Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek lehet baja a babának?

Szerintetek lehet baja a babának?

Figyelt kérdés

Beleestek az 5 éves ikreim, meg a 3 éves kislányom a hányásos virusba a múlt héten, mindenkin 2 nap csúszással jött ki.

Tegnapra én is beleestem, ma már nincs tünetem csak a gyengeség és az étvágytalanság. 20 hetes terhes vagyok, magánban járok nőgyógyászhoz, mert nincs a közelben csak egy kórház, de az állami ellátás siralmas.

Napok óta nem alszok, mert ápolom a gyerekeket, amivel egyidőben nagyon erős görcseim lettek, a magnéziumot emeltem meg picit, az átmenetileg segített, de hogy őszinte legyen nagyon fáj jobban mint a többi terhességnél. Vérzés nincs.

Dokihoz ma mennék elvileg. Eddig azért nem mentem mert nincs segítségem és mára volt leszervezve a segítség, férjem külföldön dolgozik. Baromira ideges vagyok. Nyugtassatok meg hogy minden rendben lesz. Annyira félek.

Másnak is volt hasonló terhesség alatt?

Köszönöm ha válaszolsz.

tegnapelőtt 10:15
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Minden rendben van,minden érték jó, valószínűleg ahogy mozog a baba az okoz ilyen érzést, de a doki semmi orvosi magyarázatot nem talált rá. Fertőzés az,amire vett le hüvelykenetet megnézi ez lehet e a baj. Meg javasolta hogy a magnéziumból eggyel többet szedjek.
tegnapelőtt 19:45
 12/12 anonim ***** válasza:

Akkor ez jó hír :) Lehet csak a betegség miatt voltál érzékenyebb.

További jó egészséget!

tegnapelőtt 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!