Mit tegyek most? Kétségbe vagyok esve
7 hónapja viszonyom van egy nálam idősebb,nős férfival.
Tudom,hogy egyesek mit gondolnak rólam emiatt,én sem így akartam a dolgot.Nem mondanám,hogy megbántam,amiért belementem,mert nem.Szeretem és talán Ő is engem.
Nem kértem tőle,hogy hagyja ott miattam a családját...
De tegnap megtudtam,hogy terhes vagyok tőle.Még csak én tudom...Anyának nem merem elmondani,a barátnőim pedig elég pletykások.
Nem tudom,hogy mit kéne tennem...
Még egy picit sem gondoltam gyerekvállalásra,nem gondolnám magam jó anyának.Tanulni szerettem volna.
Kétségbe vagyok esve.Annyira nem tudom,hogy mit/hogy kell egy gyerekkel...
Nem is tudom,hogy a férfi hogy fog rá reagálni.Nem az anyagiakkal van a gond(7 számjegyű összegeket keres havonta...),hanem mikor kérdeztem,hogy tőle,hogy miért csak egy gyerekük van a feleségével,akkor azt mondta,hogy neki még Ő is sok és nem rajong a gyerekekért annyira.
Ezek után mire számíthatok?!
Nem tudom,mit kéne tennem.
Próbálok ésszerűen gondolkozni,de nem megy...Legszívesebben csak itthon ülnék egész nap és sírnék.
Mit tegyek?
Mit tanácsoltok?
Ti mit csinálnátok a helyemben?
Segítsetek kérlek!
Köszönöm
De én egyszerűen nem tudnék megöletni egy babát...
És még anyáéknak nem tudom,hogy mondom el...először talán a barátommal kéne közölnöm valahogy.
Csak nem tudom hogyan.
Ne menj abortuszra!!! Bánni fogod!!!!!
Inkább add örökbe, vagy lehet, hogy a szüleid segítenek majd felnevelni.
itt nem arról van szó hogy rólad mit gondolok.
egy fiatal kis csitri vagy akit elkábított ez a nős férfi
akiről megvan a véleményem..
lépre csalni egy kis korú fiatal pipi husit., mert ne haragudj szerintem csak játékszer vagy neki !
mire kell neki egy 17 éves iskolás lány most öszintén?
ISTENEM HÁNY DE HÁNY ILYEN VAN!
és most meg kisbabát vársz.
nem tudom hogy : gyógyszer mellett, gumi kiszakadt, vagy egyszerűen felelőtlenek voltatok.
szerintem ne hidd azt hogy repesni fog ettől.
sőt! lehet ki is lép ebből a kis románcból.
neki csak púp a hátán a gyerek.. meg a családja megtudja mi lesz?
lehet lepontozni de én a te helyedben nem tartanám meg.
bár attól függ szüleid mit szólnak ehhez.
ha azt mondják tartsd meg akkor ez szíved jogod hogy döntesz.
babázás, vagy iskola?
istenem még te is gyerek vagy !
én nem dönthetek helyetted, de hidd el ha abortuszra mész
lehet olyan következményei lesznek hogy többet nem lehet babád,..
szerintem anyukádék le lesznek döbbenve, de hát a lányuk vagy és biztos hogy segítenek kitalálni vmi helyes megoldást.
1,5 éves baba anyukája
Nehogy megöld a kicsi!!!
Szólj a pasinak, vagy kellesz neki gyerekestül vagy nem, de ezt mondja meg ő. Sajnos nagy az esély arra h csak ,,friss hús" kellett neki, és nem gondolta komolyan a kapcsolatot, de akkor is ő csinálta a gyereket, vállalja a felelősséget is. Legalább anyagilag segítsen. (elég csúnya dolog lenne, de zsarolhatnád azzal h szólsz a feleségének, ha bunkó. Nem szép, de 1oo x jobb, mint megölni a saját gyereked)
A pici mellett is lehet tanulni, csak nehezebb, de az anyák a világ legstrapabíróbb lényei.
Sok szerencsét!!!
Gondolkozzatok már egy családot ami már megvan tegyen tönkre, vagy maradjon egyedül 17 évesen? A pali biztos azon lesz, hogy vetesse el, és a már meglévő családját fogja választani.
A lány meg egy iskolázatlan senki lesz mehet takarító nőnek? A gyerekszülés után persze majd tovább tanul. Aha a mesében. Hamarosan rájön, hogy mit tett és nem is az a pali élete szerelme. Örökké ennek a kapcsolatnak a gyümölcsét nézegesse?
Ne legyünk már ennyire képmutatók.
Mindenki képzelje el ha ez a saját "kislányával" történne.
Melyikőtök az aki örökbe adná az unokáját.
Mint szülész írtam, azonnal anyukádhoz menj és a palival is közöld, mert az idő rohan.
Az elején nem tudta,hogy 17 vagyok...Először azt mondtam neki,hogy 20 éves vagyok.Csak a 2 randinknál mondtam el neki azt,hogy hány éves is vagyok.
Azt mondta,hogy Őt nem zavarja a korom.
Még én sem tudom,hogy mikor és hogy kéne közölnöm vele.Mert holnap is találkozunk,de akkor csak együtt ebédelünk és nem ebéd közben szeretném vele közölni.
Bocsi, de mire gondoltál, mikor belebonyolódtál ebbe a kapcsolatba?Nem gondoltál a NŐTÁRSADRA, aki a pasi felesége??
Persze gusztustalan az a férfi aki felesége mellett elcsábít egy 17 éves lányt...
De a kérdésre válaszolva:
Mondd el szüleidnek!!De nagyon valószínű, hogy egy házasságot már tönkretettetek....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!