20 éves vagyok és terhes. Szüleimnek, hogy, mikor mondjam el?
20 éves vagyok érettségim 1 szakmám van dolgozok 1 éve párom ugyan ez suliba ismerkedtünk meg 3 éve
Terhes vagyok és úgy döntöttünk megtartjuk viszont a szüleim nem tudom hogy fogadnák, nem
velük élek csak ugye fiatalok vagyunk meg minden... Szóval nem bizti hogy örülnének neki
Azon gondolkodtam karácsonyi ajándékként mondjuk el mindenkinek de félek ha nem örülnek akkor elrontom a karácsonyt a családnak
Mit tennétek a helyemben? Karikor vagy utána mondanátok el?
Mert aztán én vagyok nehéz felfogású :D Kértem hanyagoljuk ezt a témát nem
ez volt a kérdés de csak nem megy úgy látom :D
Semmiképp se karácsonykor mondd el, pláne, hogy lehet, hogy nem örülnek majd neki. Én 21 éves vagyok és 27 hetes kismama, igaz, mi házasok vagyunk és a babát is terveztük. Előtte közvetlenül volt egy vetélésem, amit megosztottam a szüleimmel, így hatalmas nagy öröm volt az új pozitív teszt, én azonnal küldtem a képet, persze csak óvatosan. Mindenki másnak csak később, a 12.hét után mondtam el, mivel addig bármi történhet.
Ne kockáztasd, hogy egy üvöltözős karácsony legyen emiatt. Vagy előtte mondjátok el, hogy ez van, vagy utána, amikor orvos is megerősítette a babát és minden rendben van.
Köszönöm amúgy az értelmes válaszokat, ilyesmire voltam kíváncsi :)
Valószínű hétfőn fogjuk akkor karácsony előtt elmondani nekik és a reakciójuk alapján döntünk hogy a család többi tagja mikor tudja meg :) Dokinál is voltam vasárnap leszek 8 hetes :)
Emberek! Valoszinuleg nem arrol van szo,hogy a kerdezo soha nem akar hozzamenni a gyereke apjahoz,es esze agaban sincs,mert nem bizik benne,stb. En 21 evesen lettem terhes,elotte mar jooooval korabban szoba jott az eljegyzes,eskuvo,mindketten pozitivan alltunk hozza, pont teherbeesesem utan nem sokkal akart megkerni a parom,amit amugy nyilvan meg is tett. VISZONT! En terhesen sosem akartam eskuvot. Szerintem az ugy jon le igen sok embernek,hogy csak a baba miatt hazasodnak ossze, amit jelenleg ti igen boszen tamogatnatok. Meseljetek,mi tortenik,ha pl 2 ev mulva hazasodnak ossze? Vagy ha esetleg soha?! Es ha most? Ha most,akkor tan orok eletukre egyutt maradnak,de ha 2 ev mulva,akkor az mar baj,mert akkor hamarosan elvalnak? Mi a logika? Nekunk sajnos "muszaj" volt a babavaro miatt,bar mi alapbol masok vagyunk,hisz mi mindigis gondolkodtunk a hazassagban,csupan jobban meg akartuk adni a modjat,amit egyelore emiatt nem sikerult. Nehez felfogni,hogy attol,mert egy par nem egybol,vagy esetleg soha nem akar hazassagot,meg ugyan ugy szerethetik egymast,mint ti, hazas emberek? Illetve van olyan is,akik hazasok,es ennek ellenere csak elviselik egymast,es az elso adando alkalommal hutlenkednek,stb,aminek szinten valas a vege. Hadd dontsek el ok maguk.
A kerdesre valaszolva pedig,szerintem ha alapbol ajandekoztok,akkor azert vegyetek/adjatok valami babatol fuggetlent is,es melle bejelenthetitek. Hany hetes vagy amugy?
Szia szerintem ne karacsonykor mondd el ha fent áll az esélye annak hogy nem fognak örülni és ilyen alapn én előtte se mondanám el mert ha nem örülnek akkor nem biztos hogy addig meg bekének. Talán utána ha 24én ünnepeltek akkor mondjuk 25-26 körül. Viszont te ismered a szüleid hogy milyenek. Én még esetleg úgy csinálnám hogy karácsony után 1-2 nappal a te szüleid meg a párod szüleivel egy ebédet szervezni és akkor ne legyen esetleg az hogy ebből estleges sértődés hogy ki tudta meg előbb és én csak utána.
Nagyon boldog babavárást és egészséget nektek 😊
A kérdező nem otthon él, dolgozik, tehát lesz csed és gyed is, tehát nem a semmire szül, meg nem a szülei nyakára. Az mindig benne van a pakliban, hogy a férfi lelép, úgyhogy azt sem értem miért számít, hogy fiatalok. Mi sem vagyunk házasok a párommal, nem is akarunk soha, csak egy papír, és van egy kisfiunk.
Kérdező, ne karácsonykor mond el.
“Mi sem vagyunk házasok a párommal, nem is akarunk soha, csak egy papír”
Ez egy nagyon téves berögzült gondolkodás. A házasság egy nagyon komoly gazdasági és jogi szerződés, szövetség két ember
között. Nézz utána mit jelent ez.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!