Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kétségbe esett "tini mami"...

Kétségbe esett "tini mami" vagyok. Mit tehetnék, ha a szüleim ellenem vannak?

Figyelt kérdés

01.06.-án leszek 7 hetes terhes. ez csupán egy hete derült ki, nagyon meglepődtünk hogy ilyen "öreg" a baba.Anyukám hisztérikus rohamot kapott, ezt meg is értem.Apukám nyugodtan elbeszélgetett velem erről, hogy nekem milyen nehéz is...aztán elmentünk engedélyt kérni, stb. 01.06.-án lenne az abortuszom. Csakhogy sikeresen mandula gyulladást kaptam, így nem altathatnak el. Mikor ezt anyukám megtudta, úgy hisztizett velem mintha még azis az ÉN HIBÁM lenne, hogy megbetegettem.

És van mégvalami, ami nagyon bánt:meg sem kérdezték, hogy akarom-e a babát.A józeneszem tudja, hogy nem lehet, de az utcán akárhányszor meglátok egy kis totyogót, elszorul a szívem.A párommal 6 hónapja vagyunk együtt, és azt mondta, ha megtartom a babánkat, feleségül vesz és dolgozni fog.1000szer átgondoltam ezt, és én megakarnám tartani.Az bánt a leginkább, hogy a saját véleményüket akarják rámeröltetni.Ez a kisbaba nem tehet a szülei felelőtlenségéről, és a saját hülyeségem miatt oltsak ki egy életet?

Nagyon bánt a dolog...ennyit még életemben nem sírtam...

2011. jan. 5. 11:43
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/78 anonim ***** válasza:
65%

"egyébként nem az bánt, hogy el kell vetetnem, hanem az, hogy meg sem kérdeztek"

Ovis szint! Látod, menynire éretlen a gondolkodásod? Nem bántani akarlak, hanem felnyitni a szemed. A szüleid valószínűleg jobban ismernek, és még jobban tudják, mire vagy kész, és mire nem. Te magad sem tudod megítélni náluk jobban, mert még nem mentél át ezeken a dologokon, hogy ygereknevelés, munka, két fillérből élés, stb.

És nem azért hisztiznek meg nem kérdeznek meg, mert letojnak, vagy ilyesmi, hanem mert ők is kétségbe vannak esve. Nem egy, hanem 3 életet tolsz el kapsából, ha megalapozatlan helyzetbe gyereket szülsz!

2011. jan. 5. 12:22
 32/78 A kérdező kommentje:

A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 12:16

azt mondod hogy nem támadsz? a primitív lekezelő stílusoddal bizony azt váltottad ki!egyébként gratulálok ismént, de most a gyereknevelési technikádhoz: meg kell verni azt, aki nem akar gyilkossá válni! ha tényleg van diplomád, lehetnél intelligensebb és empatikusabb.Ítélkezni nagyon tudsz.

2011. jan. 5. 12:23
 33/78 anonim ***** válasza:
93%

ne mar....ha nem az faj hogy el kell vetetned akkor mi ez a szoveg a totyogokrol?ossze visza beszelsz.

anyukadek valoszinuleg azert nem hallgatnak meg mert gondolom nekik is ezzel az alomvilaggal akarsz elo jonni.

A szuleid jol ismernek,keptelen lennel ra,ezert a legjobbat akarjak neked,hallgas rajuk.

2011. jan. 5. 12:25
 34/78 anonim ***** válasza:
100%

12:16 vagyok

Meg kell verni azt, aki nem akar gyilkossá válni... Jajj, na ennyire meg nem kell kiforgatni. Az anyai "észheztérítő" pofon és a megverés nem ugyanaz, egyrészt, másrészt pedig nem a gyilkosságra buzdítalak, hanem azért lenne szükséged rá, hogy kigyere ebből a rátarti stílusból!

ja, ami a stílusomat illeti: nehogy már kiakadj azon, ha valaki a te hangnemedben válaszol! Felbosszantottál, eért kaptad tőlem, amit kaptál! Tudod, ha alaptalanul sértegetnek meg vádolnak, az bosszantó! Neked sincs mentésged erre a viselkedésre csak mert nincs érettségid!

Az intelligenciát pedig ne emlegesd... jópár normális választ írtam neked korábban, érdekes, azokat le se tojtad, csak arra reagáltál, amibe bele tudsz kötni, Gratulálok, anyatípus vagy! :)

2011. jan. 5. 12:27
 35/78 A kérdező kommentje:
képzeld édesanyám baba koromba bölcsibe adott, szinte sose láttam, aztán az évek alatt végignéztem jópár bunyójukat, és elijesztettek maguktól! eggyátalán nem ismernek, és képzeld, ez nem ovis szint, mert helyettem döntöttek, és ilyet senki nem csinálhat. köszönöm hogy lenéztek és nem bíztok bennem!elfogultak vagytok, mert hogy ti már 30 évesek vagytok, és ti aztán sokkal többet tuttok az életről mint én! hát nem, 2 hónapig csöves voltam, dolgoztam, itthon a család csicskása vagyok, szerintem énis tapasztaltam annyit, mint bárki más!
2011. jan. 5. 12:29
 36/78 anonim ***** válasza:
0%
Ne vetesd el,ha nem muszáj.Miért lennél te rosszabb anya mint azok akik szoc segélyre alapozva szülnek 6-ot?Legalább ti dolgozni is akartok.
2011. jan. 5. 12:29
 37/78 anonim ***** válasza:
0%
Csak azt látod, h jaj de édes baba, nem látod, h mennyi munkával, kiadással, éjszakázással jár egy gyerek. És hogy a pasid vsz le fog lépni. Nem való neked a gyerek, add örökbe felnőtt embereknek.
2011. jan. 5. 12:30
 38/78 anonim ***** válasza:
67%

Ha 6honaposan bolcsibe adod akkor te latni fogod a sajat gyereked?ugyanazt az eletet akarod neki mint amilyen neked volt?

egyebkent en meg nem vagyok 30,de mar reg voltam 16.

Nekem inkabb tunsz egy tini lazadonak mint anyatipusnak.Anyudek megsertetek a az onerzeted mert nem kertek ki a velemenyed,ha kikertek volna mi lenne?akkor elvetetned?

2011. jan. 5. 12:32
 39/78 A kérdező kommentje:

anyai észehez térítő pofon? nekem nem kell olyan anyától, aki le se szarta a gyerekét, reggel 7 kor elment, este 9 kor hazajött, 7 éves gyereket elkülte vásárolni, nem ment el a fellépéseire, meg se kérdezte hogy mi a f@sz van veled lányom...

ha ezek után meg azt mondanát, hogy apai észhez térítő pofon, hát már megvolt: egy szál cigiért végíghúzott az állomáson a hajamnál fogva és rugdosott. és ez csak egy példa. lemerem fogadni gogy jobb szülő lennék legalább náluk!

2011. jan. 5. 12:33
 40/78 anonim ***** válasza:
80%

Kérdező lehet, hogy te csöves voltál, meg a család csicskás,a meg verekedést láttál, de ez nem tesz tapasztalttá, annyira semmiképp, mint itt egyesek! Arról ne is beszélve, hogy ha nem írod le a családi körülményeket részletesen, akkor ne olvasd a fejünkre, mintha tudnunk kellett volna róluk!

Lehet, hogy te csöveztél, meg stb, de én meg dolgoztam már minimálért és két műszakban, éltem már lakhatatlannak minősített házban gyerekkel, és szülzem két gyereket, akiket fel is neveltem (ill nevelek a mai napig).

Tapasztalat és tapasztalat közt is ott a különbség! ha nem akarsz tanácsokat kapni, ne írj ki kérdést, csak sírj otthon tovább! Most erre mit mondjunk? Éretlennek nézünk... és ez fáj? Nem vagy az? ha nem érzed magad annak, és érzed magadban az erőt, akkor hajrá!

2011. jan. 5. 12:34
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!