Van itt olyan anyuka aki a 9hónap alatt képtelen volt letenni a cigit?
6hetes babás vagyok,nagyon sokat vártam erre a piciremés már most imádom.Tudom hogy a dohányzás árt neki és leszeretném tenni de egyszerüen képtelen vagyok rá!Rosszul vagyok 2 nap után ha nem nyújthatok rá .Túl régóta dohányzom.Nem vagyok erős dohányos napi 5-6 szál cigi kb.Van itt olyan anyuka aki rendben kihordta a babát és nem lett baja a picinek pedig nem szokott le a cigiről?!Tényleg nyügős volt születése után a baba,tényleg tapasztaltátok hogy nikotin hiánya volt?!
A válaszokat előre is köszönöm!
". Hirtelen mennyi rémségesen okos nő tud előkerülni, nevetséges :)"
Okos nő? Neked nem rémlik, hogy itt nem a Pitagorász tételéről van szó? Te aztán okos vagy, biztos az az okos aki cigizik! Ehhez ész kell? Egy írástudatlan is le tudja tenni a cigit, sőt még válaszolni is tud erre a nehéz kérdésre!
Te vagy a nevetséges a bugyuta kommenteddel!
Ami azt illeti az a válasz, hogy szegény kérdező nem ezért jött ide, erre csak annyit mondanék, hogy szegény baba sem erre akar születni. Ő kérdez mi meg válaszolunk! Miért erre a kérdésre mire számítotok? Jön majd a sablon, hogy drukkolok, meg erőt , kitartást..stb. Hát nem! Én, hogy szoktam le? Nagyon egyszerű: TERHES LETTEM! Erre nincs recept, le kell tenni és nem kell hisztizni! Senki nem halt bele abba, hogy nem cigizett, inkább abba, hogy szívta! Ez az elvonás, meg ideges leszel és árt a babának egy nagy baromság! Csak magatokat nyugtatjátok vele! Azt nem írom, hogy a lelkiismereteket mert az ha lenne nem cigiznétek!
Én nem bántani jöttem, csak a kérdésre válaszolni.
Az nem nyugtathat meg, hogy más dohányzó anyukáknak egészséges gyermeke született, attól még a tiéd születhet betegen. Igaz annak is lehet beteg babája, aki sohasem dohányzott.
Én próbáltam letenni, nekem sem ment. Akaratgyenge voltam. Csökkenteni sikerült a napi adagot, de az nem ugyanaz. 13 hónapos a kisfiam, eddig 2* volt taknyos, semmi más... de nem tudom a későbbiekben mennyire lesz rá hatással, hogy dohányoztam.
Azt, hogy nikotinhiánya lett volna, nem tapasztaltam, mert mikor megszületett olyan volt, mint a többi kisbaba, hol jó kedvű, hol nyafogós, hasfájós... átlagos baba volt.
De miert erdekel hogy mas anyukanak volt-e problema mentes terhessege cigizes mellett? Miert kell masokkal foglalkozni? Mi van ha az ide iro anyukak babainak semmi baja de rajtuk kivul tobb szaz van akinek a babaja a 20. hetre szuletett, halva szuletett, bolcsohalalban halt meg? Nem erted hoy mit probalunk a valaszainkkal mondani??? Sajnos te is lehetsz azok kozott akik nem lesznek szerencsesek es akkor cseszheted hogy melyik dohanyos anyuka mit irt ide!!
Komolyan nem rosszindulatbol mondom de annyira nem ertem... Pedig en sem tudtam volna elotte letenni, talan mert nem is akartam. De amikor terhes lettem semmi problemam nem volt. Letettem. Ennyi. Nem kell ra gondolni. Gondolj a babadra inkabb.
OFF:
Véleményem szerint az ilyen tettekre bíztató válaszokat jelentés nélkül ki kéne moderálni...:-S
Egy jópár nőnek járhat még ilyen kérdés a fejében,csak nem merik leírni a kérdést a bántó válaszok miatt.(Mondjuk nem is értem,mire számít az ilyen kérdező???)Szóval elolvassák a "siker-sztorikat" és simán pöfékelnek tovább.....Pfffff
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!