Ne mondd nekem, hogy kérkedek, egy ilyen éretlen, buta fruska, akinek gumira nem tellett, de most hirtelen gyereket akar nevelni, az nekem ne ossza az észt!
Anyádtól kéne neked egy nagy pofon, és akkor nemjárna így a szád!
Gyógyítsd mega mandulád és irány az abortusz!
Tini anyákból is lesznek jó anyák.Igen,válaszolók,ez a lány még éretlen,de fel fog nőni a feladathoz,ha
1, a szülei támogatják.
2, ha felfogja,hogy a barátja lehet,hogy le fog lépni (de lehet hogy marad)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!