Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt olyan anyuka aki a...

Van itt olyan anyuka aki a 9hónap alatt képtelen volt letenni a cigit?

Figyelt kérdés

6hetes babás vagyok,nagyon sokat vártam erre a piciremés már most imádom.Tudom hogy a dohányzás árt neki és leszeretném tenni de egyszerüen képtelen vagyok rá!Rosszul vagyok 2 nap után ha nem nyújthatok rá .Túl régóta dohányzom.Nem vagyok erős dohányos napi 5-6 szál cigi kb.Van itt olyan anyuka aki rendben kihordta a babát és nem lett baja a picinek pedig nem szokott le a cigiről?!Tényleg nyügős volt születése után a baba,tényleg tapasztaltátok hogy nikotin hiánya volt?!

A válaszokat előre is köszönöm!

2010. júl. 21. 15:35
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/99 anonim ***** válasza:
0%

Ma láttam egy anyukát, tolta a kb 4-5 hónapos gyerekét és terhes volt, nem tudom de az a gyanúm a szülés után rögtön terhes lett mert elég nagy volt a hasa. Dél volt és a gyereke szenvedett a kocsiban a melegtől és a hasában pedig szenvedett a másik gyerek a cigitől merthogy dohányzott a nő. Valaki azt írta ne cigányozzunk, nem cigányozok inkább azt írom a hölgy roma származású volt és kedves kérdező akár lehetnél ő te is! Ő is biztos nagyon szereti a gyerekeit csak ott van az a "DE"!!

Nekem borzasztó volt látni és még csak véletlenül sincs DE!

2010. júl. 22. 13:48
 92/99 anonim ***** válasza:
30 eves vagyok. harom eve egy 25 hetes terhessegben ikreket vesztettem el. vegig dohanyoztam, mert nem tudtam letenni a cigit. az okat amiert a terhesseg megszakadt a mai napig nem tudom, de az orvos azt mondta NEM A DOHANYZAS MIATT!!!! most ismet terhes vagyok, erosebben dohanyoztam harom honappal ezelottig mint ket masik ember egyutt. itthon azt mondtam lerakom a cigit, mert akarom ezt a kincset ami az eletem ajandeka. nem ment. itthon nem dohanyoztam semmit, de hianyzott a cigi. a melohelyemen napi 3-5 szalat elszivtam. kb ket honapja ra akartam gyujtani es elhanytam magam, aztan megint es megint. nem probalkoztam tobbet. neha eszembe jut hogy de jo lenne de nem hianyzik. ha nagyon nem birod szerintem vegyel egy elektromos cigit ami ugy nez ki mint egy normalis cigi, fustol is ami persze nemigazi. azt szivhatod egesz nap es nem lesz bajotok. azert en kitartast kivanok. es mindenkinek boldog babavarast erika
2010. júl. 22. 18:01
 93/99 anonim ***** válasza:

Szia!

Ne haragudj, nem olvastam végig a válaszokat.

Én is nagy dohányos voltam, napi egy dobozzal szívtam el. De amint megtudtam, hogy babát várok, meg sem fordult a fejemben, hogy rágyújtsak, hisz az Ő élete, az Ő egészsége mindennél fontosabb. A saját életemet tönkre tehetem, de az Övét nem! Próbáld Te is így felfogni!

Sok sikert!

38 h km

2010. júl. 22. 20:54
 94/99 anonim ***** válasza:
Lehet, szerencséd lesz, nem lesz baj a babával. Az én ismerősöm cigizett a terhesség alatt. Minden rendben volt a kicsivel. Ki volt fejlődve, gyönyörü kislány.Igaz, mindenre a világon allergiás, de az ugye nem számit. Viselkedésével viszont problémák vannak, most, hogy iskolás lett, nem tud lépést tartani a többiekkel, így integrált lett. szóval...gondold meg.
2010. júl. 22. 22:45
 95/99 anonim ***** válasza:
76%

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..

Van aki ennyire szereti a gyerekét! Tanulj tőlük!

2010. júl. 23. 09:19
 96/99 anonim ***** válasza:
54%

...és van aki ennyire:

[link]

Okulj belőle és tedd le!

2010. júl. 23. 09:21
 97/99 anonim ***** válasza:
0%
Sziasztok, hat én ehhez az egészhez csak annyit hoza szólhatok hogy sokan szegelhetik magukat én nem értem mi bajotok van mit kell szegényt így letámadni ö segítségért fordult ide ti meg ilyeneket irkáltok, nektek nincs semmi lelkifurdalás hogy ezekkel az üzenetékél hogy tudtok felzaklatni egy kismamát ez a honlap nem azért van hogy lebaszunk másokat ha nem hogy osztozunk a tapaszoltatokat és bátorítsuk esetleg segíteni vagy tippeket adni
2010. aug. 16. 14:02
 98/99 anonim ***** válasza:

Nekünk legyen lelkiismeret furdalásunk mert megírjuk, hogy tegye le? Segítség? Milyen segítségre gondolsz amit mi innen írva tudunk adni? Kapott ő innen segítséget, jöttek a dohányosok és írták, hogy semmi baja nem lett a babának! Tessék ez aztán a segítség!

Ekkora baromságot rég olvastam, mi ártunk a babának?

Lelkiismeret furdalása legyen a kérdezőnek ne nekünk!

Majd akkor is legyél ilyen megértő és segítőkész ha a gyerek idő előtt betegen születik, támogasd majd a kérdezőt, ápold a lelkét és szidjál majd bennünket!

A gyerekkel meg senkinek nem kell foglalkoznia, minek,itt ő úgysem számít!

2010. aug. 17. 07:19
 99/99 anonim ***** válasza:
Szia. Megtaláltam a kérdésed. Mi van veletek? Minden ok? Sikerült letenni?
2012. jan. 4. 15:55
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!