Veletek előfordult-e, hogy azt mondta a doki, hogy az utolsó menstruációhoz viszonyítva a terhességed 2 héttel kisebb, mint kellene?
Ja lemaradt:
Vasárnap is gondolni fogok rátok:)
Reméljük minden rendben lesz, elég biztató, hogy nőtt a csöppség szerintem.
Szia! Én is a Gulyásnál voltam:)! Hozzá megyek vasárnap!!
Köszi, hogy drukkolsz! Majd írd meg Te is, hogy mi volt! Remélem Nálatok is minden rendben lesz!
Sajnos biztos, hogy nem szülünk együtt a Gulyás doktornál...Ma voltam benn nála a kórházban, megvizsgált és elmondta, hogy elhalt a baba. Szerdán kell bemennem abortuszra...
Remélem Nálad minden rendben lesz!!! Gondolok majd rád!
Basszus:(
Nagyon sajnálom:(
Volt valami tüneted?
Kitartást a holnapi napodra!
Remélem hamar kihevered, és újult erővel vetitek bele magatokat újra a babaprojektbe!
Írj majd, hogy hogy vagy!
Egyre jobban félek a csütörtöktől:(
Köszönöm! Ma már túl vagyok rajta! Amikor felrakták a tágítót, az nagyon fájt, de a konkrét műtét alatt elaltattak. Utána és azóta sem fáj semmim! Lelkileg már nem ilyen jó, de túlélem ezt is valahogy!
Ne izgulj, Nálad biztos minden rendben lesz! Ne is gondolj a rosszra!!! Szorítok Neked ma! Majd írd meg, hogy mi volt, rendben? Nem lesz semmi baj!!!
Szia!
Igazad volt minden rendben komoly 3 centis a tesó:)
Mondtam Gulyásnak, hogy most Te szorítasz nekem, és azt mondta nagyon jól csinálod, mert itt minden rendben van:)
Mondtam, hogy vasárnap óta rémeket látok, nagyon biztatott,hogy ne parázzak! Neked mit mondott meddig kell várnotok? Szurkolok, hogy legalább a magánrendeléseken összefussunk:) Puszi!
Örülök, hogy minden rendben van! Látod, mondtam, hogy nem kell izgulni:)!
Annyit mondott, hogy 2hét no szex, és a következő menstruáció után már lehet próbálkozni. De nálunk az a baj, hogy a barátom épp ma költözik el, vele már nem fogok próbálkozni... Nem volt túl jó a kapcsolatunk már, mikor teherbe estem és Ő nem is szerette volna, ha megtartom a babát. Bár én mindezek ellenére megtartottam volna, mert én szeretnék. Most, hogy sajnos így alakult, megbeszéltük, hogy elköltözik és befejezzük ezt a kapcsolatot.
Ha találkoznánk is a magánrendelésen, honnan ismernénk fel egymást? Nem tudom amúgy, hogy mikor megyek magánrendelésre, mert kontrollra is a kórházba kell mennem!
Vigyázz magatokra nagyon!! Örülök tényleg, hogy Nálad minden rendben van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!