Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt olyan anyuka aki a...

Van itt olyan anyuka aki a 9hónap alatt képtelen volt letenni a cigit?

Figyelt kérdés

6hetes babás vagyok,nagyon sokat vártam erre a piciremés már most imádom.Tudom hogy a dohányzás árt neki és leszeretném tenni de egyszerüen képtelen vagyok rá!Rosszul vagyok 2 nap után ha nem nyújthatok rá .Túl régóta dohányzom.Nem vagyok erős dohányos napi 5-6 szál cigi kb.Van itt olyan anyuka aki rendben kihordta a babát és nem lett baja a picinek pedig nem szokott le a cigiről?!Tényleg nyügős volt születése után a baba,tényleg tapasztaltátok hogy nikotin hiánya volt?!

A válaszokat előre is köszönöm!

2010. júl. 21. 15:35
 41/99 A kérdező kommentje:
Azért mert valaki nem gondolkodik begyepesedetten és nem hiszi magát tökéletesnek még nem kamasz!
2010. júl. 21. 18:14
 42/99 anonim ***** válasza:
63%

Bocsáss meg de amit máshol nem mersz megkérdezni az nem ezekre vonatkozik, azok a tabu kérdések és nem a gyerek egészségének a kockáztatása! Az a különbség, hogy az utóbbit mélységesen elítélik az emberek míg a másik csak ciki!

Különben meg te nagyon is tudod erre a kérdésre a választ, nem ezért jöttél ide, nem vagy óvodás, tudod, hogy ártasz!

Ide azért jöttél, hogy megnyugtasd magad és arra számítottál, hogy jönnek a "társaid", peched van, csak mi vagyunk most itt, vagyis mi vagyunk többségben és ennek örülök! Talán így belátod és az a szegény csöppség a hasadban TALÁN kap egy esélyt az ANYJÁTÓL a normális életre!

Remélem, hogy kap!

2010. júl. 21. 18:14
 43/99 anonim ***** válasza:
52%
Ajánlom figyelmedbe a Trainspotting című filmet. Kicsit elvont, de tanulságos egy film. Tény, hogy nem csak cigizésről szól, de bármikor megtörténhet...
2010. júl. 21. 18:16
 44/99 anonim ***** válasza:
61%

Huuuuu te mekkora színész vagy, nevetséges! Elvetélnek mert le vannak hurrogva azért mert dohányoznak gyerekkel a hasukba és nem azt a választ kapják, hogy hajrá? Menj el a nőgyógyászhoz mutasd meg a kommentjeinket had röhögjön RAJTAD! Mondd meg azt is, hogy dohányzol de sz mellékes csak azt mondja meg ezektől a válaszoktól elvetélhetsz e!! Ettől félsz? Nem eléggé ha a szádban ott lóg a cigi!

Bort iszol és vizet prédikálsz!!

2010. júl. 21. 18:19
 45/99 anonim ***** válasza:
27%

Ti, akik itt annyira ítélkeztek a dohányos kismama felett! Szerintem öregek vagytok, hosszú éveket vártatok a babátokra, vagy esetleg lombikkal jött csak össze, és ahogy fent is irta valaki, kikaparnátok másnak a szemét egy gyerekér, IRIGYEK VAGYTOK! Törődjetek a saját pocakotokkal, örüljetek, ha a sajátotok egészséges, Őt meg hagyjátok, hogy azt csináljon, amit akar! És válaszoljatok a kérdésére, ha tudtok! Ha nem, akkor húzzatok el...!!!

Mellesleg 16.hetes fiatal, leszokott kismama

2010. júl. 21. 18:23
 46/99 anonim ***** válasza:
63%
18.23-as vagyok! A kérdező nagyonis jól tudja, mik a következményei annak, ha dohányzik! És próbálja letenni, vagy efelett mindenki elsiklott???
2010. júl. 21. 18:26
 47/99 A kérdező kommentje:
a 16hetes kismaminak köszönöm!Ő megértette amit írtam!Az egyik válaszolónak!Nem vagyok büszke arra hogy dohányzom,és mint már leírtam nem a megnyugtatás végett kérdeztem.Azt is leírtam valamelyik komentemben ha tudnék tudok leszokom majd.És nem azt írtam hogy azért vetél el mert lehurrogják hogy dohányzik..mert ezer más kérdés miatt lehurroghatják.Hanem már azért mert vad idegenek felidegesítik és vitatkoznak vele!És bizony az idegeskedéstöl lehet vetélni!
2010. júl. 21. 18:28
 48/99 anonim ***** válasza:
61%

Kedves 32% os, értelmes válaszoló! Mit irigyeljünk azt a nagy eszeteket? Nem lombikos a babám és akkor jött amikor jönnie kellett, de ha lombikos lenne az sem változtatna semmin! Vagy te azt gondolod a lombikos baba nem ember? Istenem mennyire tudatlan és ostoba vagy!

Megjegyzem a kor nem érdem hanem egy állapot!

Szegénykém, téged aztán nem kényeztetett el az élet, sajnos eszed nem sok van, lehet, hogy nem kaptál elég oxigént mert anyukád dohányzott!

A kérdező babája is jobban érezné magát most egy lombikban, ott legalább nem tudná mérgezni a kedves anyukája!!

2010. júl. 21. 18:31
 49/99 anonim ***** válasza:
51%

Akkor ne kérdezz vadidegeneket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Menj orvoshoz!

2010. júl. 21. 18:33
 50/99 anonim ***** válasza:
0%
18:31!!!:DDDDDDD!!!!
2010. júl. 21. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!