Terhessèg alatt milyen kèz ès arckrèmet lehet használni?
Figyelt kérdés
Jelenleg 17 hetes várandós vagyok. Eddig a terhesség alatt nem használtam semmit. De most nagyon száraz lett a bőröm. A kézfejem már fáj is miatta ès az arcom is nagyon száraz.
Korábban a cerave krèmet szoktam használni, vagy a dm-es márkát.
Az arcomat csak cerave arctisztítóval le szoktam mosni ès akkor nem volt gond.
tegnapelőtt 21:51
4/9 anonim válasza:
Szerintem is mindegy, de ha biztosra akarsz menni meregmentes, vagy gyógyszertári krémet vegyél, a cerave jó szerintem.
5/9 anonim válasza:
Nekem meg se fordult a fejemben, hogy van olyan, amit nem lehetne.
6/9 anonim válasza:
Egyedul retinolt nem lehet, de azt se azert, mert bizonyitottan tuti karos a magzatra nezve, hanem mert pont, hogy nincs eleg adat rola.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Olvastam pár összetevőt amit jobb kerülni. Azért tettem fel a kérdést, hátha valaki egy konkrét márkát tud javasolni ami tutira jó 🙂
tegnap 11:15
8/9 anonim válasza:
Melyik parat olvastad? A veny nelkul kaphato termekekben kb csak egy van, amit kerulni kene,a retinol.
Mehet minden mas.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!