Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nekem már több mint két hete...

Nekem már több mint két hete nem jött meg, de negatív lett 2 tesztem is, érzékeny a mellbimbóm, egy kis émelygés is van bennem, de semmi változást nem érzek néha szúrkál a hasam. Vajon mi bajom lehet?

Figyelt kérdés
2008. okt. 13. 08:12
1 2
 1/13 anonim válasza:
szióka,ugyanez a gondom nekem már 3hete késik és tünetek vannak,de minden tesztem negatív,hallottam olyanról akinél végig nem volt poz teszt a terhesség alatt..vagy csak sokkal később,cisztám szerintem nincs rákszűrésen nem észlelt a doki gyulladást sem.minagyon szeretnénk babát,szerintem ne tesztelgess menj uh ra!!
2008. okt. 13. 08:18
 2/13 A kérdező kommentje:
Nekem se mutatott ki a rák szűrés semmi elváltozást, de valahogy nemakarom elhinni hogy terhes lehetek ez olyan hihetetlen. Szerintem nem vagyok az, de persze örülnék neki, majd a doki most már megmondja mi a helyzet.
2008. okt. 13. 09:35
 3/13 anonim válasza:
velem is ugyanez van, nekem a hasam fajdogal, es szedelgek neha.Holnap megyek ultrahangra, bar en mar nem igazan remenykedek, siman lehet, hogy ciszta ( amit egyebkent csak ultrahanggal tudnak kimutatni ), vagy valami hormonzavar, amit gyogyszerrel, teakkal lehet orvosolni, ha jol tudom.Irjatok majd meg, hogy Veletek hogy alakul, legyszi!! a ti ciklusotok hogyan alakul egyebkent? Nekem 30-38. Nem szedtetek fogi gatlot esetleg korabban, attol is keshet, ha nemregen hagytatok abba.
2008. okt. 13. 10:33
 4/13 A kérdező kommentje:
gondoltam már eá egyépként hogy ciszta is lehet, akkor mi van megműtenek? pár hónapja hagytam abba a fogamzásgátlót de eddog mindig pontosan 28-30 napra megjött. meg eddig egyszer sem fordult volna elő hogy lassan 3 hetet késik.
2008. okt. 13. 11:07
 5/13 anonim ***** válasza:
sziasztok én is ebbe a cipőbe járok de nekem még csak négy napja késik és van egy -tesztem igaz délutáni. fáj a mellem és barnázgatok és szúrkál a hasam de nem görcsölök mi lehet ebből??
2008. okt. 13. 16:36
 6/13 anonim válasza:
a masodik valaszolo vagyok. Mikor mesz dokihoz uh-ra?
2008. okt. 14. 09:16
 7/13 anonim válasza:
na, en ma voltam ultrahangon ( masodik valaszolo ), a doki sem tisztat, sem babat nem latott. Es semmi egyebet nem mondott.......jo nagy kerdes, hogy most KKOR MI VAN.
2008. okt. 14. 12:36
 8/13 A kérdező kommentje:
hát az a helyzet hogy nagy görcsök közepette megjött a menstruációm, eléggé erős vérzésem van ami edddig nem volt. Tehát babám már nem lehet sajnos vagy nem sajnos ez van. Pedig valahol reménykedtem hogy terhes vagyok. Talán jobb is így még nem érzem hogy fellennék készülve egy baba érkezésére.
2008. okt. 14. 17:42
 9/13 A kérdező kommentje:
Amugy pont holnap mentem volna ultrahangra, de hát megjött. Nemtudom mi lehet a bajod lehet neked is meg fog jönni a menstruációd. Vagy nemtudom, szerintem menj el egy másik orvoshoz aki jobban ért az ilyen dolgokhoz.
2008. okt. 14. 17:45
 10/13 A kérdező kommentje:
azért remélem semmi komolyabb bajod nincs.
2008. okt. 14. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!