Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Holnap 25 hetesen van a...

Holnap 25 hetesen van a Glucosum vércukor vizsgálatom, 75 g reggel 7kor kezdődik. 120 perces. Mert kicsit gyorsan mondták, pontosan mit is kell tennem? Mikor nem lehet enni, mikor már igen?

Figyelt kérdés
Vércukor vizsgálat, előtte nem szabad enni 12 óráig vagy csak cukrot nem szabad fogyasztani, kérdések mind

tegnap 10:08
 1/5 anonim ***** válasza:
85%

Kb este 7ig bármit ehetsz.

Reggel 7re odamész éhgyomorra. Vesznek vért, vagy legalább megböknek és néznek egy éhgyomros vércukrot. Ha ez nem rossz, akkor meg kell innod azt a löttyöt.

Pokoli tömény, pokoli szar :D Sok helyen engedik, hogy citromot tegyél bele, erre kérdezz rá. Valamit javít.

Utána ki kell ülnöd a váróba. Nem ehetsz, nem ihatsz, nem mászkálhatsz.

2órát ott csücsülsz és halálra unod magad :D én mind a 2x így voltam :D

120perc ha letelik, vért vesznek. Ezzel zárul.

Utána mehetsz haza. ehetsz ihatsz.

tegnap 10:13
 2/5 anonim ***** válasza:
88%

Nem szabad enni egyaltalan elotte minimum 10 oraval es vizet is csak keveset ihatsz reggel. Este meg ihatsz.

Nekem legalabbis ezt mondtak.

tegnap 10:15
 3/5 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem behűtve, mini citromlével teljesen tűrhető. Ha te viszed a cukrot, akkor javaslom, hogy oldd fel és hűtsd le otthon, sokkal sokkal ihatóbb lesz.
tegnap 11:56
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem szabad az előtte lévő 10-12 órában enni. Semmit. Inni csak vizet, reggel már csak pár kortyot. Dohányozni, rágózni se szabad. Miután megvolt a 120 perces vérvétel utána lehet már bármit.
tegnap 17:21
 5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a válaszát!:)
tegnap 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!