Van itt olyan anyuka aki a 9hónap alatt képtelen volt letenni a cigit?
6hetes babás vagyok,nagyon sokat vártam erre a piciremés már most imádom.Tudom hogy a dohányzás árt neki és leszeretném tenni de egyszerüen képtelen vagyok rá!Rosszul vagyok 2 nap után ha nem nyújthatok rá .Túl régóta dohányzom.Nem vagyok erős dohányos napi 5-6 szál cigi kb.Van itt olyan anyuka aki rendben kihordta a babát és nem lett baja a picinek pedig nem szokott le a cigiről?!Tényleg nyügős volt születése után a baba,tényleg tapasztaltátok hogy nikotin hiánya volt?!
A válaszokat előre is köszönöm!
Bocsáss meg de amit máshol nem mersz megkérdezni az nem ezekre vonatkozik, azok a tabu kérdések és nem a gyerek egészségének a kockáztatása! Az a különbség, hogy az utóbbit mélységesen elítélik az emberek míg a másik csak ciki!
Különben meg te nagyon is tudod erre a kérdésre a választ, nem ezért jöttél ide, nem vagy óvodás, tudod, hogy ártasz!
Ide azért jöttél, hogy megnyugtasd magad és arra számítottál, hogy jönnek a "társaid", peched van, csak mi vagyunk most itt, vagyis mi vagyunk többségben és ennek örülök! Talán így belátod és az a szegény csöppség a hasadban TALÁN kap egy esélyt az ANYJÁTÓL a normális életre!
Remélem, hogy kap!
Huuuuu te mekkora színész vagy, nevetséges! Elvetélnek mert le vannak hurrogva azért mert dohányoznak gyerekkel a hasukba és nem azt a választ kapják, hogy hajrá? Menj el a nőgyógyászhoz mutasd meg a kommentjeinket had röhögjön RAJTAD! Mondd meg azt is, hogy dohányzol de sz mellékes csak azt mondja meg ezektől a válaszoktól elvetélhetsz e!! Ettől félsz? Nem eléggé ha a szádban ott lóg a cigi!
Bort iszol és vizet prédikálsz!!
Ti, akik itt annyira ítélkeztek a dohányos kismama felett! Szerintem öregek vagytok, hosszú éveket vártatok a babátokra, vagy esetleg lombikkal jött csak össze, és ahogy fent is irta valaki, kikaparnátok másnak a szemét egy gyerekér, IRIGYEK VAGYTOK! Törődjetek a saját pocakotokkal, örüljetek, ha a sajátotok egészséges, Őt meg hagyjátok, hogy azt csináljon, amit akar! És válaszoljatok a kérdésére, ha tudtok! Ha nem, akkor húzzatok el...!!!
Mellesleg 16.hetes fiatal, leszokott kismama
Kedves 32% os, értelmes válaszoló! Mit irigyeljünk azt a nagy eszeteket? Nem lombikos a babám és akkor jött amikor jönnie kellett, de ha lombikos lenne az sem változtatna semmin! Vagy te azt gondolod a lombikos baba nem ember? Istenem mennyire tudatlan és ostoba vagy!
Megjegyzem a kor nem érdem hanem egy állapot!
Szegénykém, téged aztán nem kényeztetett el az élet, sajnos eszed nem sok van, lehet, hogy nem kaptál elég oxigént mert anyukád dohányzott!
A kérdező babája is jobban érezné magát most egy lombikban, ott legalább nem tudná mérgezni a kedves anyukája!!
Akkor ne kérdezz vadidegeneket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Menj orvoshoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!