34 eves vagyok a ferjem 55. Bevallalható egy gyerek?
"erre nnlem 55 évesen kell gondolni."
Oké, akkor a pasas fáradjon be a legközelebbi Nemzeti Időgéphivatalba és kérelmezzen egy húsz éves visszapörgetést. Ennek hiányában abból kell gazdálkodni, ami van.
Kérdező, én ismerek ilyen családot, nemhogy 1, hanem 3 gyereket beválltaltak! Apuka 58 körüli egyetemi tanár, 3 kicsi gyerekkel. Nagyon boldogok, egészséges, figyel magára, lehető legtöbbet megteremti amit lehet a gyerekeinek. szóval hajrá, ez ne gátoljon.
náluk a korkülönbség is nagyobb volt, mondta is viccesen, hogy az anyósa fiatalabb nála. szeretik egymást, értelmiségi felnőtt emberek. mindenki azt csinál amit akar, mindenkinek egy élete van.
kérdező, ne innen meríts, legyetek nagyon boldogok! egyedül a te korodra való tekintettel ne várj sokáig. én is 34 vagyok, most tervezzük.
Nem mondtam, hogy a pénzért vagy vele, azt mondtam, nem tudod elkerülni, hogy ez a gondolat ne jöjjön fel majd a gyerekedben is.
De apakomplexusos az vagy, igen, ezért olyan férfival vagy, aki apád lehetne korát tekintve, és nem korban hozzád illővel. Tudom, hogy ezt senki nem ismerné be magának soha, de a tények kemény dolgok.
Kérdező, nyilván nem a nagy könyv szerinti legideálisabb a ti helyzetetek, főleg a férjed életkora miatt.
De ha már így alakult és mindketten szeretnétek azt a gyereket, én megpróbálnám. Nyilván ti is tisztában vagytok a helyzetetek előnyeivel és hátrányaival, ha ezzel együtt bevállaljátok a babát, akkor sok szerencsét hozzá.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!