Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Előfordulhat menstruáció a...

Előfordulhat menstruáció a terhesség végén?

Figyelt kérdés

Ez lehet, hogy most hülyén hangzik, bocs. Első terhességem. Egész terhességem alatt nem volt vérzés semmi. Tegnap kiírtam egy kérdést, hogy milyen is pontosan az a nyákdugó, mert úgy érzem, azt kezdem "elveszíteni". Tegnap este 8 körül kezdődött. Elmentem wc-re és pici rózsaszínes elszineződést találtam a papíron, következő alkalommal még több volt és barnásabb, és 3. alkalommal már nagyon sötét volt, mint az alvadt vér. Hajnali "sétáim alatt nem volt semmi. 5 óra után nem sokkal kezdődött újra, ugyanúgy kezdődött. Most voltam kinn megint, és most az egész papír a piros és a rózsaszín között volt, nem alvadt, mint a friss "hígított" vér. Bocs, hogy ilyen részletes. Tök olyan, mintha most megjönne. Elképzelhető? Most néztem megint, szabályosan folyik belőlem a barnás valami, de olyan, mint az első mensi nap. Szóval nem ilyen kocsonyás valami. Most akkor ez mi? Meddig húzhatom még így?

36+6h km

2010. júl. 19. 11:09
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Szerintem ne add fel a telefonálást,próbáld elintézni,hogy minél előbb megvizsgáljon valaki,mert a lepény leválás veszélyes dolog,de reméljük,hogy nem az van.Imátkozom értetek!Írj majd!
2010. júl. 19. 14:05
 12/21 anonim ***** válasza:
Nincs midewife-od??? Ot kell felhivni es o egybol foglal neked idopontot ultrahangra. En jartam hasonlo keppen (Angliaba elek). Felhivtam a midewife-ot es mehettem is a kozeli korhazba ultrahangra. Szerintem ot hivd fel ne varogass orvosi rendelobe.
2010. júl. 19. 14:09
 13/21 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó, midwife-nál voltam, az nem volt, csak azért írtam dokinak, mert nem tudom, hogy hogy mondják magyarul:D

Szóval vele most beszéltem, mondta, hogy feküdjek azt kész.

2010. júl. 19. 14:13
 14/21 A kérdező kommentje:
De egyébként nekem nincs saját, eddig mindig más volt, akár hányszor mentem, és egyiknek se tudtam a nevét, a könyvembe meg egyik se tudta leírni úgy a nevét, hogy kábéra ki tudjam olvasni.
2010. júl. 19. 14:15
 15/21 anonim ***** válasza:
14:09-es vagyok. Nagyon sajnallom, nem tudtam. :( Remelem rendben vagytok. Ha nem csillapodna a verzes szerintem mindenkeppen probald megnezetni magad. Menj el a kozeli korhazba a surgossegire hatha sikerrel jarsz. En sajnos egy kez vagassal 2 orat ultem es vartam, de talan teged hamarabb megvizsgalnak a baba miatt. Ha a mehszajad nyillik vagy a nyakdugo akkor az nem annyira gond de nehogy a lepennyel legyen valami. :( En februarban szultem itt, es nekem nem volt ilyen gondom, ha aggodtam akkor a midewife mindig beszurt egy uh-t aznapra vagy masnapra, attol fugg mi volt az aggodas oka. Lehet csak szerencses voltam. Vigyazzatok magatokra es remelem minden rendben lesz!!!
2010. júl. 19. 14:29
 16/21 anonim ***** válasza:

Némtországban élek, és itt is a dokim utálja ha csak úgy beesek, igaz megvizsgál.

De ha vérzés mindig azt mondja a korházba menjek a nögyógyászati ambulenciára. Gondolom tudo hol akarsz szülni és oda menj be nézzenek meg ha még mindig vérzel. föleg ha folyik, mert lehet a magzat víz is.

ne praxisba menj, hanem olyan korházba ahol szülészet nögyógyászat van.

2010. júl. 19. 15:22
 17/21 A kérdező kommentje:
Per pillanat most abbahagyta a folyást már pár órája, de egyébként nem olyan nagyon vér volt, és elég aktív a baba.
2010. júl. 19. 16:03
 18/21 anonim ***** válasza:

Colne Te vagy? H vagyok

Rendben lesz minden remelem,aztan lehet mar szulni mesz nemsoka. :)

drukkolok

2010. júl. 19. 17:06
 19/21 A kérdező kommentje:

Szia H, igen, én vagyok Colne. Képzeld megint elkezdtem. Délután nem volt, most meg megint, ilyen barnás - bordós, nem sok, annyi, amennyi a rendes mensit megelőző napon szokott lenni...

Holnap ha folytatódik, akkor felhívom a kórházat.

2010. júl. 19. 21:07
 20/21 anonim ***** válasza:

Szioka,van valami fejlemeny? Jobban vagy?

H

2010. júl. 20. 19:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!