Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Miért támogatják ennyire az...

Miért támogatják ennyire az abortuszt?

Figyelt kérdés
Nem vagyok abortusz ellenes, de nem is vagyok abortusz párti. A középvonalon állok ebben a témában. Csak nem értem, hogyha valaki feltesz egy olyan kérdést hogy pl.: "Terhes vagyok, én szeretném megtartani, de a párom nem akarja. Mi legyen?" akkor egyből írják hogy "ABORTUSZ!!!!!!!!" és azokat csupa zöld kézzel jutalmazzák, aki meg normálisan kifejti a véleményét, azt meg ész nélkül lepontozzák. Miért van ez?

2017. máj. 26. 17:28
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/141 anonim ***** válasza:
62%

#25, nyilván az anyáé a döntő, a helyes az lenne, ha létezne olyan lehetőség, ami felmerült, a lemondás lehetősége.

Ugye én sem azt mondtam, hogy a lányomat ez esetben abortuszra zavarnám (nem is tehetem, 14 éves kor felett ő dönt, és ez így helyes), hanem azt, hogy egy ilyen akcióban nem támogatnám, ha egyedül vállalta, akkor én meghajlok a döntése előtt és csinálja egyedül, ennyi.

2017. máj. 26. 19:56
 32/141 anonim ***** válasza:
72%
# 31 - ez is egy hozzáállás és elfogadom. Én nem tudnám nézni, hogy bármiben hiányt szenvedjenek, mert meghozott egy döntést. De sose kelljen ebbe a szituációba kerülnöm... :)
2017. máj. 26. 20:00
 33/141 anonim ***** válasza:
14%

Talán, azért támogatják, mert migránst akarnak örökbe fogadtatni majd:DDD

Vagy ha neki nem lehet kölke, másnak sem...

Amúgy, magánügy és kurtára nincs köze hozzá senkinek, hogy mi a döntése egy jánynak.Ad hozzá-bármelyikhez, bármilyen segítséget vagy támogatást a süketelésén kívül? Nem, akkor kuss lényegében az ilyennek.Ez ilyen egyszerű;)

Merkel "ügyében" mondjuk adtam volna támogatást az abortuszra;)

ui: Balfékek, az ifjúság fog titeket eltartani, ha talán nyugerek lesztek és ők sütik a kenyeret...stb...mit értek a pénzetekkel, ha nem lesz ki folytassa a mindenféle munkálatokat napjainkban...

2017. máj. 26. 20:10
 34/141 anonim ***** válasza:
81%

Nem unjátok ezt a folyamatos drámázást és ferdítést?

Tudom, hogy vannak szándékosan válaszvadász provokatív kérdések (mint pl ez is), de a legtöbb esetben annyit akar tudni a kérdező, vigyen-e papucsot a kórházba vagy ne. De mikor erre érkezik 20 válasz, abból jó esetben van 2-3 amiben leírják, hogy igen vigyen, meg 17-18 másik, amiben habzó szájjal mocskolódnak. Úgyhogy semmi meglepő nincs benne, hogy ezek láttán felmegy a pumpa pár emberben és hasonló stílusban visszaszólnak.

A másik dolog, amitől meg bennem megy fel a pumpa, hogy itt biztatják a kis tiniket, hogy csupasz s_ggel szüljenek az anyjuk nyakába a gimis csávójuknak, közben pár kategóriával feljebb, vagy akár a családi kategóriában, meg darabokra tépnek bárkit, aki nem hason csúszva imádja a szüleit, mert azok nagy kegyesen biztosítják neki a minimumot.

Aki SAJÁT MAGÁT képtelen eltartani, az mi a búbánatos lóf_sznak akar gyereket? Hogy aztán 16 évesen elhajthassa dolgozni, mert a büdös kölke nehogy már rajtuk élősködjön? Mert lássuk be, egy felnőtt nő, akinek rendben vannak a pénzügyei, van egy stabil háttere, az ha gyereket akar, akkor megszüli, függetlenül attól, ki mit akar és nem ide jön nyafogni.

És csak végül így kíváncsiságból, drága kérdező, a "mocskos gyilkosozás" az mióta számít normális véleménykifejtésnek?

2017. máj. 26. 20:48
 35/141 anonim ***** válasza:
80%

Én az általad leírtakat nem tapasztaltam.

Nekem nem tűnik úgy, hogy a válaszadók nagyobb része támogatná a terhességmegszakítást. Ahol meg igen ott alapos indokuk van rá amit sokan le is írnak.

A pontozással meg nem érdemes foglalkozni. Ha valaki azt kérdezi hány éves vagy és te válaszolsz akkor is le vagy pontozva mert kisiskolás trollok suli után ezzel foglalják el magukat. Szerintem direkt rámennek a kényes, több vélemény tartalmazó válaszokkal rendelkező kérdésekre, hogy ezzel is szítsák a feszültséget és szórakozzanak azon, hogy egymásnak esnek a többiek.

2017. máj. 26. 20:51
 36/141 A kérdező kommentje:

A mocskos gyilkosozás nem számít normális vélemény kifejtésnek. De az hogy valaki normális hangnemben leírja, hogy miért nem vetetné el a gyereket, azt ész nélkül lepontozzák.

2017. máj. 26. 21:03
 37/141 anonim ***** válasza:
83%

Hát nem tudom kérdező, de görgess már föl az oldal tetejére és nézd meg melyik kategóriában vagy. Ha a terhesség és a szülés, szépségeiről, nehézségeiről, folyamatáról és ezekkel kapcsolatos tapasztalatokról szeretnél olvasni, akkor menj a szülés és a terhesség kategóriába. Én ott még nem láttam olyat, hogy egy olyan baba elvetetésére akartak volna rábeszélni valakit, akit terveztek és szeretettel várnak.

Ez itt az abortusz kategória. Ide azért jönnek az emberek, hogy az abortuszról és az ehhez kapcsolódó folyamatokról, lehetőségekről tájékozódjanak. Akinek ezzel problémája van, az ne olvassa ezeket a kérdéseket.

2017. máj. 26. 21:09
 38/141 anonim ***** válasza:
85%

"De az hogy valaki normális hangnemben leírja, hogy miért nem vetetné el a gyereket, azt ész nélkül lepontozzák."

És akkor mi van? Jár valami jutalom ezekért a pontokért?

A kérdező szempontjából meg, ha valaki az alapján dönt a gyereke sorsáról, hogy melyik vadidegen által írt válasz kapott több pontot a többi vadidegen fórumozótól, az jobb is ha nem szaporodik.

2017. máj. 26. 21:14
 39/141 A kérdező kommentje:

"Kategória: Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása"

2017. máj. 26. 21:25
 40/141 anonim ***** válasza:
19%
"14 éves kor felett ő dönt, és ez így helyes" Nem helyes, mert nem a tizennégy éves fogja a felelősséget vállalni a gyerekért, sem eltartani. Ne más terhére döntsön. Az szüljön aki a saját életéért is tud felelni, nem más nevében vállaljon két évtizedes felelősséget.
2017. máj. 27. 10:38
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!