Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet hogy a hematoma a probléma?

Lehet hogy a hematoma a probléma?

Figyelt kérdés

November 24 volt az utolsó menstruációm december 21 teszteltem pozitívat majd pár hét múlva elkezdtem vérezni a kórházba ultrahangon akkor még nem volt szivhang viszont a doki ki jelentette hogy szerinte ez a terhesség nem fog fejlődni pár napig bent tartottak kaptam progeszteront majd haza engedtek panaszmentesen majd egy hét múlva otthon megint el kezdtem vérezni január 20 mentem nőgyógyászatra ott nem találtak elő terhességet be utaltak a kórházba ott másnap találtak szivhangot és mondták hogy 6+5 napos és melete egy hematoma van ami miatt ki alakult a vérzés

Majd február 5 mentem vissza ott megint csak 6-7 hetet mondtak 12 mm a baba szivhang még volt lehetséges hogy nem fejlődik lehet a hematoma a probléma mondták lehet a szivhang is hamarosan le ál a vérzés azóta el múlt viszont csütörtökön mikor mosdóba voltam akkor a wc papíron egy zselés alvadt vérnek nem mondanak a külseje áttetsző sárga volt belül pedig barnás valami volt ! Terhességi tüneteim nagyon nincsenek viszont napok óta szédülök hiába eszek illetve nagyon rossz a közérzetem illetve brutálisan derék és hát fájdalmam van

febr. 16. 09:10
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Már 11 hetesnek kéne lenned az utolsó menstruáció óta. Főleg,hogy időben pozitív is lett a teszted. Már az első ultrahangon kellett volna szívhangot találni. Az orvosok semmit nem mondtak arra, hogy még mindig csak 6-7 hetes méreteket látnak? A kórházban nem volt HCG vérvétel?

Nagyon sajnálom, de szerintem ez egy nem jól fejlődő terhesség, én mindenképpen felkeresnék másik orvost.

febr. 16. 09:33
 2/4 A kérdező kommentje:
Egész terhesség allat nem nézték vérvételnél HCG-t volt a kórházba vérvétel de HCG-t nem néztek
febr. 16. 09:35
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Ez a terhesség biztos nem fejlődik(fejlődött) rendesen.

Hogy ennek a hematóma vagy más volt az oka, egyelőre nem lényeges, ha megismétlődne, akkor célszerű komolyabb kivizsgálásokba kezdeni, bár 3 vetélésig államiban valószínűleg nem nagyon fognak foglalkozni veled.

Most viszont irány a doki (ügyelet), én biztos nem várnék, még vérmérgezést is kaphatsz.

febr. 16. 09:35
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Én se várnék...valóban 11 hetesnek kellene lenned. Ez így nem jó, és a végén még nagyobb bajod lesz. Keress fel egy másik dokit nézze meg hol tart a terhesség, amennyiben ugyan ott és esetleg szívhang sincs akkor napokon belül műtsenek meg. Sokszor sajnos magától nem indul el. Itt már hatalmas a lemaradás, és szeretnél még babát, tehát ne várj, mig mérgezést vagy valami gyulladást kapsz. Ez már missed ab eset. Sajnálom.
febr. 16. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!