Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt olyan anyuka aki a...

Van itt olyan anyuka aki a 9hónap alatt képtelen volt letenni a cigit?

Figyelt kérdés

6hetes babás vagyok,nagyon sokat vártam erre a piciremés már most imádom.Tudom hogy a dohányzás árt neki és leszeretném tenni de egyszerüen képtelen vagyok rá!Rosszul vagyok 2 nap után ha nem nyújthatok rá .Túl régóta dohányzom.Nem vagyok erős dohányos napi 5-6 szál cigi kb.Van itt olyan anyuka aki rendben kihordta a babát és nem lett baja a picinek pedig nem szokott le a cigiről?!Tényleg nyügős volt születése után a baba,tényleg tapasztaltátok hogy nikotin hiánya volt?!

A válaszokat előre is köszönöm!

2010. júl. 21. 15:35
 51/99 A kérdező kommentje:
Én legalább nem ölettem meg a gyerekemet ,amennyire tudok vigyázok rá és szeretem!Ennyi erővel az összes abortuszos kivétel nélkül el lehetne ítélni ,sőt azokat is akik az új kifejlesztésű fájdalomcsillapító előtt fájdalom csillapitást kértek szülésnél mivel "jaj az is árthatott volna a babának".Pedig az legalább annyira önző volt mint az hogy én most dohányzom!Ha letudnék igenis leszoknék cigiről és igenis remélem hogy le is fogom.Akárki akármit ír én nem érzem magam rossz anyának,sokat vártam rá,és nagyon szeretem.
2010. júl. 21. 18:37
 52/99 anonim ***** válasza:
0%

látod én csak ezt nem értem...sokat vártál rá.....és abban a sok várakozásban nem gondoltál arra hogy le kéne szokni???

Biztos nehéz, és nem kételkedem benne hogy jó anya leszel, és szoítok a picinek, hogy egészséges legyen,de nem értem, komolyan.Az valamilyen szinten más, mikor egy nő megtudja hogy terhes, de nem számított rá, úgy dohányzik és nehéz letenni...de Te már régóta szeretnél babát!!!!!ezt nem értem!

Amúgy én az abortuszt is elítélem,nincs kivétel, nincs olyan, hogy "abortusz ellenes vagyok, de most megértem"

2010. júl. 21. 18:43
 53/99 anonim ***** válasza:
49%
Kérdező! Szerintem most már hagy a dolgot! Tényleg csak felidegesíted magad, ami rosszabb, mint a cigizés! Hagyd, had szörnyülködjenek, botránkozzanak, meg hízlalják egymás máját, hogy milyen tökéletesek! Mindenesetre sok sikert a leszokáshoz, ha pedig nem megy, jó egészséget! 16.-hetes!
2010. júl. 21. 18:43
 54/99 anonim ***** válasza:
ja és szerintem ne legyél kiakadva hogy leszólnak, mert ez a normális reakció!Régen rossz lenne, ha itt bíztatnának, és mindenki megértene...és fogsz még kapni néhány szemrehányó pillantást, ha addig nem tesze le a cigit és nagy pocakkal dohányzol majd...
2010. júl. 21. 18:45
 55/99 A kérdező kommentje:
16hetes kismami köszönöm!Reméljük azért 9 hónap alatt sikerül fokozatosan letenni:)
2010. júl. 21. 18:46
 56/99 anonim ***** válasza:

Megkérdezhetem mennyi ideig próbálkoztatok míg összejött a pici?

amúgy nagyon remélem sikerül letenned és egészséges babát szülsz majd.

2010. júl. 21. 18:50
 57/99 anonim ***** válasza:
Szerinem legyen önbizalmad és ne mondd, hogy nem tudsz leszokni! Akárki le tud szokni, az erős nikotinisták is, Te pedig nem vagy nikotinista, ahhoz kevés a napi 5-6 szál. Keress rá a neten a Fagerström-féle nikotinfüggőségi tesztre és töltsd ki. Ha az eredmény mégis az, hogy erős függő vagy, akkor kérj segítséget a leszokáshoz. Én nem ítéllek el, 10 évig cigiztem a gyerek előtt és imádtam cigizni és nem 5-6 szálat naponta. A tesztelés után pár napig még beleszippantottam más cigijébe naponta egszer, egy héttel később már azt sem. Elhiszem, hogy szarul vagy, ha nem cigizel, de tarts ki, a rosszullét egy erős dohányosnál is legfeljebb egy hétig tart. Gondolg azt, hogy vírusfertőzésed van, azt is ki kell bírni és nem múlik el attól, ha régyújtasz.
2010. júl. 21. 18:50
 58/99 Tóth Bernadett2 ***** válasza:
52%

Szia! Én 8 éve dohányzom/dohányoztam. Napi 1 dobozt elszívtam. Amikor megtudtam h babát várok még 2 hétig volt napi 2 szál, de a 6.héttől semmi. Nekem is rossz volt az elején, de nem bírtam a gondolatot hogy a kicsi is ezt kapja... Próbáld meg letenni.

13 hetes kismami

2010. júl. 21. 19:30
 59/99 anonim ***** válasza:
71%

EGYÉL SOK C VITAMINT AZ LEGALÁBB VALAMENNYIRE ELLENSÚLYOZZA A KÁROS NIKOTINT!

(bocsi hogy üvöltök, de máshogy már nem látni meg:D)

2010. júl. 21. 20:11
 60/99 anonim ***** válasza:
45%

Szia.

Én is dohányzom és nem vagyok büszke rá,mert tudom jónak semmiféleképp nem mondható,és igenis én is küzdök ellene nap-mint nap,de gyenge vagyok mindennek ellenére.Napi 1 doboz cigit szívtam a terhességem elött,amikor kiderült probáltam csökkenteni,nem ment.Aztán egyik nap elszívtam a kávémhoz egyet és letettem....teljesen 3hétis sikerült,majd azt éreztem ha nem gyujthatok rá szétrobbanok az idegtől...és ez az amit a doki is mondott,hogy be fog következni.Akkor visszaszoktam,most tartom a napi 2-3 szálat.Tele vagyok büntudattal épp az ilyen megvető emberek miatt és nem tudok ellene tenni.Én most igy állok,ugyhogy nyugi nem vagy egyedül,max az öszinteségeddel:)Probálkozom tovább,még jobbnak lenni,ugy ahogy te is!Ne idegesitsd magad,föleg ne arctalan emberek miatt!

Még valami...ismerek olyan embert aki ikreket hordott ki,ugy hogy mégcsak nem is csökkentette a napi cigiét és egészséges gyerekei születtek!

23hetes

2010. júl. 21. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!