34 eves vagyok a ferjem 55. Bevallalható egy gyerek?
Figyelt kérdés
3 eve vagyunk egyutt, nagyon boldogok vagyunk, neki sincs meg gyereke es nekem sem. Ő orvos, karrier epites nagyon fontos volt neki. Nem is talaltunk eddig megfelelo tarsat , hogy csaladot alapithassunk. Nos most megfordult a fejemben, hogy szeretnek egy gyereket. Azt erzem megvan mindenunk, de valami űr van bennem. Es ez a gyerek hianya. Az ő kora miatt van bennem felsz. Tudom, hogy idos hozza. De ha elengedem ezt az ő kora miatt akkor nem lesz gyerekem sajnos. Szeretem a ferjemet, es tole szeretnek termeszetesen gyereket. Merjük bevallalni? Tamado uzeneteket kerlek ne irjatok erre nincsen szuksegem, csak velemenyeket a helyzetembe képzeljetek magatokat, hogy ti hogy döntenétek.tegnap 11:05
51/55 anonim válasza:
gondolom itt mindenki falusi, ott hullanak a férfiemberek korán a csodálatos életmódjuknak köszönhetően. egy orvos nem lesz vénember még elég sokáig..
52/55 anonim válasza:
Én inkább élvezném a közös életet. Ha gxerek lesz, akkor rövidesen úgyis elválnak az útjaitok.
53/55 anonim válasza:
"gondolom itt mindenki falusi, ott hullanak a férfiemberek korán a csodálatos életmódjuknak köszönhetően."
A születéskor várható élettartam férfiaknál 72 év. Az a pasinak 17 év múlva lesz, aztán még meg se született a gyereke.
Persze lehet, hogy pont ő az a statisztikában, aki 85 éves koráig él, de azért egy 70-75 éves ember az már nagyon nem fitt, akárhol is él.
54/55 anonim válasza:
Ha szivből vágytok ra akkor persze, szerintem megbánnád, ha kimaradna az anyaság az életedből. A jövőbe tényleg nem lehet bele látni, egy fiatal is lehet beteg, halhat meg korán, hagyhatja el a családját. Szerintem ha bármi gebasz lenne, neked akkor is könnyebb lenne az életed mint sok más anyukának. Pl.akik egyedül nevelnek akár több gyereket is, gyerektartás meg nincs vagy valami minimális. Neked nem lenne anyagi gondod ami valljuk be sokat számít mert bármilyen fizetett segítséget igénybe tudsz venni ha kell.
55/55 anonim válasza:
Hát én nem szülnék 40 nagyon max 45 feletti férfinak.
De te és páros akarjátok akkor vállaljatok...nem idegen emberek véleményére kell hallgatni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!