Miért támogatják ennyire az abortuszt?
"Tudtommal a saját gyerek más mint egy idegen gyerek."
Persze, de hogy jön ez a kérdéshez?
Az, aki azért nem szül, mert nem szereti a gyerekeket, az nem kíván terhes lenni, szülni, gyereket nevelni. Mert nem kíván az életébe gyereket. Másként kíván élni. És ehhez minden joga megvan.
Minden embernek joga van úgy élni, ahogy ő akar. Ha gyerekekkel akar az is az ő dolga, ha gyerek nélkül, az is.
De most tényleg... neked nem mindegy, hogy Klementina a szomszédból nem kíván kísérletezni azzal, hogy hátha a saját gyerekét szeretni fogja?
Mert ő tudja, hogy mit szeretne az életében, és mit nem. Mint ahogyan, gondolom, te is tudod, hogy te mit szeretnél.
"amit legutóbb írtatok Merete nevű felhasználónak, hogy egy földönkívüli lény az emberi embrió, ezt úgy veszem, hogy nekem jött, mint válasz a kérdésemre" - figyelj Balihun, tök felesleges újra és újra írásba adnod, hogy nem tudsz olvasni, ezt már itt többen észrevettük, tudomásul vettük.
Az alien meg egyszerűen idegent jelent, nem földöntúli izét. A "nem kivánt magzat szubjektíven egy alien" = idegen a nő számára.
(földöntúli izékkel is csak te vagy elfoglalva, amikor imádkozással fenyegetsz:))
"Mert még mindig nem tudom, hogy ha nem ember, de lehetne ember akkor ember vagy nem ember?"
Nem ember, embrió. Ember lesz, ha kifejlődik és megszületik. Kezdetben van a petesejt, aztán a szedercsira, zigóta, embrió, magzat, oszt ha már a kezedbe tartod, akkor már gyerek...hmm...ember.
"Mert tényleg érthetetlen."
Az hogy neked érthetetlen, az a te saját(os) problemád. Tudod, mindennek van egy kezdete, aztán van egy folyamat, amit ha végigviszünk van egy eredménye. Amikor lerakom egy ház alapjait, az még nem ház, de ház LEHET belőle, ha felépítem. De ha inkább elutazom a pénzt, akkor nem lesz ház.
Ha van egy tojásom, abból LEHETNE csirke is. De ha nem teszem a kotló alá, nem lesz. És akkor esetleg rántotta lesz belőle, nem csirkepaprikás.
Amikor kirakom az asztalra a húst, a tejfölt, zöldséget, az még nem ebéd...de ebéd LEHETNE belőle, ha megfőzném.
Persze, mindezt te is tudod, csak itt trollkodsz.
"Én imádkozni fogok érted/értetek"
Ha neked, jólesik...de értem ne tedd... tisztelem, hogy hívő vagy, de tartsd meg magadnak a hitedet. Az a te magánügyed.
"én sem fogok reagálni ezentúl ezen a helyen"
Eddig is kár volt.
# 73
Kb. olyannyira ember, mint ahogy a féregnyúlványod is ember.
Amíg benned van, rajtad keresztül kap oxigént, tápanyagokat a szövet. Sőt! Minden sejtjének veled azonos DNS-e van.
Amint kiveszik: biológiai hulladék. Rajtad kívül elhal.
Ez egy idióta... ez az a típus, aki a nemi betegségeket is ilyen könnyedén kezeli... "úgyis kikezelik".
Erre meg azt mondom, főleg inkább abortáljon, mert ne örökítse tovább ezt a genetikát (bár sajnos pont ezekből lesz később a gyerekpotyogtató...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!