Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 20 éves vagyok és terhes....

20 éves vagyok és terhes. Szüleimnek, hogy, mikor mondjam el?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok érettségim 1 szakmám van dolgozok 1 éve párom ugyan ez suliba ismerkedtünk meg 3 éve

Terhes vagyok és úgy döntöttünk megtartjuk viszont a szüleim nem tudom hogy fogadnák, nem

velük élek csak ugye fiatalok vagyunk meg minden... Szóval nem bizti hogy örülnének neki

Azon gondolkodtam karácsonyi ajándékként mondjuk el mindenkinek de félek ha nem örülnek akkor elrontom a karácsonyt a családnak

Mit tennétek a helyemben? Karikor vagy utána mondanátok el?

2020. dec. 17. 21:50
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/71 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen az értelmes válaszokat! Végre!! :)

Kedves utolsó szerintem az a begyepesedett gondolkodás hogy házasság nélkül nem lehet szeretni a másikat és csak amiatt a papír miatt számítunk egy párnak :D De igaz inkább legyen valaki házas de utálja a párját,

csak kényelemből legyen vele meg a “milyen dolog elválni” miatt minthogy valakik papír nélkül boldogságban és szeretetben élnek :) Lehet neked szar a házasság nélkül ezért gondolod hogy nekem milyen jó lenne de köszönjük tökéletesen megvagyunk nélküle is :D És ha egyszer eljutunk odáig hogy összeházasodunk az se fog semmit változtatni a kapcsolatunkon...

2020. dec. 18. 10:09
 32/71 anonim ***** válasza:
42%
Te tényleg nagyon buta, vagy. Még mindig nem érted miről beszélnek. Itt most a házasságnak semmi köze a kapcsolatotok minőségéhez. A házasság egyszerűen jogi szempontból kedvező a pároknak. Itt nem a szokásokról van szó, meg hogy mit gondolnak mások, itt arról van szó hogy ti gyertek ki jól a legjobban a végén. Engem aztán az égvilágon nem érdekel hogy házasok vagytok vagy sem, csak rossz nézni ahogy hülyét csinálsz magadból.
2020. dec. 18. 10:17
 33/71 anonim ***** válasza:
65%

Kérdezô! Tényleg nagyon ostoba vagy! Nem érted amit a 31 írt.

“házasság nélkül nem lehet szeretni a másikat és csak amiatt a papír miatt számítunk egy párnak :D De igaz inkább legyen valaki házas de utálja a párját”

Egyszerű vagy nagyon. Majd gyere vissza ide 4-5 év mulva beszélgetni az életről. Hisz most még annyit sem tudsz eldönteni elmondjátok e a szüleidnek.

2020. dec. 18. 10:26
 34/71 anonim ***** válasza:
37%
Igen de ha a férfi és a nő gazdaságilag és jogilag nem szeretne eggyé válni akkor azt már a -fé e megeszi .. bárhogy is csak egy papir ez azt mutatja a másik felé ..szertelek elfogadlak és társad maradok egy életen át jóban rosszban. Szerintem... Nem baj ha begyepesedett vagyok nallunk ez az értékrend fontos. Ha nem akar az ember a másikhoz tartozni gazdaságilag, jogilag . Akkor csak a teste kell? Meg amiből hasznot húz .? A felelőség viselés? Az nem...ugye, mert egy házasság bizony ez felelőségét vallók a másikért főként a férj a családja iránt,de akár fordítva is. És ha nagy szerelem elmúlik ez akkor is így kell lennie. Na mindegy tényleg nem ez a kérdés lényege.
2020. dec. 18. 10:30
 35/71 A kérdező kommentje:

Kérlek akkor mondjátok el mitől lesz jobb ha házasodunk :D Hitelt tudunk felvenni és kész :D De ha nincs rá szükség?? :Dd Az apukája apaságival a nevére tudja majd venni a gyermekét és onnantól ugyan úgy neki is köze van hozzá nem értem akkor miért lenne kötelező az a fránya házasság :D Megy a beszólogatás de megmagyarázni nem

tudjátok miért annyira jó az a házasság a kapcsolatunkat nézve :D

És kedves utolsó inkább te vagy az ostoba amiért egy kérdést nem tudsz értelmezni, nem az volt a kérdés elmondjuk e vagy nem 100% hogy elmondjuk hanem az hogy mikor lenne alkalmasabb:D

2020. dec. 18. 10:31
 36/71 A kérdező kommentje:

Írtam hogy szeretnék házasodni DE MAJD HA ELJÖN AZ IDEJE!!!!

És nem nem a teste kell hanem a szeretete törődése és hűsége stb... ami ugyan úgy megvan nálunk házasság nélkül is ;)

2020. dec. 18. 10:34
 37/71 anonim ***** válasza:
63%

Ne haragudj, de azon fennakadtam, hogy minek az esküvő, mert még nem akarjátok. Akkor a gyereket sem kellett volna még akarni.

Igenis van köze az elköteleződésnek a felelősségvállaláshoz. Ha ennyire nem tudok elköteleződni, ez a gyerek jó eséllyel csonka-/mozaikcsaládban fog felnőni és ez esetben a szülők is jogosan akadnak ki.

2020. dec. 18. 10:40
 38/71 anonim ***** válasza:
69%

“Írtam hogy szeretnék házasodni DE MAJD HA ELJÖN AZ IDEJE!!!!”

Sajat magadnak mondassz ellent. Késöbb mitől jön el az ideje ha ennyire nem hiszel benne most , és csak egy papír?? Késöbb mitől lesz fontos? Ja igen, babaváró !! Na ez lesz igazán az érdekházasság .

2020. dec. 18. 10:44
 39/71 anonim ***** válasza:
36%

Egyébként, hogy a kérdése is válaszoljak: ha a fiam 20 évesen azzal jönne haza, hogy felcsinálta az első barátnőjét és meg akarják tartani kb. nulla alapra meg a mi nyakunkra, úgy megverném ahogy érdemli. A karácsony elrontása miatt meg főleg.

20 évesen akkor gyerekek vagytok még, akárhogy is azt hiszed hogy felnőttetek.

2020. dec. 18. 10:46
 40/71 anonim ***** válasza:
54%
Hogy itt mennyi nagyokos van,aki szemelyesen is ismeri ezt a csaladot. Eszem megall. 😅
2020. dec. 18. 10:54
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!