Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 34 eves vagyok a ferjem 55....

34 eves vagyok a ferjem 55. Bevallalható egy gyerek?

Figyelt kérdés
3 eve vagyunk egyutt, nagyon boldogok vagyunk, neki sincs meg gyereke es nekem sem. Ő orvos, karrier epites nagyon fontos volt neki. Nem is talaltunk eddig megfelelo tarsat , hogy csaladot alapithassunk. Nos most megfordult a fejemben, hogy szeretnek egy gyereket. Azt erzem megvan mindenunk, de valami űr van bennem. Es ez a gyerek hianya. Az ő kora miatt van bennem felsz. Tudom, hogy idos hozza. De ha elengedem ezt az ő kora miatt akkor nem lesz gyerekem sajnos. Szeretem a ferjemet, es tole szeretnek termeszetesen gyereket. Merjük bevallalni? Tamado uzeneteket kerlek ne irjatok erre nincsen szuksegem, csak velemenyeket a helyzetembe képzeljetek magatokat, hogy ti hogy döntenétek.
tegnap 11:05
1 2 3 4 5 6
 41/55 A kérdező kommentje:
Ne haragudj nem a penzert vagyok a ferjemmel, hanem mert egy okos intelligens sarmos férfi. Felnézek ra igen, nincs apakomplexusom, felhaborít, hogy ismeretlenül ilyet írsz, mikor nem is ismered a csaladi hatteret. Illetve nem vagyok én sem szegény,hidd el jómódban éltem a ferjem előtt is. Igazan hasznos volt a hozzaszolasod!
tegnap 16:05
 42/55 hollófernyiges ***** válasza:
84%

"erre nnlem 55 évesen kell gondolni."

Oké, akkor a pasas fáradjon be a legközelebbi Nemzeti Időgéphivatalba és kérelmezzen egy húsz éves visszapörgetést. Ennek hiányában abból kell gazdálkodni, ami van.

tegnap 16:12
 43/55 anonim ***** válasza:
84%

Kérdező, én ismerek ilyen családot, nemhogy 1, hanem 3 gyereket beválltaltak! Apuka 58 körüli egyetemi tanár, 3 kicsi gyerekkel. Nagyon boldogok, egészséges, figyel magára, lehető legtöbbet megteremti amit lehet a gyerekeinek. szóval hajrá, ez ne gátoljon.

náluk a korkülönbség is nagyobb volt, mondta is viccesen, hogy az anyósa fiatalabb nála. szeretik egymást, értelmiségi felnőtt emberek. mindenki azt csinál amit akar, mindenkinek egy élete van.

kérdező, ne innen meríts, legyetek nagyon boldogok! egyedül a te korodra való tekintettel ne várj sokáig. én is 34 vagyok, most tervezzük.

tegnap 16:12
 44/55 anonim ***** válasza:
53%
Ha gyári munkás lenne a férjed a kutyát nem érdekelné mit csináltok, de így hogy orvos meg jómód meg pénz, egyből neked esnek... felesleges volt itt kérdezni.
tegnap 16:25
 45/55 anonim ***** válasza:
52%
nyugi kérdező, itt a sok tökéletes senkinek nem szánna gyereket csak magának. engedd el, menjetek babázni
tegnap 16:40
 46/55 anonim ***** válasza:
0%

Nem mondtam, hogy a pénzért vagy vele, azt mondtam, nem tudod elkerülni, hogy ez a gondolat ne jöjjön fel majd a gyerekedben is.

De apakomplexusos az vagy, igen, ezért olyan férfival vagy, aki apád lehetne korát tekintve, és nem korban hozzád illővel. Tudom, hogy ezt senki nem ismerné be magának soha, de a tények kemény dolgok.

tegnap 17:02
 47/55 anonim ***** válasza:
76%
Milyen tények?? Mi alapján mondod te ezt?
tegnap 17:08
 48/55 anonim ***** válasza:
Akkor vállald, ha elfogadod, hogy ha vele történik vmi, akkor képes leszel-e egyedül nevelni. És avval is számolj, hogy emiatt sokan le fognak nézni, kibeszélni stb. Persze, evvel nem kell foglalkozni, mondják sokan, de ugye mondani könnyű. Arról nem is beszélve, hogy emiatt későbbiekben a gyereket is értetik támadások. Én elsősorban inkább az ő érdekeit nézném, neki milyen lenne egy gyakorlatilag nagypapa korú apával, akinél azért valljuk be, akármilyen fitt, benne van a korban, bármi lehet, hogyan fogadja el, dolgozza fel, hogy beteg lesz, idő előtt elveszti őt.
tegnap 17:13
 49/55 anonim ***** válasza:
69%
A lehető legrosszabb helyen tetted fel a kérdést. Itt a besavanyodott, magányos, idegbeteg anyák többsége utálja és temeti a férfiakat, mint láthatod. Ha fordítva lenne, tehát te lennél 55 éves (de még menstrualnal), a férjed meg 34, akkor nem ilyen válaszokat kapnal, hanem hogy hát persze, szulj neki, amíg menstrualsz, tuti fitt vagy, meg 40-nek nézel ki, őt meg ne félj, senki nem nevezné anyakomplexusosnak, inkább irigykednenek, hogy de jó, van egy fiatalabb férjed, aki majd viszi a munka oroszlánrészét :D
tegnap 17:25
 50/55 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, nyilván nem a nagy könyv szerinti legideálisabb a ti helyzetetek, főleg a férjed életkora miatt.

De ha már így alakult és mindketten szeretnétek azt a gyereket, én megpróbálnám. Nyilván ti is tisztában vagytok a helyzetetek előnyeivel és hátrányaival, ha ezzel együtt bevállaljátok a babát, akkor sok szerencsét hozzá.

tegnap 17:29
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!