34 eves vagyok a ferjem 55. Bevallalható egy gyerek?
Figyelt kérdés
3 eve vagyunk egyutt, nagyon boldogok vagyunk, neki sincs meg gyereke es nekem sem. Ő orvos, karrier epites nagyon fontos volt neki. Nem is talaltunk eddig megfelelo tarsat , hogy csaladot alapithassunk. Nos most megfordult a fejemben, hogy szeretnek egy gyereket. Azt erzem megvan mindenunk, de valami űr van bennem. Es ez a gyerek hianya. Az ő kora miatt van bennem felsz. Tudom, hogy idos hozza. De ha elengedem ezt az ő kora miatt akkor nem lesz gyerekem sajnos. Szeretem a ferjemet, es tole szeretnek termeszetesen gyereket. Merjük bevallalni? Tamado uzeneteket kerlek ne irjatok erre nincsen szuksegem, csak velemenyeket a helyzetembe képzeljetek magatokat, hogy ti hogy döntenétek.
De most ha te ezt így gondolod, ilyen biztos vagy benne, miért anonim emberek megerősítese kell? Akkor mitől félsz, hogy az kérdezed, be mernénk-e vállalni, miközben belekalkulálod, hogy ja, siman meghal a ferjed, mire felnő a gyerek.
Nem értem ezesetben a kérdést.
tegnap 13:29
32/55 anonim válasza:
Ha te gyereket akarsz, akkor a statisztikák szerint sokat már nem kellene tanakodnod, és várnod vele. Ezt nem bantasbol mondom, és tudom, itt van sok 40+os anyuka is, de attól még van egy tendencia. Egy férfi viszont még akár 70+osan is nemzokepes, és ugyanolyan egészséges gyereke lehet, mintha 20-30 között vállalna. Az ő kora tehát nem befolyásol semmit. Szerintem vágjatok bele, hidd el, megéri, mindkettőtöknek a világ legnagyobb boldogsága lenne :) én 25 évesen szültem, de a férjem már 48 volt (mondjuk neki 2. Gyerek), és életünk legjobb döntése volt!❤️💙 Én most 26 vagyok, ő 49, mi még egyet tervezünk :) szóval ő a te férjednél nem sokkal fiatalabb, de még simán bevallal egy 3. Gyereket, ha úgy van :D a legjobbakat kívánom!
tegnap 13:30
33/55 anonim válasza:
"Olyan sok szegeny nelkulozo csaladba szuletnek sorra a gyerekek, erdekes az mar termeszetessé vàlt."
Azzal se értünk egyet, csak az ilyen családokban a szülők nem kérdezik meg gyakorin, vállaljanak-e gyereket, hanem csinálják.
tegnap 13:31
34/55 hollófernyiges válasza:
"Mindennek megvan a maga ideje. 55 évesen az unokáknak, nem a gyerekeknek."
Hát ja, csak ebben az esetben nem az unoka vagy a gyerek a kérdés, hanem a gyerek vagy a semmi.
tegnap 14:26
35/55 anonim válasza:
34, de erre nnlem 55 évesen kell gondolni.
tegnap 14:30
36/55 anonim válasza:
Ha elfogadod, hogy ő bizony inkább a te gyereked lesz, és neked kell majd mindent megtenni érte, akkor vágj bele.
Amit írtak: előre biztosítsátok az anyagiakat, mert nem biztos, hogy később is töretlenül meglesz minden.
tegnap 14:46
37/55 anonim válasza:
"30 éves apukát is elütheti a villamos, ennyi erővel senki se vállaljon gyereket."
Ez ritka ostoba hozzászólás. Egy 30 éves jóval kisebb eséllyel patkol el, mint egy közel 60 éves.
tegnap 14:58
38/55 anonim válasza:
Van már azon kívül gyereked vagy még első gyerek lenne?
tegnap 15:21
39/55 anonim válasza:
Nézd, ha ezt nem ti ketten beszélitek meg, hanem vadidegenek vélménye alapján akarsz dönteni, akkor nem való neked gyerek.
tegnap 15:47
40/55 anonim válasza:
Persze, lehet úgy is felfogni, hogy másnak is meghal a szülöje hamar, akár mindkettő is, aztán ettöl még lehet boldog élete. Mert lehet.
De azért egy apakomplexusos anya és nyugdijaskorú apa gyerekeként felnőni baromi sok traumát is hozzádob a gyerek életéhez. Kérdes, akarod-e tudatosan ebben nevelni. Hogy felnőttként úgy gondoljon rátok, fúj, anyámnak egy 21 évvel idősebb öreg faszi kellett (nehogy azt hidd, hogy a gyereked nem fog ezen elgondolkodni, nem lesznek olyan gondolatai, hogy a pénzért voltál idősebb pasival, ezt nem lehet megúszni), apám meg itt haldoklik mellettem 15 éves korom óta és rám van terhelve, hogy gondozzam meg foglalkozzak vele, mert csakazapám.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!