Párommal babát szeretnénk próbálkozunk 4 hónapja. E hónapban 8 napja késik mensim 2 napja csináltam tesztet ami negatív lett. Mellbimbóm fáj.. Nincs gorcsoles inkább mindent felfalnek. Lehet baba? Vagy inkább más bajom lehet.?
Dokihoz 1 hét múlva megyek.
Tapasztalatokra lennék kíváncsi esetleg véleményekre.
Köszönöm előre is a valaszokat
X epil tesztet használtam.
Én is úgy gondolom szóval szerintem valami más van a háttérbe :/ nincs hányingerem meg huhh de megennem téma szimplán szeretem a hasam :D
Már ki kellett volna mutatnia :/ köszönöm a választ
Alapvetően a hányinger nem feltétele a terhességnek, nekem pl nem is volt. Az étvágy meg az egyik legritkábban jelentkező tünet terhesen.. az csak a terhesség második felére jellemző. Az elején inkább a hatalmas étvágytalanság, émelygés jellemzőbb.
Ha valamilyen tünet miatt valaki terhességre gyanakszik, akkor a teszt is pozitív lesz, hiszen terhes tünet hcg miatt van amit bármilyen teszt kimutat. Ha tünet ellenére negatív a teszt, ott nincs baba és mensit jelez, hiszen az ovulációs, pms és terhes tünetek tök egyformák.
Mostanában volt itt téma, miszerint a mellfájdalom progihiányra is utalhat.
Minden jót és sok sikert a következő ciklusban :)
Utolsó vagyok.
Tudom milyen érzés, és szorítok neked! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!