20 éves vagyok és terhes. Szüleimnek, hogy, mikor mondjam el?
20 éves vagyok érettségim 1 szakmám van dolgozok 1 éve párom ugyan ez suliba ismerkedtünk meg 3 éve
Terhes vagyok és úgy döntöttünk megtartjuk viszont a szüleim nem tudom hogy fogadnák, nem
velük élek csak ugye fiatalok vagyunk meg minden... Szóval nem bizti hogy örülnének neki
Azon gondolkodtam karácsonyi ajándékként mondjuk el mindenkinek de félek ha nem örülnek akkor elrontom a karácsonyt a családnak
Mit tennétek a helyemben? Karikor vagy utána mondanátok el?
54#
De mi kenyszer azon hogy alairtok egy nyavajas papirt? :D Talan jobban keresel a hazastarsadnal es nem akarod hogy kapjon valamit ha elvaltok? Vagy mi? Mi ez a hatalmas kényszer, amit alig birtatok elviselni ezzel, hogy papiron is hazasok vagytok. :D
“A "papír" ma már csak akkor kell, ha egy eljárásban valamiért megkövetelik, pl. babaváró hitel, örökbefogadás. “
54! Nem igazán. Pl a párjával valami történik korházba kerül azért mert nem közeli hozzátartozó ( nem az együttélünk nem számít annak ) még a mentőben se ülhet be mellé, ill. A korházban még felvilágosítást infót sem adhatnak az állapotáról , elég megalázó. Kb senkije aki nem házastársa, ennyi. Jogi ügyintézések ugyanez. Szép dolog a szerelem de nem csak ez számît.
Nem biztos, hogy jó ötlet lenne egy nem tervezett, védekezés mellett becsúszott gyereket karácsonyi ajándékként tálalni. Szerintem vagy előtte, vagy utána közöld a szülőkkel. Ezt már többen is írták. A többi válaszra meg ne reagálj, mert annál inkább szétszednek az emberek a felelőtlenségeket miatt.
Ennyit tudtam segíteni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!