Van itt olyan anyuka aki a 9hónap alatt képtelen volt letenni a cigit?
6hetes babás vagyok,nagyon sokat vártam erre a piciremés már most imádom.Tudom hogy a dohányzás árt neki és leszeretném tenni de egyszerüen képtelen vagyok rá!Rosszul vagyok 2 nap után ha nem nyújthatok rá .Túl régóta dohányzom.Nem vagyok erős dohányos napi 5-6 szál cigi kb.Van itt olyan anyuka aki rendben kihordta a babát és nem lett baja a picinek pedig nem szokott le a cigiről?!Tényleg nyügős volt születése után a baba,tényleg tapasztaltátok hogy nikotin hiánya volt?!
A válaszokat előre is köszönöm!
Jah ertem es az aranyok dontik majd el hogy leteszed e a cigit. Mert majd a 60%azt irja hogy igen csinald csak, a 40% meg azt hogy jaj ne mert az en babam nem volt 2 kilo amikor megszuletett vagy epen meghalt.
Szanalmas ne haragudj. Ki nem sz**ja le az aranyt, itt a gyereked egeszsegerol van szo! Vagy akar az eleterol...
17.49 -nek tökéletesen igaza van!
Az meg , hogy lehurrognak megérdemled! Az "én nem lehurrogni akarlak csak a kérdésedre válaszolok" pedig persze, hogy nem lehurrogni jött, ő is szívja!
Van aki a fél veséjét adja a gyerekének, tőletek csak tüdőbajt kaphat! És ha a tini lányod dohányzik majd, vagy 12 évesen azt mondja nincs ereje letenni mit mondasz neki? Megértem kislányom, nem hurroglak le csak szívjad nehogy bajod legyen?
Mindennap amikor ránézek a gyerekemre tudom, hogy mindent megtettem érte és ez jó érzés, sajnálom, hogy ezt te nem érezheted, sajnos ehhez feltétel nélküli szeretet kell és te azt nem ismered!
Hat vedd ahogy akarod, en annyit akartam elerni hogy belasd hogy mekkora hulyeseget csinalsz. De igazabol nem erdekel, en tudom hogy en legalabb megtettem azt a babamert amit masok onzosegbol nem tesznek meg. Nekem O fontosabb mint egy szal cigi.
Es nem olyan kismamak irtak ide akik soha nem dohanyoztak hanem olyanok akik szivtak eleg rendesen elotte....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!