Mitől maradsz fitt a terhességed alatt? Tornázol?
Én személy szerint kergetem a nagyobbat! :))
39 hkm.
Kedves 2.!
Pilatest dvd-ről csináltad vagy jártál vhova? Sajnos nálunk nincs lehetőség eéjárni, de nem nagyon találok letölthető anyagot,dvd pedig közel 10 000 Ft.
Első babával rengeteg időm volt, jógáztam sokat. Neten találtam videókat, de most hirtelen nem találom, külföldi oldalakon keresgéltem. Néhány alkalommal volt kismamatorna, mindegyikre elmentem, aztán itthon végeztem egyedül a gyakorlatokat. Jártunk kirándulni, a végén már csak nagyokat sétáltam.
Most rohangálok a 20 hónapos lányom után, ez hatásosabb minden eddigi tornánál :)
37 hetes kismama
Lehet nem fogjátok elhinni, én az első hónapokban kondiztam. Mert azt sem tudtam, hogy terhes vagyok, mert véreztem. Igaz, kevesebbet és más állagút, mint szoktam. De nem gondoltam volna, hogy a pocaklakó hibája, mivel védekeztünk, nem tervezett baba (szerencsére azért mindenki örült a meglepinek). Csak arra lettem figyelmes, hogy a negyedik, ötödik hónap körül nem jött meg. A hasam viszont nem nőtt meg addigra, nem voltam fáradékony, nem voltam hányós, semmi tünetem nem volt. Még a hőm sem ment fel soha, pedig azt is nézegettem másfél éve. Mikor megvizsgált a doki, hogy hova lett a menszim, akkor már ott virult a kicsi fiú a képernyőn :D Rendesen meg is lepődtem. Azóta is problémamentes a terhességem. Pedig nem szedek semmi vitamint, nem igazán pihenek sokat, mert nem bírok a seggemen megülni még most sem. A baba mozgásán és az elmaradt mensziken kívül most kezd jelentkezni az első igazi tünet: fáradékonyabb vagyok, mint eddig. De pusztán ennyi.
36hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!