Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 34 eves vagyok a ferjem 55....

34 eves vagyok a ferjem 55. Bevallalható egy gyerek?

Figyelt kérdés
3 eve vagyunk egyutt, nagyon boldogok vagyunk, neki sincs meg gyereke es nekem sem. Ő orvos, karrier epites nagyon fontos volt neki. Nem is talaltunk eddig megfelelo tarsat , hogy csaladot alapithassunk. Nos most megfordult a fejemben, hogy szeretnek egy gyereket. Azt erzem megvan mindenunk, de valami űr van bennem. Es ez a gyerek hianya. Az ő kora miatt van bennem felsz. Tudom, hogy idos hozza. De ha elengedem ezt az ő kora miatt akkor nem lesz gyerekem sajnos. Szeretem a ferjemet, es tole szeretnek termeszetesen gyereket. Merjük bevallalni? Tamado uzeneteket kerlek ne irjatok erre nincsen szuksegem, csak velemenyeket a helyzetembe képzeljetek magatokat, hogy ti hogy döntenétek.
tegnap 11:05
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:
75%

De most ha te ezt így gondolod, ilyen biztos vagy benne, miért anonim emberek megerősítese kell? Akkor mitől félsz, hogy az kérdezed, be mernénk-e vállalni, miközben belekalkulálod, hogy ja, siman meghal a ferjed, mire felnő a gyerek.

Nem értem ezesetben a kérdést.

tegnap 13:29
 32/55 anonim ***** válasza:
89%
Ha te gyereket akarsz, akkor a statisztikák szerint sokat már nem kellene tanakodnod, és várnod vele. Ezt nem bantasbol mondom, és tudom, itt van sok 40+os anyuka is, de attól még van egy tendencia. Egy férfi viszont még akár 70+osan is nemzokepes, és ugyanolyan egészséges gyereke lehet, mintha 20-30 között vállalna. Az ő kora tehát nem befolyásol semmit. Szerintem vágjatok bele, hidd el, megéri, mindkettőtöknek a világ legnagyobb boldogsága lenne :) én 25 évesen szültem, de a férjem már 48 volt (mondjuk neki 2. Gyerek), és életünk legjobb döntése volt!❤️💙 Én most 26 vagyok, ő 49, mi még egyet tervezünk :) szóval ő a te férjednél nem sokkal fiatalabb, de még simán bevallal egy 3. Gyereket, ha úgy van :D a legjobbakat kívánom!
tegnap 13:30
 33/55 anonim ***** válasza:
0%

"Olyan sok szegeny nelkulozo csaladba szuletnek sorra a gyerekek, erdekes az mar termeszetessé vàlt."

Azzal se értünk egyet, csak az ilyen családokban a szülők nem kérdezik meg gyakorin, vállaljanak-e gyereket, hanem csinálják.

tegnap 13:31
 34/55 hollófernyiges ***** válasza:
91%

"Mindennek megvan a maga ideje. 55 évesen az unokáknak, nem a gyerekeknek."

Hát ja, csak ebben az esetben nem az unoka vagy a gyerek a kérdés, hanem a gyerek vagy a semmi.

tegnap 14:26
 35/55 anonim ***** válasza:
14%
34, de erre nnlem 55 évesen kell gondolni.
tegnap 14:30
 36/55 anonim ***** válasza:
29%

Ha elfogadod, hogy ő bizony inkább a te gyereked lesz, és neked kell majd mindent megtenni érte, akkor vágj bele.

Amit írtak: előre biztosítsátok az anyagiakat, mert nem biztos, hogy később is töretlenül meglesz minden.

tegnap 14:46
 37/55 anonim ***** válasza:
15%

"30 éves apukát is elütheti a villamos, ennyi erővel senki se vállaljon gyereket."

Ez ritka ostoba hozzászólás. Egy 30 éves jóval kisebb eséllyel patkol el, mint egy közel 60 éves.

tegnap 14:58
 38/55 anonim ***** válasza:
0%
Van már azon kívül gyereked vagy még első gyerek lenne?
tegnap 15:21
 39/55 anonim ***** válasza:
0%
Nézd, ha ezt nem ti ketten beszélitek meg, hanem vadidegenek vélménye alapján akarsz dönteni, akkor nem való neked gyerek.
tegnap 15:47
 40/55 anonim ***** válasza:
0%

Persze, lehet úgy is felfogni, hogy másnak is meghal a szülöje hamar, akár mindkettő is, aztán ettöl még lehet boldog élete. Mert lehet.

De azért egy apakomplexusos anya és nyugdijaskorú apa gyerekeként felnőni baromi sok traumát is hozzádob a gyerek életéhez. Kérdes, akarod-e tudatosan ebben nevelni. Hogy felnőttként úgy gondoljon rátok, fúj, anyámnak egy 21 évvel idősebb öreg faszi kellett (nehogy azt hidd, hogy a gyereked nem fog ezen elgondolkodni, nem lesznek olyan gondolatai, hogy a pénzért voltál idősebb pasival, ezt nem lehet megúszni), apám meg itt haldoklik mellettem 15 éves korom óta és rám van terhelve, hogy gondozzam meg foglalkozzak vele, mert csakazapám.

tegnap 15:54
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!