Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Előfordulhat menstruáció a...

Előfordulhat menstruáció a terhesség végén?

Figyelt kérdés

Ez lehet, hogy most hülyén hangzik, bocs. Első terhességem. Egész terhességem alatt nem volt vérzés semmi. Tegnap kiírtam egy kérdést, hogy milyen is pontosan az a nyákdugó, mert úgy érzem, azt kezdem "elveszíteni". Tegnap este 8 körül kezdődött. Elmentem wc-re és pici rózsaszínes elszineződést találtam a papíron, következő alkalommal még több volt és barnásabb, és 3. alkalommal már nagyon sötét volt, mint az alvadt vér. Hajnali "sétáim alatt nem volt semmi. 5 óra után nem sokkal kezdődött újra, ugyanúgy kezdődött. Most voltam kinn megint, és most az egész papír a piros és a rózsaszín között volt, nem alvadt, mint a friss "hígított" vér. Bocs, hogy ilyen részletes. Tök olyan, mintha most megjönne. Elképzelhető? Most néztem megint, szabályosan folyik belőlem a barnás valami, de olyan, mint az első mensi nap. Szóval nem ilyen kocsonyás valami. Most akkor ez mi? Meddig húzhatom még így?

36+6h km

2010. júl. 19. 11:09
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Én azonnal elmennék dokihoz, nézze meg mi ez a vér! Nem biztos, hogy ez jó! Irány!
2010. júl. 19. 11:12
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Menj vele orvoshoz! Lehet, hogy nyílik a méhszáj, lehet nyákdugó is, de lehet baj is. Nem holnap, nem holnapután, most irány az orvos! Ne úgy legyen ,de lehet, hogy a babád élete múlik rajta!
2010. júl. 19. 11:14
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
valószínűleg nyílik a méhszáj, de lehet más is.....ilyenkor irány az orvos, szinte 1000% h nem kezdtél el menstruálni...
2010. júl. 19. 11:15
 4/21 A kérdező kommentje:
oké, még gyorsan csekkoltam a szívverését, mert van itthon kütyüm, úgy tűnik, rendben van, csak itt mások az orvosok, nem tudom, hogy megvizsgál e, mert Angliában élek, és itt nincs "alsó" vizsgálat terhesség alatt, max azt fogja mondani, hogy feküdjek, szerintem. De azért elmék, szerencsére közel van:D Köszi a gyors válaszokat:D Már megyek is:D
2010. júl. 19. 11:26
 5/21 anonim ***** válasza:

Drukkolok,nem lesz semmi baj!

Jól tetted,hogy hallgatóztál! Így annyira nem mész a dokihoz idegbetegen.

2010. júl. 19. 11:53
 6/21 anonim ***** válasza:
A szülés megindulásának 3 jele van. Elmegy a magzatvíz, rendszeres fájások amik sürüsödnek, vagy elövérzés. Az elövérzés ami neked van ez a placenta leválását jelzi.
2010. júl. 19. 13:18
 7/21 anonim ***** válasza:

a méhszáj nyílása is járhat vérzéssel, nemcsak a placentaleválás, persze jó mindig a legrosszabbra gondolni

ezer drukk!!!

off: azért az furi h nincs Angliában vizsgálgatás, én is kihagytam volna a vége felé...:)

2010. júl. 19. 13:21
 8/21 A kérdező kommentje:
Sziasztok, kösz, hogy drukkoltok, de sajna nem tudok semmit még mindig. Ugyanis bementem az 5 percre lévő dokihoz, (ami most dupla annyi időt vesz igénybe, mivel fel kell mászni az utcánkban), odamentem a recepcióhoz, mondom, hogy mi a bajom, jöttem, hogy megnézzen a doki. Kis fiatal csaj, mondja, hogy ok, üljek le. Eltelik egy óra, jön valami csaj, terhes ő is, kijön hozzá egy dokinka kinéző nő, és kérdezi, hogy én is hozzá jöttem e. Mire én mondom neki, hogy soron kívüli vagyok....stb. Erre ő, hogy a doki csak 1 órától van. Ez volt 12 óra körül. (itt egy órával kevesebb van, mint Mo-on.)Na, én fogtam magam, odabattyogtam a recepcióhoz, megkérdem a kiscsajt, azt mondja igen, csak egytől van. Ad egy telefonszámot a mellettünk lévő városnak a dokiját hívjam fel, mondjam el, mi a bajom, vagy 1-re jöjjek vissza, mert a doki nőnek szoros a programja, nincs ideje megnézni, max ha korán 1-re visszajövök, esetleg beszélhetek vele....no komment gyerekek. Ezen kiakadtam most. Hazajöttem, próbálom felhívni a számot, de mivel ebédidő van, nem veszik fel. Még jó, hogy tudom csekkolni a babám szívhangját, mert ezektől akár ki is purcanhatok. Most mit csináljon az ember ilyenkor? Csak reménykedem, hogy minden rendben van.
2010. júl. 19. 13:36
 9/21 anonim ***** válasza:
hát nagyon drukkolok neked hogy minden rendben legyen.majd írd meg mi történt.
2010. júl. 19. 13:46
 10/21 anonim ***** válasza:
hát ettől padlót fogtam az biztos....és még a magyar egészésgügy a sz@r....itt legalább kénytelen kelletlen bárhol megvizsgálnak....szívhang rendben, mozgás is rendben, akkor pihenj le és menj vissza az orvoshoz, hátha méltóztatnak megvizsgálni, szerintem megindult a szülés, nem a placenta vált le, drukkolok, h kórházban érjen a tolófájás......majd írd h mi volt!
2010. júl. 19. 13:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!