34 eves vagyok a ferjem 55. Bevallalható egy gyerek?
Ha már így alakult az életetek...akkor egyet igen, de még most. A korral járó dolgokat meg tudjátok ti is. Teljesen mindegy ki mit gondol, ez a ti döntésetek, és a ti gyereketeknek kell megélni a kor miatti gondokat, ha majd felmerülnek.
Legjobbakat kívánom.
Valamelyiknap beriasztott hajnalba a legzesfigyelonk, el se tudom kepzelni, hogy egy 55 eves olyan reakcio kepesseggel es azzal a gyorsasaggal tudott volna cselekedni, akar komolyabb problema eseten ujra eleszteni!
Fiam papaja ennyi idos, babazgat el van 5 maximum 10 percig es ennyi.. mar kioregedett ebbol pedig elso unoka es szereti.
El se tudom hinni hogy neked 34 evesen az a vagyad hogy 20 ev mulva amikor Te igazi nyugodt nagymama eletet elhetnel akkor a ferjedet kell gondoznod meg ellatnod. Persze ha meg elni fog ...
Abban az esetben vallalj vele gyermeket ha tudataba vagy annak hogy joval idosebb a ferjed es ez egy ido utan csak hatrany lesz mar. Es persze teher. Ne arra gondolj hogy majd boldog eveket fogtok eldegelni, mert amikor eleted teljeben leszel o mar a temetobe fellabon.
Csak egy pelda.. volt munkatarsam 18 eves nagyon szep dekorativ lany igenyekkel. Ferje kozel 40 eves vonzo ferfi. De az eletbe nem tud teherbe esni a lany mert a pasinak hol ez hol az faj es ezert az esti szex kimerul maszirozasban. Pedig szeretnenek gyereket de a pasinak az egeszsege meggatolja benne
16 os vagyok.
Nekem a helyedbe a kovetkezo opcioim lennenek:
1. Elvalok es keresek korombelit
2. Orokbe fogadok egy kisgyermeket de nem csecsemot!
Elvalni semmikepp nem fogok, miert vàlnék el ha szeretem a ferjem?
Örökbe fogadni sem szeretnénk. Nem ez volt a kerdesem. Ezek fel sem merultek.
Szerintem bevállalható. Az szerintem a kérdezőnek is teljesen egyértelmű, hogy az apa itt csak névlegesen lesz jelen, de mellé tud biztosítani egy komoly anyagi hátteret, amiből fizethet takarítót, bébiszittert, rendelt kaját, stb. Úgy meg, ha van segítsége, csak nem a férje, azért beleszakadni nem fog. Szerintem működhet.
A férfi kora meg nem jelent semmit. Én apám 22 éves volt, mikor születtem, aztán 12 éves koromban közölte, hogy ő ezt megunta, viszlát. Most is él, és élni fog még a genetikai adottságai alapján jó sokáig, még sincs semmi kapcsolatunk. Sokra mentem azzal, hogy fiatalon vállalt gyereket...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!