Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 20 éves vagyok és terhes....

20 éves vagyok és terhes. Szüleimnek, hogy, mikor mondjam el?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok érettségim 1 szakmám van dolgozok 1 éve párom ugyan ez suliba ismerkedtünk meg 3 éve

Terhes vagyok és úgy döntöttünk megtartjuk viszont a szüleim nem tudom hogy fogadnák, nem

velük élek csak ugye fiatalok vagyunk meg minden... Szóval nem bizti hogy örülnének neki

Azon gondolkodtam karácsonyi ajándékként mondjuk el mindenkinek de félek ha nem örülnek akkor elrontom a karácsonyt a családnak

Mit tennétek a helyemben? Karikor vagy utána mondanátok el?

2020. dec. 17. 21:50
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/71 A kérdező kommentje:
Akkor nézz utána bárhol máshol ;) Attól még hogy csak itt futottál össze ilyen esetekkel nem biztos hogy csak az itteni felhasználóknak van meglepi babájuk!
2020. dec. 18. 19:36
 62/71 A kérdező kommentje:
3 éve szedem a fogamzásgátlót amit a doki vizsgálat és vérvétel után írt fel, pontosan este 8 órakor veszem be jelzés is van beállítva a telefonomon hogy véletlenül se felejtsem el :) Nem szedtem mellette más gyógyszert se és nem voltam beteg se
2020. dec. 18. 19:47
 63/71 anonim ***** válasza:
88%
Engem érdekel mit szólnak a szüleid. Megírod majd? ☺
2020. dec. 18. 20:06
 64/71 anonim ***** válasza:
41%

Na en akkor eloszor a kerdesre valaszolok :) amit irtal a bevezetoben, hogy nem biztos, hogy orulni fognak a szuleid, ezek alapjan biztos, hogy karacsony utan mondanam el nekik.

A hazassaghoz csak egy gondolatot akartam irni, kozben lattAm, hogy a 62-es valaszolo mar leirta ezt. Ismeretsegi korunkben ez megtortent, jo 10 eve egyutt elo parocska, hazassag nelkul, ferfit baleset erte, baratno a korhazban kb semmit se tudott intezni, kb senkinek tekinti a korhaz ilyen esetben az elettarsat. Hiaba hogy egyutt fogtok elni, lesz kozos gyerek, de a jog szerint a palid legkozelebbi csaladtagjai tovabbra is a szulei, testverei lesznek. Ezt most nem feltetlenul neked cimeztem kerdezo, en elhiszem, hogy a kesobbiekben szeretnel hazassagot.. Sot.. Sztem ragaszkodj hozza ;)

2020. dec. 18. 20:14
 65/71 A kérdező kommentje:

Köszönöm az értelmes válaszokat :)

Illetve köszi utolsó hogy megértesz, remélem velünk hasonló nem fog előfordulni azalatt a 2-3 év alatt amíg meg nem esküdünk :)

Kedves 76-os, savanyú a szőlő hogy egy 20 éves többet ért el az életben mint te? :D Vagy esetleg mi nevezhető jó szituációnak? :D Mert ha szakmával, több mint 1 éves munkaviszonnyal, saját autóval, félretett pénzzel, célokkal, stabil kapcsolattal nem vagyunk megfelelőek akkor szerintem az emberek 90%a nem megfelelő :D

2020. dec. 18. 20:19
 66/71 anonim ***** válasza:
41%
Terhes vagy de érett nem..ha ilyen kérdést felteszel..na mindegy. Mondjátok el nekik kerek perec..dolgoztok, és van hol lakni..
2020. dec. 26. 23:46
 67/71 A kérdező kommentje:
Már mindenki tudja és mindenki szeretettel várja a kisbabánk :) Jól fogadták 21-én a szüleimnek mondtam el a többieknek karácsonykor :D Nagy volt az öröm és ez a lényeg :)
2020. dec. 28. 14:10
 68/71 anonim ***** válasza:
62%

De szuper! Én nagyon örülök, hogy jól alakult a dolog, kívánom nektek, hogy az életben is alakuljanak ilyen jól a dolgaitok a picivel! :) ❤️

9-es válaszoló

2020. dec. 28. 15:57
 69/71 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönjük!! :) Kellemes ünnepeket! :)
2020. dec. 28. 16:19
 70/71 anonim ***** válasza:
20%

Ú, sajnálom, hogy pont ilyen érzékeny időszakban jut eszetekbe az a gondolat, hogy a Gyakorikérdéseken tegyetek fel ilyen kérdéseket. A válaszok 80%-át törölni lehetne szabályszegés miatt, mert nem a kérdésre válaszolnak, csak a saját frusztrációikat öntik. Itt statisztikailag valószínűtlenül nagy számban vannak a megkeseredett, saját életükből kiinduló gyerekellenesek, akik szerint egy kisbaba léte minden esetben egy megrázó és elkeserítő hír, hiszen egy gyerek csak tönkreteheti az életet és minimum legyél 43 éves, legyen ötemeletes palotád és tizenkét autód, hat diplomád és egy (de ideálisan inkább 3-4) bankár férjed, mire elgondolkodsz a gyermekvállaláson. Volt itt egy olyan kérdés, hogy egy lány még középiskolában lett várandós, százával estek neki ezek, de a lánynak (a Tiédhez hasonlóan) stabil, erős családi háttere volt, nem ingatta meg a sok rosszindulat és gyűlölködés és totál pozitív végkifejlete lett az egésznek, a szülők örültek, a lány megszült, a pasija mellette áll, a nagyszülők meg imádják a nagyszülői szerepet. https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..

Én csak azt csodálom, hogy oké, egyesek pszichoterápia helyett a gyakorikérdéseken próbálják levezetni a saját életükből fakadó elégedetlenséget, stresszt és az indulataikat, de hogy annyi emberség nem gyúl bennük, hogy emberi hangon szóljanak egy fiatalhoz, tiszteletben tartva azt, hogy igen, ők akarják ezt az életet...?! A stressz simán vetélést is okozhat az első hetekben, ilyenkor stresszelni egy kismamát, erre az embertelenségre nem találok szavakat...!

2020. dec. 30. 11:30
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!