Túlsúllyal kezdődött a terhességed most hogy áll a súlyod?
Én +30 kilóval kezdtem a terhességem. Senki nem mondta, hogy diétáznom kellene. Most +7 kiló van rajtam.
35h km
Én 73kg-val kezdtem a terhességem most vagyok 80kg és 27hetes nem nézek ki kövérnek pedig csak 162cm. magas vagyok.Igaz nagy a pocakom viszont nem eszek sokat.(Leszoktam a cigiről meg szedem a vitaminokat.) Nem mondta senki,hogy sokat híztam vagy baj lenne, a terheléses cukrom is 4.8lett.
Itt egy kép ilyen voltam a 22hetesen:
szia a 2. válaszoló vagyok!
nekem 200 gr-os diétát kell betartanom, ami azt jelenti, hogy napi max 200 gr szénhidrátot lehet bevinni. reggeli 40, tízórai 25, ebéd 60, uzsi 25, vacsi 50
el kell felejteni a kenyeret, én beszoktam 2 naponta kb iktatni egy kis grahamat, de ennyi, tészta is csak nagy ritkán heti max 1szer, semmi édesség, cukrozott üditő, de még a gyümölcsöt is meg kell nézni milyet esze. az elején babrás macera volt, és szokatlan, de így bele lehet jönni, nem éhezek
pl egy napi menüm:
reggeli:virsli, 2 szelet graham
tízórai: norbi update puding
ebéd: mikor mi, mondjuk kínai, de általában az amit itthon főzök,
uzsi: puding, vagy tejcsi, vagy dinnye
vacsi: rántotta, kolbásszal
ez csak egy minta, de nem tudok megéhezni, előtte max napi 2szer ettem, a napi 5szöri étkezés betartása jelent inkább gondot nekem, nem is mindig sikerül
a neten rengeteg ötletet, heti mintát és egyéb segítséget találsz, ha meglesz a kislányunk tuti hogy továbbra is tartom ezt a diétát, mert fogytam tőle így terhesség alatt is
és csak az számít hogy a baby egészséges legyen, így bármit csinálok, és bármennyire is nehéz megéri miatta
boldog babavárást neked is
és szerintem ezzel a diétával kárt nem okozol se magadnak sem a babádnak
Szia!
Én PCOS miatt +20kg-val kezdtem, azaz 86-al. Most 87kg vagyok és 31 hetes pocakos. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!