Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Túlsúllyal kezdődött a terhess...

Túlsúllyal kezdődött a terhességed most hogy áll a súlyod?

Figyelt kérdés
Az orvos előírt ,ajánlott diétát ?
2011. aug. 23. 20:41
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:

Én +30 kilóval kezdtem a terhességem. Senki nem mondta, hogy diétáznom kellene. Most +7 kiló van rajtam.

35h km

2011. aug. 23. 20:54
 2/21 anonim ***** válasza:
nekem a doki annyit mondott, hogy 10 kg-nál többet ne hízzak. 24 hetesen kialakult nálam a terhességi diabétesz (de ez nem a túlsúllyal függ össze alapvetően) és így diétáznom kell szigorúan!!! így most 29 hetesen plusz 4 kg-nál járok....Figyelj oda amennyire tudsz és nem lesz semmi baj, jó babavárást
2011. aug. 23. 20:56
 3/21 A kérdező kommentje:
Megkérdezhetem ,hogy mit esze kedves utolsó válaszoló ?
2011. aug. 23. 21:12
 4/21 anonim ***** válasza:

Én 73kg-val kezdtem a terhességem most vagyok 80kg és 27hetes nem nézek ki kövérnek pedig csak 162cm. magas vagyok.Igaz nagy a pocakom viszont nem eszek sokat.(Leszoktam a cigiről meg szedem a vitaminokat.) Nem mondta senki,hogy sokat híztam vagy baj lenne, a terheléses cukrom is 4.8lett.

Itt egy kép ilyen voltam a 22hetesen:

[link]

2011. aug. 23. 21:21
 5/21 anonim ***** válasza:
15-20 kg plusszal kezdtem, egyáltalán nem változtattam az étkezési szokásaimon, a 34. héten + 5-nél tartok. mondjuk kb. a 14. hétig voltam rosszul, addig kevesebbet ettem, és én nem a helytelen táplálkozás miatt vagyok duci, hanem a mozgás hiánya miatt.....
2011. aug. 23. 21:31
 6/21 anonim ***** válasza:
Én is +30 kilóval kezdtem, mint az első terhességet. Mivel akkor diabéteszes lettem a végére (rajtam kívül nem is volt túlsúlyos cukros az osztályon), diétáznom is kellett, akkor +4 kiló jött fel. Most félidőnél járok, eddig +1 kiló van rajtam, de csak simán figyelek arra, hogy mit eszem, nem diétázom különösebben.
2011. aug. 23. 22:27
 7/21 anonim ***** válasza:
Én a vacak BMI szerint kezdtem túlsúllyal: 174 centihez 67-68 kiló voltam. Csak ugyebár a BMI nem veszi figyelembe, hogy több, mint 10 évet végigsportoltam :) Így mondhatni semmi felesleg nem volt rajtam, ha csak nem számít annak az izom. Szóval 174/68-al kezdtem, most 72-73 vagyok, 31 hetesen.
2011. aug. 23. 23:14
 8/21 anonim ***** válasza:

szia a 2. válaszoló vagyok!

nekem 200 gr-os diétát kell betartanom, ami azt jelenti, hogy napi max 200 gr szénhidrátot lehet bevinni. reggeli 40, tízórai 25, ebéd 60, uzsi 25, vacsi 50

el kell felejteni a kenyeret, én beszoktam 2 naponta kb iktatni egy kis grahamat, de ennyi, tészta is csak nagy ritkán heti max 1szer, semmi édesség, cukrozott üditő, de még a gyümölcsöt is meg kell nézni milyet esze. az elején babrás macera volt, és szokatlan, de így bele lehet jönni, nem éhezek

pl egy napi menüm:

reggeli:virsli, 2 szelet graham

tízórai: norbi update puding

ebéd: mikor mi, mondjuk kínai, de általában az amit itthon főzök,

uzsi: puding, vagy tejcsi, vagy dinnye

vacsi: rántotta, kolbásszal

ez csak egy minta, de nem tudok megéhezni, előtte max napi 2szer ettem, a napi 5szöri étkezés betartása jelent inkább gondot nekem, nem is mindig sikerül

a neten rengeteg ötletet, heti mintát és egyéb segítséget találsz, ha meglesz a kislányunk tuti hogy továbbra is tartom ezt a diétát, mert fogytam tőle így terhesség alatt is

és csak az számít hogy a baby egészséges legyen, így bármit csinálok, és bármennyire is nehéz megéri miatta

boldog babavárást neked is

és szerintem ezzel a diétával kárt nem okozol se magadnak sem a babádnak

2011. aug. 24. 06:00
 9/21 anonim ***** válasza:
szia én is tulsullyal kezdtem 83 kg-al és most a 37.hétben +3-nál tartok
2011. aug. 24. 06:55
 10/21 anonim ***** válasza:

Szia!

Én PCOS miatt +20kg-val kezdtem, azaz 86-al. Most 87kg vagyok és 31 hetes pocakos. :)

2011. aug. 24. 10:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!