Terhesség alatti iszonyat migrénre valakinek bevált valami?
Most kezdem a második trimesztert és eddig úgy alakult hogy van egy jó hetem aztán 4-5 napos hányós migrén jön. Panadolt ajánl az orvos olyan mint halottnak a csók. Van egy 2 éves fiam alig bírom ellátni már. (Vele terhesen nem volt migrén). Alapvetően is migrénes vagyok. Triptánt szedtem eddig.
Nyilván a hormonokkal nem tudok mit kezdeni de van akinek valami étrendi váltás pl segített esetleg picit? Magnéziumot már nem tudok többet szedni ígyis szétcsapta a gyomrom.

Alapból migrénes vagyok, terhesen mégrosszabb volt. Panadol és társai nekem is halottnak a csók kategória volt.
Én algopyrint szedtem, illetve heti 1-2 alkalommal Qualerint is engedélyezett a doki.
Emellett a férjem ahogy hazaért, gyerek a kezébe nyom (2éves volt nekem is a nagy)
Sötétített szoba, csend, vizes borogatás a fejemre.
Köszönöm. Van migrén sapkám, terhesen még nem próbáltam, mert előtte sem használt, de rápróbálok hátha.
A férjem nekem is rengeteget segít de három műszakban van így sokszor nem tudom csak úgy a kezébe nyomni mert egyedül vagyunk.

Én is migrénes vagyok, de szerencsére a terhességgel épphogy elmúlt, talán 2-szer jött ki olyan igazi hányós durva migrén.
Amikor másodjára voltam terhes, és muszáj voltam ellátni a 1,5 évest, akkor Algoflex duot vettem be, nekem más nem használ. A Panadol vicc kategória.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!