Veletek előfordult-e, hogy azt mondta a doki, hogy az utolsó menstruációhoz viszonyítva a terhességed 2 héttel kisebb, mint kellene?
Én is pont így vagyok. Jan.29-én volt meg utoljára, és pénteken mégis csak 8 hetes leszek.
Annyira nem parázok, a fiammal is visszaminősítettek 8-ról-6 hétre, egészséges örökmozgó kis manó lett:)
Nekem február 1-én volt meg utoljára és 2 hete csütörtökön azt mondta a doki, hogy 8 hetes helyett csak 6 hetes. Most csütörtökön derül ki minden, amikor visszamegyek hozzá.
Voltam a múlt héten egy másik dokinál, Ő mondta, hogy az is előfordulhat, hogy elhalt...De már csütörtökig csak kibírom valahogy:)! Köszönöm a válaszokat!!!
21:25-ös vagyok!
Gondolok ma Rátok! Remélem minden ok.Írj majd mi volt!
Én csak egy hét múlva megyek"örökkévalóság" :(
Szia! Édes vagy, hogy így gondolsz ránk:)! Szóval tegnap este voltam a dokinál. Háát, túl sokat nem tudott mondani. Azt mondta, hogy a magzat nőtt, 11mm-es és most 7 hetesnek mérte a gép. 2hete 6 hetes volt. Szívhangot nem látott.
Vagy az van, hogy nagyon keveset nőtt, vagy a 2 hete volt nagyobb, mint kellene, vagy elhalt(bár ezt nem mondta ki, csak utalt rá)... Már semmit nem értek. A lényeg, hogy vasárnap behívott a MÁV kórházba, hogy ott, egy nagyobb ultrahang géppel már pontosan meg tudja mondani, hogy él-e, vagy sem...Addig izgulhatok megint.... Amúgy nem is én lennék, ha valami egyszerűen alakulna az életemben:)!
Szóval halasztódott minden vasárnapra.
Veled remélem nem lesz ilyen tortúra, hanem minden rendben lesz!
Az én dokim(dr.Gulyás István) is a Máv-ban rendel:)
Jajj mikor lesz már csütörtök...
Örülök nektek!
Remélem velünk is minden rendben lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!