Üdv 20.-án pecsételő vérzésem volt, 24.-ére vártam a menstruációt de 1 hete késik csináltam tesztet de negatív volt.. Valakivel előfordul már ilyen , terhesség előfordulhat?
Figyelt kérdés
🥰2023. nov. 30. 22:27
2/6 anonim válasza:
Lehet, hogy késett az ovud, pl 20-án volt.
3/6 A kérdező kommentje:
2. előfordulhat akkor is ha a menstruáció mindig pontos?
2023. nov. 30. 23:53
4/6 anonim válasza:
Nem 2 vagyok de nekem is az ugrott be hogy ovu lehetett.
Ha pontos és terhesség miatt késne, már előtte + lenne a teszt.
Nekem is pontos a mensim életemben 2x még is volt 2 hét csúszás,30 éve mensizek.
5/6 anonim válasza:
Igen, akkor is előfordulhat. Olyankor a "mindig pontos" majdnem mindig pontosra változik :)
Jó esetben. Rosszabb esetben kialakulóban van valami hormonális egyensúlyvesztés, akkor meg nem ez az utolsó ilyen ciklusod.
6/6 anonim válasza:
Szia!
Nekem mikor valószínű hogy az a beágyazódás lehetett, rá egy hétre erős pozitív volt a teszt. Szerintem akkor nem amiatt pecsételtél, sajnos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!