Kedves szülés előtt álló kismamák és már szült anyukák! 4 kg hízás 1 hónap alatt?Mennyire normális az 5. Hónapban? Leírnátok a tapasztalataitokat, véleményeteket?
Kedves 30, biztos te írtad az előző kommenteket is amiben írták
hogy egyem csak a sült krumplimat akkor, szerinted ez mi ha nem kötöszködés? Leírtam hogy nem azon élek de jól szokott esni, most nem fogom leírni hogy egy héten mi a menü, de igazság szerint a Fast Food mértéke nem változott terhesség alatt se, terhesség előtt is ettem ilyeneket, számoltam a kalóriákat és tudtam tartani a súlyomat.Most is igyekszem vezetni, vannak napok amikor sikerül és vannak mikor nem. És az sem degradáló hogy látatlanban azt írják hogy sok a 65 kg a 164 cm-hez képest? Mi van akkor ha épp 64-65 kg az amit tudok úgy tartani hogy jól is nézek ki és még tudok jókat is enni? Ennyit erről. Persze, relatív az hogy ki szerint nézek ki jól egy kis "felesleggel" ami vastagabb combot és egy kevés hasi zsírt jelent, meg egy picit vastagabb kart mint a "modell alkat" de hát végülis nem ez volt a kérdésem. Mégis megkaptam ezt a kéretlen megjegyzést is.
A #30 a #10 lehetett.
A bunkó stílusú akire gondolsz, ékezetek nélkül írkált :D
Akik azt írják hogy 5-6 kilót híztak terhesség alatt, és CSAK ez a jó, azok inkább ne osztogassanak tanácsot. Én kifejezetten vékony, atletikus alakkal indultam neki a terhességnek, magas is vagyok, és egyáltalán nem estem kétségbe a +16 kilótól, amivel zártam, mert ez teljesen normális. Hozzá kell tenni hogy nem ettem hizlaló kajákat, és amíg tehettem, eljártam edzeni, utána meg sokat sétáltam. Idegeneknek meg fel se tűnt hogy terhes vagyok.
Szülés után meg hat hétig nem is csesztettem magam, ugyanis az ember nem lapos hassal jön ki a kórházból... kb olyan volt a derekam mint 5 hónapos terhesen, és kell időt hagyni amíg MAGÁTÓL lemegy. 9 hónap kellett hozzá, hogy a tested átalakuljon, nyugodtan adhatsz neki ugyanennyit, hogy visszatérjen. A kulcs a mértéktartás, és a mozgás, amikor már teheted. 4-5 hónappal szülés után voltam teljesen ugyanolyan mint előtte, és megspóroltam egy csomó idegeskedést azzal, hogy hagytam időm magamnak. Néha rádjöhet falásroham, de próbáld elkerülni tényleg a lángos és társait.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!