Előfordulhat menstruáció a terhesség végén?
Ez lehet, hogy most hülyén hangzik, bocs. Első terhességem. Egész terhességem alatt nem volt vérzés semmi. Tegnap kiírtam egy kérdést, hogy milyen is pontosan az a nyákdugó, mert úgy érzem, azt kezdem "elveszíteni". Tegnap este 8 körül kezdődött. Elmentem wc-re és pici rózsaszínes elszineződést találtam a papíron, következő alkalommal még több volt és barnásabb, és 3. alkalommal már nagyon sötét volt, mint az alvadt vér. Hajnali "sétáim alatt nem volt semmi. 5 óra után nem sokkal kezdődött újra, ugyanúgy kezdődött. Most voltam kinn megint, és most az egész papír a piros és a rózsaszín között volt, nem alvadt, mint a friss "hígított" vér. Bocs, hogy ilyen részletes. Tök olyan, mintha most megjönne. Elképzelhető? Most néztem megint, szabályosan folyik belőlem a barnás valami, de olyan, mint az első mensi nap. Szóval nem ilyen kocsonyás valami. Most akkor ez mi? Meddig húzhatom még így?
36+6h km
Drukkolok,nem lesz semmi baj!
Jól tetted,hogy hallgatóztál! Így annyira nem mész a dokihoz idegbetegen.
a méhszáj nyílása is járhat vérzéssel, nemcsak a placentaleválás, persze jó mindig a legrosszabbra gondolni
ezer drukk!!!
off: azért az furi h nincs Angliában vizsgálgatás, én is kihagytam volna a vége felé...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!