Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 20 éves vagyok és terhes....

20 éves vagyok és terhes. Szüleimnek, hogy, mikor mondjam el?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok érettségim 1 szakmám van dolgozok 1 éve párom ugyan ez suliba ismerkedtünk meg 3 éve

Terhes vagyok és úgy döntöttünk megtartjuk viszont a szüleim nem tudom hogy fogadnák, nem

velük élek csak ugye fiatalok vagyunk meg minden... Szóval nem bizti hogy örülnének neki

Azon gondolkodtam karácsonyi ajándékként mondjuk el mindenkinek de félek ha nem örülnek akkor elrontom a karácsonyt a családnak

Mit tennétek a helyemben? Karikor vagy utána mondanátok el?

2020. dec. 17. 21:50
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/71 A kérdező kommentje:
És a továbbiakban megkérnék mindenkit hagyjanak a házassággal nem erről szólt a kérdés akkor házasodok amikor akarok! Teljesen más jellegű kérdés más témában!! Aki nem tudja befogni és a házassággal kapcsolstban osztja az észt az csinálja nyugodtan otthon de én nem vagyok rá kiváncsi, a kérdésre várom a választ!!
2020. dec. 17. 22:48
 12/71 anonim ***** válasza:
87%
Rizikós karácsonykor elmondani a te esetedben. Nem tudhatod mi lesz a kimenetele ott akkor, és ha nem örömmel fogadnák rossz erzés marad meg mindenkinek ez a karácsony. Nem kockáztatnék. Mondjuk te ismered a szüleidet. Utána már bármikor.
2020. dec. 17. 23:00
 13/71 anonim ***** válasza:
32%

Milyen a párod kapcsolata a szuleiddel? Ez azért sok mindent befolyasol. Pl nekem volt olyan barátom, akit kifejezetten nem kedveltek.

Nem tudom, ajandekoztok karácsonykor? Mert ha igen, akkor adjatok oda azokat eloszor a szülőknek és mikor mindenki megnezte mit kapott és kioromkodte magát, akkor mondjátok, hogy mi a helyzet. Szoval vegulis marad a karacsony, csak mégis inkább egy bónuszaji lesz a baba. 😁

2020. dec. 17. 23:42
 14/71 anonim ***** válasza:
61%

Egyebkent anyagilag hogy álltok? Alberlet vagy saját haz? Vagy milyen terveitek vannak a közeljövőben?

Hazassag ide vagy oda a babaváró kölcsönön azert gondolkozzatok el szerintem.

2020. dec. 17. 23:44
 15/71 anonim ***** válasza:
57%

Én már holnap elmondanám a helyedben. Így karácsonyig van pár napjuk emészteni a dolgot, a karácsony pedig már kellemes babavárós hangulatban telhet.

Amúgy szintén 20 évesen estem teherbe, nekem jól fogadták, de azért egy karácsonyra nem időzítettem volna a hírt. Inkább előbb.

2020. dec. 18. 00:57
 16/71 anonim ***** válasza:
41%
Ne haragudj hogy a házasságal kezdem . Igazad van nem a papir kot ossze . De valahol megis jele ,kifejezese hogy az a bizonyos pár mar mas not, ferfit nem akar az eletben. Meg ja nem is kost de kesobb szerintem majd fontos dolog lesz ez. Hat en elmondanam anyukamnak aztan az ő véleményével egyutt dontenek hogy a csalad tobbi tagjanak karavsonyi meglepi legyen.en 23 evesen szultem az elso babamat. 1 eve dolgoztam alberletben es sajnos beigazolodott az egyik valaszolo irasa ott voltam 1 gyerkkel anyam nyakan mert megcsalt..... nekem jol vegzodott a tortenetem .mert megtudtam bocsajtani es ujra tudtuk epiteni a hazassagunkat erosebb lett ... ep pont ez volt ami miatt adtam uj eselyt hogy akkor marbamikor bekulni jott hazassagot is akart,amirol addig hallani sem akart.szoval ez a hazassagos dolognak van sulya a jovore nezve. Sok boldogsagot nektek.
2020. dec. 18. 01:50
 17/71 anonim ***** válasza:
78%
Huuu bocsánat a sok hibákért ...
2020. dec. 18. 01:52
 18/71 A kérdező kommentje:
Nem hiszem el csak ezzel jöttök :Ddd És akkor mivan ha jelenleg éppen én nem akarok házasodni? :D Ebben a helyzetben ami most van pláne nem... Egy esküvő amúgy sem 2 forint abba meg már tényleg ne kössön bele senki hogy mekkora puccparádét akarunk vagy éppen nem...
2020. dec. 18. 06:53
 19/71 A kérdező kommentje:

Megelőzném a “lagzira nem telik gyerekre hogy fog” kérdést hogy fog csak egy esküvő pont nem olyan hogy na gyere házasodjunk és 2

nap múlva ott állunk az oltárnál :D Meg amúgy arra költünk amire akarunk most épp lakást szeretnénk venni arra rakunk félre...

2020. dec. 18. 06:57
 20/71 anonim ***** válasza:
100%
Persze azért írtam hogy9gy meg most nem fontos... nem az esküvő a lényeg.. csak majd biztos később az lesz
2020. dec. 18. 07:21
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!