Miért támogatják ennyire az abortuszt?
21/141 A kérdező kommentje:
A saját értékrendeteket kényszerítitek ránk! És van olyan abortuszellenes válaszadó aki megtiltotta az abortuszt?
Kérdező (#21) olyan, aki - ha tehetné - betiltaná, annál több. Olyan is, aki nemtelen, aljas eszközökkel - hazugsággal, lelki terrorral, stb - él a saját célja érdekében, olyan szintén.
Olyan döntés-pártit viszont még nem láttam, aki kötelezővé tenné az abortuszt. Te láttál?
2017. máj. 26. 19:40
#20 " De ha az apuka ennyire nem akar a gyereknek az élete része lenni, akkor lemond róla és ennyi volt a kapcsolata a gyerekével." - ez jól hangzik, csak épp a magyar jogban ilyen NINCS. Valaki akkor mondhat le a gyerekéről, ha valaki más örökbe fogadja - és miután ugyancsak a magyar jog hülyeségének köszönhetően az örökbefogadás ilyen szituban csak házastársi kapcsolatban lehetséges, ez nem ebben a szituban fog megvalósulni.
2017. máj. 26. 19:46
Egy gyerek, akit nem akarnak teljes szívvel, az inkább ne szülessen meg. Csak szenvedés lenne az élete meg a családjának is. Már anyától is hallottam, hogy bárcsak ne szülte volna meg a gyerekét, pedig ő várta és akarta. Szóval inkább a NEM felé hajlok mindig, abból kevesebb baj van. Nekem is pocsék gyerekkorom volt, anyám mindig apám mellett állt, még most is mindig őt választja, ha kellene a segítsége, akkor is, pedig apám egy alkesz manipulátor. Kb. azóta van jobb életem, hogy nekem is van saját családom, férj, gyerekek. Tudom, mivel jár a gyerek, és aki nem tud szeretetet és minimális anyagiakat megadni a gyereknek, az ne vállalja inkább.
2017. máj. 26. 19:49
Értem, de akkor az apuka rákényszerítheti az anyukát mert ő nem akarja? Itt akkor kinek a szava a döntő? Nyilván jó megoldás úgyse lesz, ha az egyik akarja a másik nem. Félig nem lehet elvetetni a babát.
2017. máj. 26. 19:49
26/141 A kérdező kommentje:
Azért az abortusz betiltása és kötelezővé tétele között van különbség. Nem lenne szabad betiltani, mert van amikor a helyzet megkívánja (pl.: ha az anyuka nem élné túl a szülést) de az olyan elmebeteg indokok hogy "Nem szeretem a gyerekeket", na akkor nem szabadna engedni az abortuszt. Ha meg kötelezővé tennénk, akkor elég hamar kipusztulna az emberi faj.
Nincs kényszer, az abortusz jog adta lehetőség, egy felnőtt el tudja dönteni, mit akar, ha meg nem tudja, akkor ne vállalja a gyereket. Egy sejtcsomó még nem baba, még csak lesz baba, ha akarják.
2017. máj. 26. 19:50
"Azért az abortusz betiltása és kötelezővé tétele között van különbség." - abban nincs Kérdező, hogy mindkettő diktatúra, amit el kell taposni.
2017. máj. 26. 19:53
#24 Pocsék gyerekkorod volt, most mégis családot alapítottál és jól érzed magad az életben? Mert, ha a te gondolatmeneted szerint továbbmegyünk nem is élhetnél, mint ahogy a gyerekeid sem.
2017. máj. 26. 19:53
30/141 A kérdező kommentje:
Amúgy érdekes hogyha az anyuka nem akarja a gyereket de az apuka igen akkor "Az ő teste az ő döntése" de ha az anyuka akarja az apuka meg nem akkor "Nem jó apa nélkül felnőni" vagy "Az ő gyereke is, az ő döntése is".
Kapcsolódó kérdések: