Miért támogatják ennyire az abortuszt?
Figyelt kérdés
Nem vagyok abortusz ellenes, de nem is vagyok abortusz párti. A középvonalon állok ebben a témában. Csak nem értem, hogyha valaki feltesz egy olyan kérdést hogy pl.: "Terhes vagyok, én szeretném megtartani, de a párom nem akarja. Mi legyen?" akkor egyből írják hogy "ABORTUSZ!!!!!!!!" és azokat csupa zöld kézzel jutalmazzák, aki meg normálisan kifejti a véleményét, azt meg ész nélkül lepontozzák. Miért van ez?2017. máj. 26. 17:28
51/141 anonim válasza:
Kérdező(#49), pl a saját definíciód szerint te magad. De különben ez az "abortuszpárti"-duma eleve egy magzatvédő-újmagyar... akit te "abortuszpárti"-nak nevezel, az valójában döntéspárti, a szabad döntés pártján áll.
(no meg azon, hogy egy gyereket a KÉT szülőjének kell akarni és vállalni... ugye "Terhes vagyok, én szeretném megtartani, de a párom nem akarja. Mi legyen?" akkor egyből írják hogy "ABORTUSZ!!!!!!" - írod a kérdésben.)
52/141 anonim válasza:
Érdekes, hogy a kérdezőt feleősségre vonjátok, hogy mit szól bele mások életébe, de ti (SOKATOK!) gondolkodás nélkül véget vetnétek egy születendő ember életének. :D
53/141 anonim válasza:
Egyébként kedves kérdező, azért mert a SAJÁT élete az önző embernek mindig a legelső. :)
54/141 anonim válasza:
Nézd Balinhun, van, aminél nem fontosabb a saját életem, de egy akármilyen vallás istenének úgymond akaratánál, vagy egy embriónál biztosan fontosabb. Ez van.
55/141 anonim válasza:
Gyönyörű. :D Meg mondanád, hogy hogyan jöhetünk erre a következtetésre? Nem tudtam, hogy egy emberből egy semlges faj jön létre. :)
56/141 anonim válasza:
Egyik iranyban sem vagyok elfogult, de ha egyertelmuen kiveheto a kerdezo soraibol, hogy o NEM SZERETNE az abortuszt, es ennek ellenere valaki arra batoritja - az egyertelmuen nem segiteni akar ezen az oldalon, hanem okoskodni, vagy önigazolni.
57/141 anonim válasza:
#56, és akinek egyértelműen kivehető a szavaiból, hogy abortuszt szeretne, és megjelennek neki abortusz-ellenes szónoklatokkal, azok mit csinálnak szerinted? Önigazolnak, okoskodnak, vagy provokálnak?
58/141 anonim válasza:
#55, segíts kérlek, ennek a hozzászólásnak van valami értelme is?
59/141 anonim válasza:
Hát, kedves utolsó... :D Nem sok, ezért kérdezem, hogy szerinted értelmes, amit mondok? Mert ha igen, akkor kérlek világosíts fel, mert nem tudtam, hogy egy semleges faj, vagy egy állat (pl.: kutya) jön létre két emberből. :D
60/141 anonim válasza:
Én pont azt nem értem, hogy hogy jött oda a faji kérdésed... nem láttam, hogy bárki is vitatta volna az embrió homo sapiens fajba tartozását...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!