Van itt olyan anyuka aki a 9hónap alatt képtelen volt letenni a cigit?
6hetes babás vagyok,nagyon sokat vártam erre a piciremés már most imádom.Tudom hogy a dohányzás árt neki és leszeretném tenni de egyszerüen képtelen vagyok rá!Rosszul vagyok 2 nap után ha nem nyújthatok rá .Túl régóta dohányzom.Nem vagyok erős dohányos napi 5-6 szál cigi kb.Van itt olyan anyuka aki rendben kihordta a babát és nem lett baja a picinek pedig nem szokott le a cigiről?!Tényleg nyügős volt születése után a baba,tényleg tapasztaltátok hogy nikotin hiánya volt?!
A válaszokat előre is köszönöm!
És az mentség? Szép te aztán gyalázhatod az ikres anyukát és mégis miért mert te egyet mérgezel? Ha ikreid lennének abbahagynád? Ugyan már, most ki az álszent!
Egy arctalan vagyok ahogy te is, és az az oldal ilyen , arctalanok kérdeznek arctalant!
Én kérek elnézést mert nem mérgeztem a ygerekem és mert nem tudom megállni, hogy ne szóljak annak aki ezt teszi, hogy ez rossz! Mindegy , hogy 1 gyerek vagy egy 6-os iker van a hasában!
Olyan nincs, hogy nem lehet letenni! NINCS!!
Olyan van, hogy nem akarom letenni ezért nem szülök gyereket, nem kockáztatok!És ha erre azt írod neked is jogod van hozzá arra azt írom a gyerekednek is joga van az egészséges életre! Főleg ha tervezett! Mindig csak a siralmak, én nem tudom, gyenge vagyok...stb HÁT LÉGY ERŐS!!!!Válasszatok, vagy gyerek vagy cigi, úgyis eldől mi -ki a fontosabb!
A 2 EGYÜTT
Kismamik, felesleges vitazni! Aki hulye az megerdemli! Hadd szivja! "vigyazok a gyerekemre ahogy tudok en legalabb nem olettem meg" HELLLOOOO!!! Epp azt csinalod! Megolod! Szep lassan! Ugyes vagy.
En is kezdem ugy erezni hogy a kerdezo egy 16 eves kis taknyos.
Annak a valaszolonak pedig azki azt irta hogy itt mindenki oreg meg regota probalkozik meg lombikos: 23 eves vagyok es par honap alatt osszejott a babam.
de most komolyan, miért kell ezt írni, hogy az ikreknek nem lett bajuk? Miért kell biztatni?
Ha egy ikres anyuka megússza akkor lehet cigizni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!