Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Túlsúllyal kezdődött a terhess...

Túlsúllyal kezdődött a terhességed most hogy áll a súlyod?

Figyelt kérdés
Az orvos előírt ,ajánlott diétát ?
2011. aug. 23. 20:41
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Kérlek akik ilyen szuperül tartják a súlyukat írjatok étrendet ! Köszi !!!
2011. aug. 24. 12:13
 12/21 anonim ***** válasza:

Szia! Én 100 fölötti súllyal kezdtem. Nem diétázom. De... Nem eszek cukros ételeket. A lisztet is kerülni kell, ahogy csak lehet! Inni vizet iszom, nem ilyen össze-vissza löttyöket. Bár ebben a melegben szerintem ez a legjobb! Plusz 3 kilót szedtem fel eddig, a 36. hétig! :)

Egyébként sem fognak mindenkit diétára csak azért mert túlsúlyos! De magadnak segítesz azzal, ha nem hízol sokat.

2011. aug. 24. 14:03
 13/21 A kérdező kommentje:
És mit eszel ,hogy néz ki egy napi menüd ?
2011. aug. 24. 14:10
 14/21 anonim ***** válasza:

+4kg-os vagyok, 31 hetes.

Nincs benne semmi érdekes, alkati kérdés részemről. Viszont ebben a nagy melegben rohannak lefelé rólam a dekák, aminek részben örülök, részben viszont nem. Mert ez azt jelenti, hogy amint vége a nagy melegnek és lesz erőm/kedvem enni, a duplája fog visszajönni :DDDD

2011. aug. 25. 20:30
 15/21 Softness ***** válasza:
én is túlsúlyosan estem teherbe, diétára nem fogtak, de én azért odafigyeltem, hogy egészségesebb ételeket és egyek és ne zabáljam agyon magam, 12 kilóval voltam több a terhesség végére
2011. aug. 25. 21:32
 16/21 anonim ***** válasza:

Az első terhességemnél 3 éve 50 kilóval startoltam. Közel 30 kilót híztam, hozzáteszem, hogy semmi rosszullét, semmi étvágytalanság nem gyötört akkor. Szültem és után nem tudtam visszamenni az ideális súlyomra. Most 16 hetes terhes vagyok, 75 kilóval kezdtem, és az előző heti itthoni plusz a tegnapi kórházi mérés alapján fél kilót híztam. Aminek nagyon örülök, bár hozzáteszem, hogy a mostani terhességemnél az első 12 hétben rosszul voltam bármilyen étel gondolatától.

Kitartást Neked, itt az interneten szerintem millió ezer diétát találsz a terhességi túlsúly csökkentésére. De szerintem bőven elég, ha csak arra figyelsz, hogy ne edd tele magad, csak annyit, amennyi jól esik (nem kötelező többet, mint a terhesség előtt), és kerüld az édességet.

17/21 anonim ***** válasza:
Szia! Én kb. 12 kg plusszal kezdtem a terhességem (76kg voltam) és 8kg-t híztam a 9 hónap alatt, amiből közel 4kg a babám volt. Nem diétáztam, mindig azt ettem, amit kívántam (ez volt, hogy szinte csak gyümölcs volt, de olyan is előfordult, hogy napi 4 kakaós csigát ettem túrórudival és Danone pudinggal:) Most 9 hónapos a babám és 69kg vagyok. Még egy kicsit dolgozni kell...
 18/21 anonim ***** válasza:

SZia!

Én nem rég szültem, nem mondták, hogy fogynom kéne.

Én 82 kg-val kezdtem, az első 3 hónapban fogytam 5 kilót, a 42 hétre 87 kg-val szültem, a kórházból 77-78 kg-mal jöttem haza. Mindennap ettem édességet, sok péksütit, gyümölcsöt. Én csak arra figyeltem, hogy sok vitamint és ásványi anyagot is bejuttassak a szervezetembe.

2011. aug. 25. 22:13
 19/21 anonim ***** válasza:

8.hónap és 3 kilóval vagyok több,mint a terhesség előtt.

Igaz,a kisfiammal is a szoptatáskor jöttek fel a kilók,s nem a terhességnél:-)

2011. aug. 26. 12:01
 20/21 anonim ***** válasza:

100 kilósan estem teherbe, 128-cal mentem szülni.

Hiába mondták, hogy nem kéne hízni, egyek cukorbeteg kismama módjára (étrendet nem adtak, a neten kellett volna keresgélnem) én ettem ami jól esett.

Szerencsére nem lett bajunk :)

De azért jobb vigyázni, utólag azt mondom, hogy felelőtlen voltam, és örülhetek, hogy egészségesek maradtunk mindketten.

Az orvosra nem számíthatsz, a védőnő viszont segíthet, az enyém mutatott valami füzetkét, régi kiadás -a cukorbetegek étkezéséről. Kérdezz rá a védőnődnél, segítenie kell, az a dolga!

2011. aug. 26. 22:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!