Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Fáj majdnem két hete a mellbim...

Fáj majdnem két hete a mellbimbóm, mi bajom lehet?

Figyelt kérdés

Most vagyok a ciklusom 32 napjan, meg kellen lassan jönnie, de ma van a 12. nap amióta fájnak a bimbóim. Ilyen mindig előtte azokott lenni, mielőtt megjön, de az kb. 1hét vagy fordult, olyan elő, hogy volt 10 nap. Ma reggel csináltam tesztet es teljesen negativ lett. Nagyon érzékennyel csináltam.

Két hete voltam nőgyógyásznál, csinált ultrahangot stb. Éves szűrés volt. Akkor azt mondta, hogy kb. A ciklusom közepén tartok, minden rendben volt. Rá pár napra kezdődött a mellbimbó fájdalom.

Illetve elkezdtem vitamint szedni és egy anyagcsere fokozót is.

Esetleg van valakinek ötlete, hogy mi lehet a baj? Lehet ezeknek a “vitaminoknak” behatása erre?

Nem gondolok terhességre, mert nagyon keveset voltunk együtt a párommal és akkor is figyeltünk.

Valakinek ötlete?

tegnapelőtt 11:31
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

“vitamint szedni és egy anyagcsere fokozót is.”

Ki tudja, hogy mi van abban a fokozóban? Lehet, hogy kis hormonális zavar?

Stressz?

tegnapelőtt 11:34
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem, neked ezzel jár a ciklusod. Ha orvos mindent rendben talált, akkor sajnos ez van. Nagyon sok kellemetlen tünet van ilyenkor, de szerintem ezt tudod. Vannak, akiknek sajnos hasmenés vagy szorulás is elképzelhető a ciklus bizonyos napjain. Nekem is viszonylag gyakori a te tüneted. Nem mondtad milyen vitaminokat szedsz, de én ezt is kizárás.
tegnapelőtt 11:35
 3/9 A kérdező kommentje:
Sziasztok, köszönöm a válaszokat, bestpink (gymbeam)multivitamin, és beast burn a neve, valamint kollagent iszom, de arra nem tudom fogni. Személyiedző ajánlására szedem, aki a párom, biztosan jól megnézte, hogy jót tesz-e nekem vele.
tegnapelőtt 11:40
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Lehet jót tesz, csak felturbózza a hormonjaid is, amit most jobban érzel. A magas hormonszintre mindenki másképp reagál. A mellbimbó fájdalom nincs összefüggésben terhességgel. Progeszteron és prolaktin az aminek emelkedése okozza. Ez egy normál ciklusban baba nélkül is emelkedik. Most lehet kicsit jobban ezért érzel olyat, amit eddig nem.

Annyit jegyezz meg. Ha van tünet, amit a terhesség okozz, akkor pozitívat mutat a teszt. Ha negatív a teszt, akkor az a tünet nem terhesség hatására van.

tegnapelőtt 11:54
 5/9 anonim ***** válasza:
Mikor nekem ez volt, akkor beteg lettem lázzal..
tegnapelőtt 12:56
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, kíváncsi vagyok mikor érkezik meg menzeszem.
tegnapelőtt 21:26
 7/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom, esetleg ha valaki meg ideteved, meg mindig semmi, holnap megyek orvoshoz. Nincs semmi változás, továbbra is fáj a bimbóm.
tegnap 13:46
 8/9 anonim ***** válasza:

Hormonsort kellene nézetni és lehet elküld mammográfiára.

De lehet új ruhadarab vagy mosószer, öblítő, de akár ételérzékenység is.

tegnap 14:08
 9/9 A kérdező kommentje:

Ma már ilyen enyhe alhasi fájdalmakat veszek észre, nem értem.

Köszii a választ

tegnap 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!