34 eves vagyok a ferjem 55. Bevallalható egy gyerek?
Figyelt kérdés
3 eve vagyunk egyutt, nagyon boldogok vagyunk, neki sincs meg gyereke es nekem sem. Ő orvos, karrier epites nagyon fontos volt neki. Nem is talaltunk eddig megfelelo tarsat , hogy csaladot alapithassunk. Nos most megfordult a fejemben, hogy szeretnek egy gyereket. Azt erzem megvan mindenunk, de valami űr van bennem. Es ez a gyerek hianya. Az ő kora miatt van bennem felsz. Tudom, hogy idos hozza. De ha elengedem ezt az ő kora miatt akkor nem lesz gyerekem sajnos. Szeretem a ferjemet, es tole szeretnek termeszetesen gyereket. Merjük bevallalni? Tamado uzeneteket kerlek ne irjatok erre nincsen szuksegem, csak velemenyeket a helyzetembe képzeljetek magatokat, hogy ti hogy döntenétek.tegnap 11:05
21/55 anonim válasza:
Azt javaslom, jól beszéljétek át, hogy kész-e tényleg a szó legszorosabb értelmében apaként funkcionálni a férjed? Ami nemcsak abból áll, hogy büszkén mutogatja, hogy van egy gyereke, hanem képes-e helytállni, ahogy szükséges? Fel tudod-e nevelni, ha egyedül maradsz? Hogy sok egykorú pár kapcsolata is megromlik, ha gyerek születik, mert nincs énidő meg kettesben töltött sem, ha nincs semmi segitségetek. Akarod tényleg te ezt? Mert 55 évesen lehet mégsem lesz már annyi türelme a gyerekhez, mint azt te gondolod?
22/55 hollófernyiges válasza:
Igaz én nem 55 éves vagyok hanem csak 53, de azért át tudok szaladni a szomszéd szobába és az sem okoz gondot hogy a hét éves lányommal a nyakamban futkározzak.
23/55 anonim válasza:
Ahány ember, annyiféle, ismertem én huszonéves apukát, akinek nyűg volt a gyerekkel foglalkozni, meg negyvenest is, aki élvezte a játékot!
25/55 anonim válasza:
Nem is tudom, mi a rosszabb. Ha 20 éves korára már meghal az apja vagy ha él, de már egy 75+ éves gondozásra szoruló öregember.
Úgyse fognak már tudni minőségi éveket együtt tölteni, ugyhogy én nem vállalnék. Mindennek megvan a maga ideje. 55 évesen az unokáknak, nem a gyerekeknek.
27/55 A kérdező kommentje:
A ferjem szeretné igen.
tegnap 13:03
28/55 anonim válasza:
Te 20 évesen értékelnéd, ha majdnem 80 éves apád lenne?
29/55 A kérdező kommentje:
Igen, örülnék, hogy eletet kaptam. Ha az edesapam 75 eves lenne is. Ha màr engem kérdezel, hogy én hogy ereznem magam a gyerek helyében én azt erezném, hogy én csak így tudtam megszületni. Nyilvan a gyerek ha megszuletik eselyt kap egy boldog eletre, csaladra. Igen nagy esellyel az apja nem fogja latni , ha hazasodik (bar kitudja), nem fogja latni az unokait… sorolhatnam. De lesz mogotte egy hatter, elfog tudni indulni az eletben, mert minden meglesz. Olyan sok szegeny nelkulozo csaladba szuletnek sorra a gyerekek, erdekes az mar termeszetessé vàlt.
tegnap 13:23
30/55 anonim válasza:
Reméljük, mindene meglesz és a jelenlegi helyzetetek nem változik, de tartsd szem előtt, a biztosnak látszó sosem biztos az életben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!