Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 20 éves vagyok és terhes....

20 éves vagyok és terhes. Szüleimnek, hogy, mikor mondjam el?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok érettségim 1 szakmám van dolgozok 1 éve párom ugyan ez suliba ismerkedtünk meg 3 éve

Terhes vagyok és úgy döntöttünk megtartjuk viszont a szüleim nem tudom hogy fogadnák, nem

velük élek csak ugye fiatalok vagyunk meg minden... Szóval nem bizti hogy örülnének neki

Azon gondolkodtam karácsonyi ajándékként mondjuk el mindenkinek de félek ha nem örülnek akkor elrontom a karácsonyt a családnak

Mit tennétek a helyemben? Karikor vagy utána mondanátok el?

2020. dec. 17. 21:50
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/71 anonim ***** válasza:
7%
Illetve azt hozzátenném, hogy a férjem már akkor havi 300.000-400.000 forintot keresett, így nagyon jól éltünk.
2020. dec. 18. 17:08
 52/71 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az értelmes válaszokat és hogy mellettem álltok :) Van még remény hogy nem csak kötekedni járnak az internetre az emberek :D Amúgy senkinek semmi köze ahhoz kinek hogy és mije van ha nekem 1 ftom lenne azt is be kéne osztanom ahhoz se lenne senkinek semmi köze :D De szerencsére mi is fejemként 300 körül keresünk így jut is marad is :)
2020. dec. 18. 17:24
 53/71 anonim ***** válasza:
43%

54#

De mi kenyszer azon hogy alairtok egy nyavajas papirt? :D Talan jobban keresel a hazastarsadnal es nem akarod hogy kapjon valamit ha elvaltok? Vagy mi? Mi ez a hatalmas kényszer, amit alig birtatok elviselni ezzel, hogy papiron is hazasok vagytok. :D

2020. dec. 18. 17:28
 54/71 anonim ***** válasza:
61%
Te meg mit nem ertesz meg azon,hogy van,aki terhes k**rvara nem akar lagzizni, mert elvezni akarja az esemenyt, es csak azert,hogy ne legyen "fattyu" a gyerek,nem fognak marazonnyomban osszehazasodni? Majd fognak,raernek,nem? Mondjatok mar el,mi tortenik,ha 2 ev mulva csinaljak az eskuvot? Neked jo buli lenne nagy hassal ulni az eskuvodon,vagy epp rosszulletek kozepedte? En mind a 9 honap alatt hulla voltam, elso 2 honapit vegig hanytam,aztan aludtam. Mi ez,ha nem kenyszer?
2020. dec. 18. 17:33
 55/71 anonim ***** válasza:
56%

“A "papír" ma már csak akkor kell, ha egy eljárásban valamiért megkövetelik, pl. babaváró hitel, örökbefogadás. “

54! Nem igazán. Pl a párjával valami történik korházba kerül azért mert nem közeli hozzátartozó ( nem az együttélünk nem számít annak ) még a mentőben se ülhet be mellé, ill. A korházban még felvilágosítást infót sem adhatnak az állapotáról , elég megalázó. Kb senkije aki nem házastársa, ennyi. Jogi ügyintézések ugyanez. Szép dolog a szerelem de nem csak ez számît.

2020. dec. 18. 17:39
 56/71 A kérdező kommentje:
Akármi van, meg is pukkadhattok nem fogok akkor házasodni amikor más idegen mondja meg sőt családtag se szabhatja meg nekem :D Akkor házasodok amikor ÉN és a PÁROM akarom!!! Ha én akarok de ő nem akkor se fogok neki könyörögni hogy jegyezzen el stb...
2020. dec. 18. 18:25
 57/71 A kérdező kommentje:
Az nem zavar hogy én meg, aki feltette a kérdést, engem nem érdekel ez mégis erről papoltok? :D Főleg hogy a kérdésnek sincs köze hozzá
2020. dec. 18. 18:39
 58/71 anonim ***** válasza:
73%

Nem biztos, hogy jó ötlet lenne egy nem tervezett, védekezés mellett becsúszott gyereket karácsonyi ajándékként tálalni. Szerintem vagy előtte, vagy utána közöld a szülőkkel. Ezt már többen is írták. A többi válaszra meg ne reagálj, mert annál inkább szétszednek az emberek a felelőtlenségeket miatt.

Ennyit tudtam segíteni

2020. dec. 18. 19:11
 59/71 A kérdező kommentje:
Hétfőn fogjuk megmondani :) A felelőtlenséget pedig kifejthetnéd :D Ha arra gondolsz hogy babát várok, már most mondom hogy védekezés mellett fogant... A házasság meg... Hanyagoljuk téma :D
2020. dec. 18. 19:14
 60/71 anonim ***** válasza:
53%
Mármint gondolom ugy értette, hogy helytelen védekezés mellett fogant. Csak itt a gyakorin fordul elő mindenkivel a védekezés melletti terhesség.
2020. dec. 18. 19:33
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!