20 éves vagyok és terhes. Szüleimnek, hogy, mikor mondjam el?
20 éves vagyok érettségim 1 szakmám van dolgozok 1 éve párom ugyan ez suliba ismerkedtünk meg 3 éve
Terhes vagyok és úgy döntöttünk megtartjuk viszont a szüleim nem tudom hogy fogadnák, nem
velük élek csak ugye fiatalok vagyunk meg minden... Szóval nem bizti hogy örülnének neki
Azon gondolkodtam karácsonyi ajándékként mondjuk el mindenkinek de félek ha nem örülnek akkor elrontom a karácsonyt a családnak
Mit tennétek a helyemben? Karikor vagy utána mondanátok el?
Milyen a párod kapcsolata a szuleiddel? Ez azért sok mindent befolyasol. Pl nekem volt olyan barátom, akit kifejezetten nem kedveltek.
Nem tudom, ajandekoztok karácsonykor? Mert ha igen, akkor adjatok oda azokat eloszor a szülőknek és mikor mindenki megnezte mit kapott és kioromkodte magát, akkor mondjátok, hogy mi a helyzet. Szoval vegulis marad a karacsony, csak mégis inkább egy bónuszaji lesz a baba. 😁
Egyebkent anyagilag hogy álltok? Alberlet vagy saját haz? Vagy milyen terveitek vannak a közeljövőben?
Hazassag ide vagy oda a babaváró kölcsönön azert gondolkozzatok el szerintem.
Én már holnap elmondanám a helyedben. Így karácsonyig van pár napjuk emészteni a dolgot, a karácsony pedig már kellemes babavárós hangulatban telhet.
Amúgy szintén 20 évesen estem teherbe, nekem jól fogadták, de azért egy karácsonyra nem időzítettem volna a hírt. Inkább előbb.
Megelőzném a “lagzira nem telik gyerekre hogy fog” kérdést hogy fog csak egy esküvő pont nem olyan hogy na gyere házasodjunk és 2
nap múlva ott állunk az oltárnál :D Meg amúgy arra költünk amire akarunk most épp lakást szeretnénk venni arra rakunk félre...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!