Szerintetek lehet baja a babának?
Beleestek az 5 éves ikreim, meg a 3 éves kislányom a hányásos virusba a múlt héten, mindenkin 2 nap csúszással jött ki.
Tegnapra én is beleestem, ma már nincs tünetem csak a gyengeség és az étvágytalanság. 20 hetes terhes vagyok, magánban járok nőgyógyászhoz, mert nincs a közelben csak egy kórház, de az állami ellátás siralmas.
Napok óta nem alszok, mert ápolom a gyerekeket, amivel egyidőben nagyon erős görcseim lettek, a magnéziumot emeltem meg picit, az átmenetileg segített, de hogy őszinte legyen nagyon fáj jobban mint a többi terhességnél. Vérzés nincs.
Dokihoz ma mennék elvileg. Eddig azért nem mentem mert nincs segítségem és mára volt leszervezve a segítség, férjem külföldön dolgozik. Baromira ideges vagyok. Nyugtassatok meg hogy minden rendben lesz. Annyira félek.
Másnak is volt hasonló terhesség alatt?
Köszönöm ha válaszolsz.
Napok óta nagyon görcsölök, erősebb fehér váladék is jelen van, folyamatosan azt érzem valami folyik belőlem de nincs vérzés.
Viszont egyik este már szinte toló fájásszerűket éreztem annyira görcsöltem.Ilyen görcseim ennyi idős terhesen sose voltak. De ultrahangon látna valamit gondolom ha baj lenne.
Ami miatt izgulok hogy a betegség mennyire van hatással a babára. Tudom erre senki sem tud válaszolni de akkor is félek. Ez a terhességem nagyon beteges legalább 3x voltam már beteg.
A babának baja nem lesz, én sanszos a szamárköhögésen estem át... láas is voltam, 3 napig nem ettem nem aludtam, baromira fájtak a hasizmaim, a lelkemet kiköhögtem, 3 nap alatt 5 kg-t fogytam. Mindezt 24 hetesen. És ez majdnem 2 hétig tartott, az első 3 nap után kezdtem aludni 2 órás szakaszokkal.
Baba jól van és én is.
Több ismerősöm volt terhes coviddal, kórházban. Mindenki jól van.
Hidd el a babának baja nem lesz. Az egyetlen ami aggodalomra adhat okot, hogy nagyon erős fájásaid voltak, bár, ha elmúltak, akkor az azért jó.
Ma az uh-n jól megnéznek...lehet kinyíltál kicsit, ami miatt fekvésre leszel ítélve, sajnos segítséget kell szerezz, legalább a 36.hétig, ha ez így van. Én kb erre tudok tippelni látatlanba.
Szorítok, hogy rendben legyetek. Ha szerencséd van, igazából a fájásokkal sem történt bent változás.
Majd írj mi volt az orvosnál. Kitartás.
#4 hüvelyi vizsgálat is lesz vagy csak sima hasi ultrahang ?
Bocsánat, de szét vagyok csúszva.
Nagyon köszönöm mindenkinek a biztatást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!