Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Miért támogatják ennyire az...

Miért támogatják ennyire az abortuszt?

Figyelt kérdés
Nem vagyok abortusz ellenes, de nem is vagyok abortusz párti. A középvonalon állok ebben a témában. Csak nem értem, hogyha valaki feltesz egy olyan kérdést hogy pl.: "Terhes vagyok, én szeretném megtartani, de a párom nem akarja. Mi legyen?" akkor egyből írják hogy "ABORTUSZ!!!!!!!!" és azokat csupa zöld kézzel jutalmazzák, aki meg normálisan kifejti a véleményét, azt meg ész nélkül lepontozzák. Miért van ez?

2017. máj. 26. 17:28
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/141 anonim ***** válasza:
86%

"de az olyan elmebeteg indokok hogy "Nem szeretem a gyerekeket", na akkor nem szabadna engedni az abortuszt."

Már megbocsáss, már miért lenne elmebeteg indok az, hogy valakinek azért nem kell gyerek, mert nem szereti őket? Szerintem ez a leghitelesebb, érthetőbb indok.

Rákényszerítenéd az ilyen emberre, hogy gyereket szüljön és neveljen?

Te mit szólnál, ha arra kényszerítenének, hogy úgy éld az életed, ahogy nem szeretnéd?

2017. máj. 27. 13:49
 42/141 anonim ***** válasza:
86%

"De az hogy valaki normális hangnemben leírja, hogy miért nem vetetné el a gyereket, azt ész nélkül lepontozzák."

Ha egy olyan kérdésnél írja le, ahol az a kérdés, hogy "te mit tennél a helyemben?" ott nem pontozzák le.

De ahol a kérdező eldöntötte, hogy abortuszra megy, a kérdése teljesen másra vonatkozik, és megjelennek a hős magzatvédők - és megjelennek - persze, hogy lepontozzák őket. Mert nem a kérdésre válaszolnak, hanem olyasmibe ütik az orrukat, amihez semmi közük.

2017. máj. 27. 14:09
 43/141 A kérdező kommentje:

Tudtommal a saját gyerek más mint egy idegen gyerek.

2017. máj. 27. 17:26
 44/141 anonim ***** válasza:
88%

Lehet más igen. Pl van aki a saját gyerekét kékre zöldre veri, közben a külvilág felé a legjámborabb teremtés.

Szóval ezzel nem bizonyítottál semmit, csak hogy mekkora baromság általánosítani.

2017. máj. 27. 17:34
 45/141 A kérdező kommentje:

Egy normális ember nem gyűlöli a saját gyerekét. Akkor is ha először nem akarta. Aki kékre, zöldre veri annak mentális gondjai vannak. Ergo nem normális. Te meg konkrétan azt állítod, hogy minden nem kívánt terhességből született gyereket gyűlölnek a szülei. Szóval általánosítasz.

2017. máj. 27. 18:48
 46/141 anonim válasza:
81%

Nem igazán értem a problémádat kérdező. A példádban egészen pontosan az a kérdés szerepel, hogy "Mi legyen?", tehát az a kérdező véleményekre volt kíváncsi. Na most a véleményéhez mindenkinek joga van. Miért ne írhatná le valaki, hogy ő abban a helyzetben az abortuszt választaná, ha úgy gondolja, hogy azt választaná? És ugyan így szerintem aki megtartaná, az is leírhatja és gondolom le is írta a véleményét.

Tehát hol itt a gond? Hogy többen voltak akik az egyik lehetőséget választanák a másik helyett? És akkor? Azon több csodálkozni való lenne, ha épp fele-fele lenne az arány.

2017. máj. 27. 19:08
 47/141 A kérdező kommentje:

Nem azzal nincs semmi gond ha leírják a véleményüket. Én csak azt nem értem hogy miért választanák ennyien. Persze én nem akarok beleszólni, isten ments! Azzal viszont már problémám van hogy másokra akarják ráerőszakolni a nézeteiket, és ezt még támogatják is. És ilyenkor igazából tök mindegy hogy melyik oldalon áll. De ahogy észrevettem, az abortuszpártiak vannak többségben, ezen a téren.

2017. máj. 27. 19:36
 48/141 anonim ***** válasza:
81%

Úgy tűnik te más oldalt olvasol, mert még 1 abortuszpártival se találkoztam. itt, csak az abortuszt mimt lehetséges opciót elfogadóval, ellenben rengeteg fanatikus abortuszellenes kommentet olvastam.

A te agyadban szerintem egy olyan kép létezik, hogy aki itt abortuszt javasol bizonyos helyzetben, annak 100 % már volt is vagy biztos lesz.

2017. máj. 27. 19:52
 49/141 A kérdező kommentje:

Tudod a köznyelvben azt hívják abortuszpártinak, aki el tudja fogadni az abortuszt lehetséges opcióként.

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhe..

Ennél a kérdésnél van pár abortuszpárti.

2017. máj. 27. 20:02
 50/141 anonim ***** válasza:
83%
#43 "Tudtommal a saját gyerek más mint egy idegen gyerek." - Kérdező, van, akinek más, és van, akinek nem más... nem másoknak kellene eldöntenie, hogy valakinek mi fér bele a saját életébe, és mi nem...
2017. máj. 28. 00:13
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!