Van itt olyan anyuka aki a 9hónap alatt képtelen volt letenni a cigit?
6hetes babás vagyok,nagyon sokat vártam erre a piciremés már most imádom.Tudom hogy a dohányzás árt neki és leszeretném tenni de egyszerüen képtelen vagyok rá!Rosszul vagyok 2 nap után ha nem nyújthatok rá .Túl régóta dohányzom.Nem vagyok erős dohányos napi 5-6 szál cigi kb.Van itt olyan anyuka aki rendben kihordta a babát és nem lett baja a picinek pedig nem szokott le a cigiről?!Tényleg nyügős volt születése után a baba,tényleg tapasztaltátok hogy nikotin hiánya volt?!
A válaszokat előre is köszönöm!
Ma láttam egy anyukát, tolta a kb 4-5 hónapos gyerekét és terhes volt, nem tudom de az a gyanúm a szülés után rögtön terhes lett mert elég nagy volt a hasa. Dél volt és a gyereke szenvedett a kocsiban a melegtől és a hasában pedig szenvedett a másik gyerek a cigitől merthogy dohányzott a nő. Valaki azt írta ne cigányozzunk, nem cigányozok inkább azt írom a hölgy roma származású volt és kedves kérdező akár lehetnél ő te is! Ő is biztos nagyon szereti a gyerekeit csak ott van az a "DE"!!
Nekem borzasztó volt látni és még csak véletlenül sincs DE!
Szia!
Ne haragudj, nem olvastam végig a válaszokat.
Én is nagy dohányos voltam, napi egy dobozzal szívtam el. De amint megtudtam, hogy babát várok, meg sem fordult a fejemben, hogy rágyújtsak, hisz az Ő élete, az Ő egészsége mindennél fontosabb. A saját életemet tönkre tehetem, de az Övét nem! Próbáld Te is így felfogni!
Sok sikert!
38 h km
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Van aki ennyire szereti a gyerekét! Tanulj tőlük!
Nekünk legyen lelkiismeret furdalásunk mert megírjuk, hogy tegye le? Segítség? Milyen segítségre gondolsz amit mi innen írva tudunk adni? Kapott ő innen segítséget, jöttek a dohányosok és írták, hogy semmi baja nem lett a babának! Tessék ez aztán a segítség!
Ekkora baromságot rég olvastam, mi ártunk a babának?
Lelkiismeret furdalása legyen a kérdezőnek ne nekünk!
Majd akkor is legyél ilyen megértő és segítőkész ha a gyerek idő előtt betegen születik, támogasd majd a kérdezőt, ápold a lelkét és szidjál majd bennünket!
A gyerekkel meg senkinek nem kell foglalkoznia, minek,itt ő úgysem számít!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!