Előfordult már valakivel, hogy tévedett a prena a nemet illetően?
vagy hallott már vki ilyenről?
kislányt mondott a prena, de mindkét genetikain fiút mondott az orvos.
előfordult már ilyen valaha valakivel h rossz nemet adott meg a prena tesz?
tudom h ha nincs y kromoszóma akkor nincs és kész, dehát mégis csak emberek dolgoznak, értékelik ki az eredményt, hátha tévedés történt...

Mikor vették le a pernát?
Elvileg volt már itt vagy valamelyik Facebook csoportban ilyen, ott is lányt mondott a prena és fiú lett. Nagyon korán vették le a tesztet és így nem volt a mintában y kromoszóma.
(Fordított irányba nem téved, ha van y akkor vagy fiú, vagy valamilyen komoly rendellenessége van a babának, ami miatt férfi kromoszóma készlettel női nemi szerve lesz -lásd a vitatott interszex sportolók.)

Azt irtak a leleten h 14% magzati dns volt a vermintaban ami sztem eleg magas. 12+3 hetes voltam mikor levettek.
Rejtely, lehet h csak szules el derul ki😂

Szia! Szerintem durva lenne, de légyszi majd írd meg mi lett😅
Nekem van egy fiam is meg egy lányom is, a 19.heti genetikán még én is láttam hogy melyik mi lesz, szóval ha megbizható vizsgálaton voltál akkor kételkednék abban hogy az uh téved. Ott nem kérdeztél rá, hogy biztos-e és a prena az ellenkezőjét írta?
Esetleg 26 heten egy jobb babamozira lehet érdemes elmennetek 😁 talán ott kiderül

Ultrahangon is benézhették, ha pont olyan szögben látszott, de igen, ahogy írták, a prena is tévedhet, ha a mintában nem volt y, attól még lehet.
Én nem jártam így. Az elsőnél a szonográfus nem akart mondani semmit, de röhögött, hogy nem is tudna, mert mire odaért, szorosan összezárt lábakkal elfordult. Utána trisomy tesztből megtudtam, hogy fiú.2.genetikain más volt. Gondoltam, mostmár bizonyítékot akarok😂A kromoszómával nem sokra fog menni szegény, legyen ott jól láthatóan, aminek ott kell lennie. Akkor más doki volt, megkérdeztem, látja -e, milyen nemű? Azonnal rávágta, hogy fiú. Attól már megnyugodtam, de még villantott egyet, nekem is tök egyértelmű volt. A babamozin meg már, amikor épp nem aludt, a bizonyítékkal játszott 🤣
Tényleg írd meg légyszi, mi lett végül, engem is érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!