Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tegyek most? Kétségbe...

Mit tegyek most? Kétségbe vagyok esve

Figyelt kérdés

7 hónapja viszonyom van egy nálam idősebb,nős férfival.

Tudom,hogy egyesek mit gondolnak rólam emiatt,én sem így akartam a dolgot.Nem mondanám,hogy megbántam,amiért belementem,mert nem.Szeretem és talán Ő is engem.

Nem kértem tőle,hogy hagyja ott miattam a családját...

De tegnap megtudtam,hogy terhes vagyok tőle.Még csak én tudom...Anyának nem merem elmondani,a barátnőim pedig elég pletykások.

Nem tudom,hogy mit kéne tennem...

Még egy picit sem gondoltam gyerekvállalásra,nem gondolnám magam jó anyának.Tanulni szerettem volna.

Kétségbe vagyok esve.Annyira nem tudom,hogy mit/hogy kell egy gyerekkel...

Nem is tudom,hogy a férfi hogy fog rá reagálni.Nem az anyagiakkal van a gond(7 számjegyű összegeket keres havonta...),hanem mikor kérdeztem,hogy tőle,hogy miért csak egy gyerekük van a feleségével,akkor azt mondta,hogy neki még Ő is sok és nem rajong a gyerekekért annyira.

Ezek után mire számíthatok?!

Nem tudom,mit kéne tennem.

Próbálok ésszerűen gondolkozni,de nem megy...Legszívesebben csak itthon ülnék egész nap és sírnék.

Mit tegyek?

Mit tanácsoltok?

Ti mit csinálnátok a helyemben?

Segítsetek kérlek!

Köszönöm

2011. szept. 20. 18:53
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy? Van annyi kereseted,hogy a babát felneveld?

Szeretnéd a babát?

Mindenképpen elöször a gyermek apjával kell beszélned,de mielőbb menj el orvoshoz.

2011. szept. 20. 18:58
 2/30 anonim ***** válasza:
45%

Idősebb a pali és nem tudjátok, hogy születik a gyerek?

Tudod ezt a szeretlek dumát sok kiscsaj beveszi. Majd most megtudod mi az igazság.

A legkorrektebb ezek után amit tehetsz, hogy azonnal közlöd a szüleiddel és a palival.

Menteni a még menthetőt, mert az idő rohan.

2011. szept. 20. 19:07
 3/30 anonim ***** válasza:
45%
Ő nem szeret téged, csak a fiatal feszes testedet, meg azt a buta kis agyadat, ami nem ellenkezik vele. Bedőltél, old meg magad minden hiszti nélkül. Ha képtelen vagy gondolkodni, az azt jelenti, h éretlen vagy. Az ilyennek nem való gyerek.
2011. szept. 20. 19:08
 4/30 anonim ***** válasza:
77%
A leírásodból világos, hogy még valszeg tanulsz és nem akarsz gyereket egyáltalán. Én nem tartanám meg a helyedben. Egyértelműen nem. Én gyerek párti vagyok =2.at várom) de nem minden áron.
2011. szept. 20. 19:09
 5/30 A kérdező kommentje:

17 éves vagyok és még én sem tudom,hogy mit szeretnék igazából...Anyáék azt akarják,hogy egyetemre menjek.

Szeretném is a babát meg nem is.Szörnyű erre még csak gondolnom is.

2011. szept. 20. 19:14
 6/30 anonim ***** válasza:
52%
Akárhogy is lepontozhatsz, de ha 18 éven aluli vagy, akkor szépen állj a szüleid elé és mondd el az igazat, aztán inkább ilyen felelőtlen létedre inkább ne tartsd meg a babát.
2011. szept. 20. 19:18
 7/30 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.

Tanulj még, menj egyetemre, ne rontsd el az életed!

2011. szept. 20. 19:19
 8/30 anonim ***** válasza:
Bocs, 19.09-es voltam. :O
2011. szept. 20. 19:19
 9/30 anonim ***** válasza:

És megint én.

Különben nyugodtan mondd el anyukádnak, biztos ki fog borulni először de utána azon lesz, hogy mindenben a segítségedre legyen.

2011. szept. 20. 19:21
 10/30 anonim ***** válasza:

Anyukádékkal beszélni és abortuszra menni!

Ez a jobbik rossz megoldás, sajnálom!

2011. szept. 20. 19:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!