Fertőtlenítő okoz problémát a babának?
Figyelt kérdés
36hetes vagyok jelenleg. Es nagyon sok floraszepttel takarítottam ki ma a fürdőszobát. Ettől lehet baja a babának? Remélem nem. De már nagyon csúnya volt a jarolap. Muszáj volt felsikalnomtegnap 11:54
3/5 anonim 

válasza:

Kb. Pont a 36. Héttől volt nagyon durva fészekrakó ösztön bennem. Szóval én amúgy nem vagyok takaritasmanias, sőt :D de akkor előjött bennem, hogy bármikor beindulhat a szülés, és mire hazajön a baba, mindennek csillognia kell, így abban a pár hétben azért takarítottam sokat ilyen-olyan szerrel. Nyilván semmi baja nem lett ettől, lassan másfél éves egészséges nagyfiu 😊 annyi, hogy szellőztettem, de ez alap, meg biztos ami biztos maszkot is húztam+gumikesztyűt 🤣 de nyilván a maszk is átenged kb mindent, szóval érted.
4/5 anonim 

válasza:

Ja, és még annyi, hogy egy 36 hetes, fejlett magzat, meg egy újszülött közt már nem olyan nagy a különbség, és nyilván a kórházban is nyomatjak a fertőtlenítőt ezerrel, ott csak igazán..
5/5 anonim 

válasza:

A 2-nek igaza van. És ha utólag derül ki, hogy ártalmas? Ha meg nem hiszed komolyan, akkor miért kérdezed meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!